Komentari

movrvari.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • EDI

    Apsolutno točno da "je samostalna Hrvatska s poštenom i sposobnom vlašću. Kao Švicarska i Norveška koje nisu u EU." No, to nemamo u posljednjih 20 godina a vjerojatno nećemo imati niti u slijedećih 20 godina.
    A što se tiče EU, trebalo bi NE ČITATI samo ono što nam vladajuća kasta plasira kroz medije i bombardira nas pričama o "medu i mlijeku", već gledati recimo Michela Moora, čiltati Davida Icke-a, pogledati film Zeitgaist i tome slično.
    Predugo bi trajalo da sada počnem pisati ono što smo učili na raznim fakultetima a što kasta isključivo u vlastitom interesu stavlja u zaborav.
    Za kraj jedna relacija "demokracije": zakon države PODREĐENI su zakonima EU, a EU parlament nije zakonodavno tijelo u EU. Zakone u EU donosi komisija i komesar EU (Barosso), bez suglasnosti Parlamenta .... itd.
    Veseo Vam 22.siječnja

    avatar

    12.01.2012. (08:31)    -   -   -   -  

  • Robert

    Poštovani Edi, ne vjerujem u teorije zavjere, a Davida Icke-a, Krešimira Mišaka i Denikena čitam isključivo na plaži kao zanimljivo ljetno štivo. Ništa više od toga. Drago mi je da se polemika rasplamsava, šteta da informiranje građanstva nije počelo ranije. Odgovor na zadnji komentar neću objaviti, ali zato ostavljam ovaj link:

    http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/01/12/0354006.html?pos=n0

    avatar

    12.01.2012. (15:34)    -   -   -   -  

  • Nomen

    Mi smo se već davno odrekli svoje grude, prodavši najprije banke, zatim brodogradilišta, domovinski rat itd, itd..... zadnjih nekoliko godina sve što čini Hrvatska je to da prepisuje europske zakone i propise i prihvaća ih zdravo za gotovo.
    Koliko je lijepo u EUropskoj uniji može se vidjeti na primjeru Grčke, Italije i Slovenije gdje Bilderbergovci imenuju nove premijere iz svojih redova. U Portugalu je tako sjajno da njihov predsjednik savjetuje svojim građanima da emigriraju u zemlje južne Amerike gdje se priča portugalski.
    Da se razumijemo, od ulaska u europsku uniju imamo isto koristi kao i od ulaska u NATO savez, dakle nikakve, a negativne strane članstva u takvom elitnom klubu cijela lista.
    Ovaj referendum je samo jedna velika farsa, zato jer je nažalost naš ulazak u uniju već unaprijed određen, bez obzira kako glasali.

    avatar

    21.01.2012. (17:35)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Iako je možda već kasno i neki su od nas već izgradili neko mišljenje o tome treba li pristupiti uniji ili ne, nije na odmet čuti što kaže jedan parlamentarac koji je u uniji:

    http://www.youtube.com/watch?list=PL3291A49EC9A485FC&v=c2-1FPAyT2k&f eature=player_embedded

    avatar

    21.01.2012. (18:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...