Komentari

strahodletenja.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • amaterka

    Sviđa mi se umak i ovi prutići za grickanje, ni ja ne volim iznutrice, crijeva itd., ali nisam ni probala, ne usudim se ni probati takve neke stvari jer mi se gadi sama pomisao...
    ps. sviđa mi se ova tvoja ideja da svaki dan objaviš šta si jela, gušt mi je čitat tvoje postove i gledat fotke tvojih jela ;)

    avatar

    08.01.2012. (10:49)    -   -   -   -  

  • tita

    super, znači imam barem jednu čitateljicu ;))

    avatar

    08.01.2012. (10:57)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Još jedan lijep (tvoje fotografije su mi uzor) i zanimljiv post. Volim realnu kuhinju. Nije moguće stalno imati samo one količine svježe namirnice koja ide po receptu. Vrlo često nešto ostane viška, a nešto možda i nedostaje. Tu dolazi do izražaja snalažljivost, maštovitost i spretnost kuharice ili kuhara. Gotovo bi rekao da je medijska iluzija prikazivati samo reprezentativna i savršeno odmjerena jela, jer svakodnevna kuhinja to jednostavno ne omogućuje, i tim više mi tvoja najava djeluje zanimljivo, privlačno, pa i poticajno, te imaš moju punu podršku, tj. sasvim je sigurno da imaš i bar jednog stalnog čitatelja, kao i vrlo vjerojatnog komentatora ;)

    P.S. Mogu zamisliti i probati sve kombinacije, iako bi prava provjera bila naći se u nekoj drugoj kulturi gdje bi na jelovniku bile krajnje neobične namirnice i načini pripreme, ali neću tu u detalje, možda je netko osjetljivijeg želuca. Znam da su neki ljudi bilo vrlo iznenađeni kušanjem na slijepo, te naknadnim saznanjem što su jeli. Meni je neuobičajena kombinacija mesa i slatkoga, a tvoje mi razmišljanje potvrđuje tezu da o tome što tko voli i preferira uistinu ne može biti predmet rasprave, nego tek iznošenje osobnog afiniteta u obliku gole činjenice. Bilo kakva osuda tuđeg ukusa je po meni skroz neukusna :)))

    avatar

    08.01.2012. (11:31)    -   -   -   -  

  • UterusBicornis

    Meni je ono sa šljivama bilo super. Btw...ja kuham već valjda dva mjeseca šta nađem kod tebe na blogu, jer mi se neda razmišljati, a i jednostavno mi za spremiti plus, volimo slične stvari....doduše ja obožavam jetrica.

    avatar

    08.01.2012. (11:46)    -   -   -   -  

  • nataša

    hehehe, imaš dvije :-)))
    onaj recept sa šljivicama i gorgonzolom je meni bio pun pogodak. gorgonzolu obožavam u svim agregatnim stanjima.
    rukola ... hm, skeptična sam, ne volim ni miris ni okus, ali vjerovatno je sve stvar navike. ista je stvar s maslinovim uljem. netko ga voli, netko ne. ja, recimo, sve kuham na njemu i ne mogu zamisliti salatu bez njega, ili kajganu bez maslinovog ulja. nikako ! paradajz nisam jela do prije dvije godine. dizao mi se želudac na njega, a onda, samo tako, odjednom sam osjetila potrebu za njim ... valjda se opametiš s godinama :-)

    avatar

    08.01.2012. (12:00)    -   -   -   -  

  • tita

    nataša, tak se meni na rukolu :D
    uterus, baš mi drago ;)
    kiwi, ja bih si još mogla zamisliti da jedem zmiju, ipak je mišić, ali kukce i slično, aa :D

    avatar

    08.01.2012. (12:17)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    rukolu obožavam
    umak od gljiva, kora takođet
    ovi prutići su mrak

    avatar

    08.01.2012. (15:49)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Ovo s lisnatim sam probala i sa sirom, a lisnato
    kombiniram na sto načina. Rikolu ili rukolu kako
    ti kažeš nikada nisam kuhala, uglavnom sve
    lisnato osim raštike i nekih kupusnjača trudim
    se pripremati u sirovo jer više zadrži vitamina. Ali
    ću oprobati, volim probati sva jela koja nisam, pa
    ako nam se svidi ostaje trajno. Obavijestit ću te,
    usput, dobro ti ide, sretna su djeca gdje se kuha.:)))

    avatar

    08.01.2012. (17:31)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja volim neke iznutrice, poput jetre, jetra je prekrasno meso: meko, putrasto. ostaloga i nisam preveliki ljubitelj (još uvijek se nastojim natjerati probati fileke oli tripice...). ali ideja za grickalice je doista sjajna, u posljednje vrijeme koristim dosta lisnatog tijesta, i čini mi se da je ovo brzo i jednostavno.

    avatar

    08.01.2012. (19:46)    -   -   -   -  

  • cookandplay

    Svidja mi se ova ideja za rikulu u drugom obliku :)
    jer isto ju ne mogu jesti sirovu.

    avatar

    09.01.2012. (12:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...