Komentari

ninamatic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • latentna

    Pa Chaos Hunterice, kad sam vidla naslov i ove uvodne riječi, mislila sam da će ovo bit prvi dosadan tekst na tvom blogu, al sam se ozbiljno prevarila. Ove tri djevojke su mi najbolji dio teksta, if you don't mind me sayin'. Sanja, Ivona i Marina, djevojke, odlični odgovori. I super je šta su i pitanja i odgovori onako short and simple, pa je cijeli članak onako, kak bi rekli englezi, concise. Baš onako teče, i skroz je dinamično. Vjerujem da su djevojke imale još puno toga za reć.
    Girls, all the very best, with both jobs and babies :-D

    avatar

    08.01.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • latentna

    e, da, i super slikice :-))

    avatar

    08.01.2012. (22:24)    -   -   -   -  

  • voodoo child

    Sva sreća pa imam još 2 godine studija..iskreno se nadam da će se situacija poboljšati..ovo stanje je fakat demotivirajuće..dok se samo sjetiš da mladi ne mogu planirati ništa kad ne mogu pronaći neki stabilni izvor prihoda, a cijeli život imaju pred sobom! žalosno..
    a tekst ko i svaki put..neda mi se ponavljati da je fakat zanimljiv! a eto, ponovila sam! :D

    avatar

    08.01.2012. (23:16)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @latentna - da, cure su super! ne samo da su mi sve tri odmah pristale na intervju, nego su im i odgovori odlični. sve važno su mi odgovorile i iz njihovih odgovora stvarno možeš dobit dobru sliku o stanju stvari iz prve ruke... :) a imaju one još puno toga za reć, samo što baš i nemamo puno mjesta za opširnije odgovore....@voodoo child - tenks, ma za dvije godine ćeš se ti zaposlit samo tako, nada i to... :D nema predaje! :)

    avatar

    08.01.2012. (23:59)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    što se tiče ukurikavaca i njihovih ideja kako potaknuti zapošljavanje moglo bi tu biti problema jer oni olakšavaju samo porezno opterećenje poslodavcima i onda se nadaju da će ovi zapošljavati a ne kupovati vile jahte, helikoptere... posebna zamka se može kriti u oslobađanju plaćanja doprinosa za novozaposlene, gdje bi manji porezi mogli poteknuti poslodavce na razne "kreativne metode" da se riješe starih radnika i stvore "nova radna mjesta" tj. da potjeraju stare ljude kojima plaćaju doprinose da zaposle nove kojima ne moraju plaćati doprinose.

    malo sam pisao na tome i na svome blogu u tekstu "Oslobađanje od plaćanja doprinosa za novozaposlene" (napisao 02.12.2011.)

    avatar

    09.01.2012. (18:53)    -   -   -   -  

  • sanja

    napomenula bih još da svi poslodavci traže radno iskustvo od barem 6 mjeseci do godine dana i više. a kako do njega doći?????
    nina izvrsno prenosiš činjenice i drago mi je što si objektivna, realna ali i suosjećana.

    avatar

    10.01.2012. (12:15)    -   -   -   -  

  • Memo Memudin

    živio nepotizam i Milan Bandić

    avatar

    10.01.2012. (17:15)    -   -   -   -  

  • Memo Memudin

    da i super su slike sanja mi je baš super ispala,tko bi rekao da ima 37 i 4 djece.sanja otkrij nam tajnu

    avatar

    10.01.2012. (17:16)    -   -   -   -  

  • Memo Memudin

    odo živjet u sjevernu koreju

    avatar

    10.01.2012. (17:19)    -   -   -   -  

  • Memo Memudin

    http://www.youtube.com/watch?v=BEUnc9dNlk4

    avatar

    10.01.2012. (17:21)    -   -   -   -  

  • Memo Memudin

    "Iako to još nije vidljivo na životu građana, službeno smo izašli iz krize. Iako neki to ne žele, moraju tu činjenicu prihvatiti!"

    avatar

    10.01.2012. (20:20)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @magarac - bacila sam pogled na tvoj blog i ima tamo dobrih tekstova :) @sanja - da, i to je issue. do radnog iskustva lažiranjem dokumenata! progovaram ironijom. tenks za ostalo i opet ću te intervjuirat :) @memo - koja čast, 5 komentara od neumornog meme :D 1. Bandić foeva´! ironija. 2. sanja bi ti mogla dat toliko pljusaka koliko joj godina nadodaješ :D. 3. ja bum u južnu pa ćemo si mahat prek granice. 4. smijeh :). 5. izjava neprikosnovenog genija :)

    avatar

    11.01.2012. (03:29)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @chaos hvala na komplimentima, uglavnom važno je biti na oprezu da ono što nam se prodaje kao pomoć i dobra ideja ne bude još jedan vid pljačke i obespravljivanja ljudi.

    preporučam svima koji pišu o politici i drugim društvenim pitanjima i pollitika.com, registrirajte se i objavljujete tekstove i tamo. nije loša stranica a i dobro bi došlo malo osvježenja s novim članovima.

    avatar

    11.01.2012. (08:04)    -   -   -   -  

  • Anica

    lijepe li nam zemlje rvatske.

    avatar

    11.01.2012. (12:34)    -   -   -   -  

  • road runner

    ti zbilja možeš pisat o kojoj god temi oćeš. Intervju je super, dosbro si ga upakirala s uvodom i zaključkom. piši i dalje. i daj još muzike :-D baš me zanima šta ćeš glasat na referendumu

    avatar

    14.01.2012. (12:45)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @magarac - slažem se, uvijek treba kritički uzimati u obzir ono što nam se servira. hvala za obavijest, pogledat ću tu stranicu... @anica - ma kaj nam fali :D @road runner - ne baš o svakoj temi, barem ne s istim entuzijazmom. uvijek je lakše/zanimljivije pisati o onome kaj te zanima, ali tenks. ovo nam je bio zadnji službeni tekst, al pisat ću još koji put (o muzici ofkors :D). u vezi EU, iskreno, ne znam još. što više važem pros i cons, to mi je teže odlučit... vidjet ću još ;)

    avatar

    15.01.2012. (16:33)    -   -   -   -  

  • milf :)

    napokon komp!

    odlicni intervjui, zemske! a kak ste tek zgodne ;)
    temu mi se uopce ne da komentirat po milijunti put - sve je receno u samom intervjuu... kaj nas tek ceka :(((

    zapravo sam dosla na komentare poslat Memi kiss - ti si moj čo'ek :)))

    avatar

    16.01.2012. (14:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...