Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • ljelja

    Qoud licet Iovi non licet bovi!
    Mada mislim (vidiš mislim) da su vrdoljakovi and co. daleko od nebeskog plavetnila.

    avatar

    09.01.2012. (20:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ma @ljeljo šejtanice jedna ;D neka neka pametna ženo moja, tako treba ;0)

    avatar

    09.01.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Režimski ulizica, krivotvoritelj povijesti...

    avatar

    09.01.2012. (21:17)    -   -   -   -  

  • Javert

    Ružna krasta na ionako izboranom licu prerano ostarjele Lijepe naše, Antun Vrdoljak, zajedno sa svojom babom, kojoj nije dao mira ni na onome svijetu, davno je trebao završiti u povjesnoj ropotarnici, ako već nije u nekakvu kazamatu, zbog naročitog isticanja u širenju mržnje u uvjetima i vremenu kada je to imalo posebnu težinu. Čovjek, za kojega kažu da je bio najveći antitalenat za sport u mladosti, mješajući se uvijek gdje mu nije mjesto, svojedobno je postao vrhunski hrvatskiu (i međunarodni) sportski autoritet. Prema njemu i njegovu djelu, fenomen Zagorac je mačji kašalj, ako se sagleda vrijeme i običaji koji su ih ispljunuli. Nekako sam se, naivno, ponadao da ga više nikada neću vidjeti i zaklinjem se da ću odbiti platiti TV pretplatu svaki put kada se pojavi na dalekovidnici kojoj je udario temelje, one koji još služe umanjeno tek za intervencije izvana. Nisu zabilježene njegove genijalne opaske u vrijeme dok je njegov politički mentor sastavljao nogometnu reprezentaciju. Daleko mu "lepa" kuća.

    avatar

    09.01.2012. (21:54)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    bila sam klinka ali sjećam se onog legendarnog:vratite nam sveto ime Dinamo:D iz krivih usta najkrivljeg u ovoj zemlji;) slično kao kad je Bozanić rekao da se pitanje Dajle politizira...jer Crkvi je politika tako strana i neprirodna stvar...

    avatar

    09.01.2012. (21:57)    -   -   -   -  

  • Neverin

    još jedan dinosaurus kojeg biologija treba zbrisati...

    avatar

    09.01.2012. (22:03)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Odlično si ovo sročila. Čovjek koji je antipatičan na kvadrat, ona vrsta kojoj po izrazima lica i u očima vidiš to nešto odbojno, ogavno i prijetvorno, a prije svega samodopadno. Ne podnosim takve ljude i, dobro kažeš, treba ga se prokazati i naglas reći ono što o čemu se šuti. Čemu šutnja uopće?

    avatar

    09.01.2012. (22:11)    -   -   -   -  

  • edo

    Poglavica Stari Šupak Vrdoljak je rekao. (I ostao živ.)

    avatar

    09.01.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    ''Suspenzija FIFA-e i UEFA-e i zabrana sudjelovanja na europskom prvenstvu''?
    E, pa tim bolje! Rastjeramo, pohapsimo, oslobodimo se ove profiterske kamarile, i još smo pride oslobođeni vatrenih guzica i gnjavaže od europskog prvenstva! Odlično, dvije muhe jednim udarcem!

    avatar

    09.01.2012. (22:48)    -   -   -   -  

  • mocvara

    ... koja je to kaljuza da mocvara bistra voda je za bjih

    avatar

    09.01.2012. (23:48)    -   -   -   -  

  • ljelja

    A propos individue, solidan glumac, sjajan režiser a koji mu je q ovo trebalo? Eto jedne nepresušne teme i mog nepresušnog izvora čuđenja. U ondašnjim uvjetima postigao je maksimum slobode izražavanja - čak se izrugivao nekim aspektima društva i NOBa samog bez da mu je itko rekao tamo se. I onda se sam sebi pokaki u usta!
    Ima ih koji kažu da je to tipičan hrvatski mentalitet, koji procvjeta kad ponestane pedra.
    Blože, kako mrzim pospremanje u ladice. Jer onog časa kad pospremanje postane savršeno ljudski rod umire.

    avatar

    10.01.2012. (07:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ljeljo, on je i tada bio takav, paralelno sa svojom režiserskom vještinom. u nama je problem kada zbog nekog talenta idealiziramo ljude u kompletu, dok udivljeno zbog jedne vještine žmirimo na njihov cjelokupan karakter, u stvarnosti na nekoj drugoj razini oni itekako mogu biti pasji skotovi. to su te proklete ladice i automatsko pospremanje u njih. nedavno sam pisala tekst o takvim prljavim umovima. e pa Vrdoljak je upravo takva vrst čovjeka, ljigavog ambicioznog skota koji se uvijek i svugdje, u svim režimima upirao ogrebati, okoristiti, iskočiti, odraziti o nečiju tuđu grbaču. ljudi koji se pomno brinu samo za vlastitu nezajažljivu ambiciju. što je Vrdoljaku u jugi falilo? ništa, ne samo da mu nije falilo - on je u jugi bio privilegiran. baš kao i Tuđman, imao je i ptičjeg mlijeka, snimao je filmove upravo po filmskoj traci, sa Orsonom Wellsom ti na ti ispijao viskije (hej!), misliš da je to mogao bez debelog, angažiranog i metodičnog uvlačenja u nečije guzice.
    ali ne, ni to mu nije bilo dovoljno, takvima nikad ništa nije dovoljno, kužiš? pa je samo čekao prvu priliku da dobije još i još i još, a sa promjenom vjetra prilika je došla, koju ovaj leteći konvertit nije propustio iskoristiti... Tuđman, i sam takav častohlepni grabežljivac, grabežljivi HDZ i nova na grabeži utemeljena Hrvatska su mu tu priliku dali, njemu i drugim pohlepnicima poput njega, da svoju bolesnu ambicioznost i pohlepu razmašu do kraja, bez ikakvih posljedica.
    zašto su 90tih bili tako ostrašćeni? zašto su ostrašćeni i sada? pa da se gorljivom hadezeovštinom i novopronađenim vatrenim hrvatstvom operu od grijeha jugoslavenštine, u kojem su se i Tuđman i Vrdoljak tako sladostrasno nauživali, u kojem su uživajući plivali i profitirali. oni su se ostrašćenom mržnjom odabrali prati od svojih neoperivih sranja. ljudožderski hibridi velim, to su ljudožderski hibridi.
    @Teobaldin, jes i jes.
    @Javert, da je bilo spizdit pasje skotove šakom među oči onda kad je trebalo. ovako su se psi rata nakotili i nalokali krvi i sada se bune što na cesti više nema krvavih lokvi i rijeka, bune se što se te krvave bare ispiru, jer tako se gle oduzima slasna poslastica njima i njihovim krvavim jezicima, a oni traže još krvi, oni uvijek traže još krvi...
    @Jo, sva pretila profiterska bagra uvijek grize kad im se takne u kesu. univerzalni zakon koji ne omašuje.
    @neverin, slažem se, ali prije toga priuštimo mu i par zimovanja u remetincu.
    @Kinky, svo ovo vrijeme, blože kad se sjetim, to je više bilo društveno (pre)šućivanje nego šutnja. svi su sve znali, svi su sve šutke puštali. difuzija odgovornosti u grupi. no naravno da ovo svi nije bila istina, i da su mnogi itekako vrištali. mislim da je valjda nakon dva desetljeća konačno svima svanulo da je toga prešućivanja već jednom dosta.
    @E.P. nitko nije besmrtan. ni ti, ni ja, ni mi... pa tako ni on.
    est @diogene!
    @mocvara, baš tako.

    avatar

    10.01.2012. (10:21)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Ha ha, tko li se to osjetio ugrožen? Patetični ulizica i najobičnij nabiguz - Huan Antonio Prdoljak. Baš mi ga nekako žao...

    avatar

    10.01.2012. (11:54)    -   -   -   -  

  • Ribac

    Božemesačuvajdanemanogometauhrvackojpatobiodmazemljapropalanebimuškarciima lištozagledatiinebiimaliočemupričatiababeondanebiimaleslobodnogvremena...

    Kako si rekla u onom Spartakovom tekstu, kako god se okrenula neka buna, vlastodršcima ne odgovara jer je - promjena!

    avatar

    10.01.2012. (15:45)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Iako ima pristojnu liniju, Antun je solidno težak čovjek, iako, čini mi se da bi bilo zanimljivo poznavati ga ;)

    avatar

    10.01.2012. (16:48)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @evo brode moj, i meni krenule suze...
    @Ribac, ezamislitetragedijebložetesaćuvajbitiuskraćenzaprizor22dečkićakakopotravin aganjajujednidrugeijednonapuhanokožnatojaje ;0)
    @Kako, zanimljivo je poznavati i krpelja domesticusa, ali nije preporučljivo puštati ga blizu.

    avatar

    10.01.2012. (19:51)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ja bih, ako zanemarim samog Vrdoljaka/kameleona/badijeru, ovaj slučaj kometirao ovako.
    Dosta se sport miješao u politiku, vrijeme je da se i politka umiješa u sport.
    Iako naravno ovo 'miješanje' Jovanovića uopće nije ni sportsko ni političko već jednostavno konstatacija da se PRAVOSUĐE treba pozabaviti s vrdoljacima, markovićima, srebrićima (i srebroljubcima), i ostalim 'sportskim velikanima'.

    avatar

    10.01.2012. (21:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, upravo tako.

    avatar

    11.01.2012. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...