Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gustirna

    Ovo si ti ka nešto ljut na našu Vedru? Ili mi se samo učinilo? :-)

    avatar

    10.01.2012. (19:18)    -   -   -   -  

  • primakka

    popriličan sam tudum za europu jer nisam bila dalje od slovenije, ali...
    dotična glorificirana uspješnica (mada ne vidim čime je baš zaslužila dugogodišnje čitateljsko uvažavanje) trebala bi znati da sve te nerede u eu treba dovesti u red svaka država zasebno. uvijek se izmišlja nekakav pedro, a kriv bude najobičniji pero. ili ivo.
    kao da kod nas nisu velika sranja, pljačke, nezaposlenosti, pederluci, mafijašenja. ne izmišlja to eu nego loš sistem izabran od lošeg biračkog tijela.
    mogli bi mi i mimo sjeverne koreje i envera hodže opstati da znamo kako i da hoćemo kad bi znali kako. ovako...kontinent europa kao eunija jednostavno je neminovnost. jedino je pitanje - kada. s ovim rasulom države u kakvoj smo sada možda bi trebali malo pričekati, pa umjesto s uguranim prstom da radije uđemo s onim podignutim u zrak.
    (vedrana je, čini mi se, ipak malo isfrustrirana žemska)

    avatar

    11.01.2012. (08:44)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    To što svi misle da misle svojom glavom ne čini razliku među ljudima, dapače. Mnogi medijski eksponirani ljudi točno znaju što im je činiti da zadrže željenu poziciju. Vedrana zna, a mislim da i ti znaš. Odnos prema ulasku u EU je u ovoj priči skroz sporedan. Kako god, Vedrana je zanimljiva osoba, i drago mi je da je spominješ ;)

    avatar

    11.01.2012. (08:59)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ gustirna - ljut, ne. ali svakako ju zaslužujemo imati na državnom grbu. odražava nas.
    @ skalinna - nemam što oduzeti ni dodati; potpisujem!
    @ 25kg - misliti o mišljenju i razlika zbog razlike i nisu presudni, slažem se. ali intenzitet i ton kakofonije me zaista brinu... svi palamude, hoćemo li postati tronogi gnomi ulaskom u Uniju, a da tonemo kao kamen, nikome ništa... što se VR tiče, šteta jedino što nema ubojitiju konkurenciju. :-P pozdrav!

    avatar

    11.01.2012. (09:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...