Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ancica000

    Igniss,
    napokon da si napisao nešto s čim se sto posto slažem.
    Sjećam se jednog divnog lika, profesor i jako mi je bio napet, ali ništa nije pokušao. Ja sam to protumačila, ok, interesantna sam mu bila ali ne i dovoljno privlačna. Kako smo došli na tu temu, bilo je, neee, htio sam tada to i to, i znaš kad smo bili tamo htio sam ti prići i bla bla bla.
    Samo nisam htio biti nasrtljiv.
    Moja zainteresiranost je padala, nezaustavljivo, ne moram ni reći da drugu šansu nije ni dobio.
    Zato, bravo !!
    Ono što i je privlačno na muškarcu je samopouzdanje i odlučnost, to ga čini alfom, vjerujte mi znam ;)

    avatar

    05.01.2012. (15:57)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ili sad ili nikad :)

    avatar

    05.01.2012. (17:14)    -   -   -   -  

  • girl

    taaaaakoo je neopisivo iritantno kad muškarac predugo ne poduzima ništa!

    avatar

    05.01.2012. (23:08)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Ja se obično poslije takvih iskustava zapitam što sa mnom ne valjda i uvjerena sam da bi se sigurno nešto dogodilo samo da sam ja zgodnija/otvorenija/manje sramežljiva - i onda padnem u depresiju. A sve je ustvari tako jednostavno ;-)

    avatar

    06.01.2012. (11:57)    -   -   -   -  

  • lemy

    juris Don Kihota .

    avatar

    06.01.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • sve kaj meni padne na pamet

    ovo je doista tocno i upravu je treba prokockat sanse

    avatar

    06.01.2012. (21:39)    -   -   -   -  

  • idrm

    Svemir boli k**ac za tvoj ego i tvoje (ne)uspjehe. Sutra ćeš biti prašina

    zakon

    avatar

    06.01.2012. (22:20)    -   -   -   -  

  • hm

    Blog je zanimljiv i svakog dana pogledam sto ima novo :D.

    Autor bi mogao dati svoje misljenje o ponasanju zena u ovakvom slucaju.

    Kada si sa nekom zenskom u disku, pricas, zabavljas se... odma oko tebe se muvaju one koje te do jucer nisu ni pozdravljale. Izgleda da kada si u drustvu neke zene da si pozeljniji, odma te gleda njih 5-6 , jave ti se prve i pozdrave te. Vjerojatno su tu u pitanju i zenske igrice, testovi itd. Dosta puta sam bio u takvim situacijama, poznajemo se i ali s njene strane nema nekog interesa ali kada me vidi u drustvu neke zenske odma se mota oko mene ili uhvati priliku da me pita koja ti je ovo isl. Vjerojatno zene u tim situacijama testiraju dali je momku ljepsa ona ili cura sa kojom si, testiraju koliko je pozeljna ili cak da te pokusa "privuci i oteti" ovoj ne radi toga jer je zanimas nego iz neke njene potrebe da sebi napuni ego.

    avatar

    07.01.2012. (18:55)    -   -   -   -  

  • hm

    Jos da pitam nesto :D Zasto se neke cure koje prvi puta vidim, kada se pogledamo u oci one ostanu kao sledjene. Znaci kao da se ukipe, ne skrecu pogled, dosta dugo me gledaju u oci ali im je faca ozbiljna. Jednu sa kojom sam imao avanturu na jednu noc kad bi smo se ljubili nije me mogla gledati u oci, govorila bi daj nemoj. A ja malo sasav opet bi radio isto a ova opet isto, jooj nemoj. Pitam je sto je zasto me nece gledat u oci i nece da kaze, nesto krene govoriti, mrmlja nesto.

    Sad dali imam neki jebeni sexy pogled ili djelujem ko neki ludjak da se tako ukoce nebih znao.

    avatar

    07.01.2012. (19:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Ančica: nadam se da će tvoj primjer pomoći ohrabriti nekoga. Mene osobno iritira ideja da će muškarac biti više kažnjen za to da pokušava premalo nego previše, ali naravno, što god radi...

    @hm: hvala na vjernom čitanju. Slučaj koji opisuješ je dobeo poznat i naziva se "Preselekcija". Ponekad to jesu samo testovi i "ispipavanje", ali u prosjeku se može itekako reći da će žena biti više zainteresirana za tebe ako si već zauzet ili si vrlo iskusan. To nisu samo testovi, već stvarne prilike za nešto više (ako se ne bojiš izgubiti trenutnu), jer je "krađa partnera" jednostavno sa ženskog stajališta efikasna strategija, a za muškarca nije. Malo s**bano, znam, i teško pojmiti muškarcima zato što njih ista ta ideja u prosjeku odbija.

    Poviri post "Demonstracija više vrijednosti" i "Zabavljena vještina" - ostavljati suptilni dojam kao da si iskusan i već si sve vidio (ne hvalisati se) je jedna od najjačih mjera kojom stvaraš početni interes.

    Što se ovoga drugog tiče, kao prvo čestitam. Kao drugo, teško mi je to objasniti. Kaže se da žena koja je zainteresirana, nakon što vam se sretnu pogledi, pogleda dolje, a žena koja nije u stranu ili gore. Zašto bi se ona toga "uplašila"? Možda je bila nervozna, možda je osjećala da je to neka romantična gesta koja ne odgovara neobaveznom seksu. Sve u svemu, to spada u one sitnice zbog kojih se ne bi trebalo brinuti dok god su druge stvari u redu. Možda je tvoja boja očiju neobična?

    Novi post: Jesu li prostitutke zamjena za Igru?

    avatar

    10.01.2012. (02:59)    -   -   -   -  

  • ancica000

    Ovako, da mi se frajer ne sviđa, a on to može vrlo dobro skužiti, onda bi mi njegov pokušaj dodira smetao, ali i da ga nije bilo ionako ništa od nas, tako da bi pokvario nešto što ne bi imalo budućnosti.
    A ako mi se netko sviđa, i ja sam vesela, i zainteresirana za njega, ne odmah seksualno, ali odajem dojam da mi je s njim lijepo, onda njegovo nepokušavanje da me primi za ruku, dodirne ili lagano zagrli je strašno, i moj dojam je da mu se ne sviđam i svakako će moje raspoloženje padati kako večer odmiče.
    Znači ako mi se sviđa fizički kontakt bi trebao biti, a ako ne onda ionako ništa ne može pokvariti jer je već sve izgubljeno.

    avatar

    10.01.2012. (08:49)    -   -   -   -  

  • ancica000

    hahaha što sam ovo zapetljala
    ponekad sam sama sebi totalna komedija :)))
    ne zamjeri ;)

    avatar

    10.01.2012. (09:39)    -   -   -   -  

  • hm

    Možda je tvoja boja očiju neobična?
    --------------------------
    - naj obicnija boja, odnosno smedja. Ali kazem cesto se desi kad pogledam neku djevojku ona jednostavno ne mrda, nego gleda mene u oci , ne trepce i kao da malo vise otvori oci.

    avatar

    10.01.2012. (16:48)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @hm: Meni djeluje spooky kad dečko ima širom otvorene oči dok se ljubi.

    avatar

    16.01.2012. (00:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...