Komentari

alteregoist.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • daniela1

    ma da, treba mi malo vremena da se pomaknem, malo me vrtlog fešti zaržao u 2011.toj, na danteovom, skoro pa me i pomeo s njom. i dok sam utiske preslagavala prešlo me vrijeme pa ga sad evo sustižem, preskačem i u tu tako razvikanu 2012.- da vidim i ta čuda-preznatiželjna sam da bih iz bilo kog razloga taj spektakl propustila. na nogama sam se (mada bridećih listova i slabina) uspjela održat i idem, naravno da idem. samo bez požurivanja. ako me se bez prijetnji, sa ljubaznim smješkom, pozove, uvijek. :)

    avatar

    04.01.2012. (13:23)    -   -   -   -  

  • daniela1

    [a href=http://ueedubljee.blogspot.com/ target=_blank]novastaraja[/a] zapravo, već sam se jučer na ovom drugom blogu malo pomakla :)

    avatar

    04.01.2012. (13:34)    -   -   -   -  

  • daniela1

    hm, brljam. izgleda da ova loptica z boka za linkanje još uvijek ne šljaka. ili ja nešto pogrešno napravim? //fuck technology, same zagrade, pregrade i prepreke. make it real or else forget about it! -ovo ko da je dinamo pisao? :))//
    http://ueedubljee.blogspot.com - to je taj link.
    (eto tako, da ne crveniš samo ti. skroz sam crvena zbog svoje nespretnosti. a s glupošću sam se već pomirila. što ću? "can't fight threm? -join them." pozdrav iz neodgovorne sobe :)) /jel' ti vidiš koja zbrka. a samo "da" sam htjela napisat!

    avatar

    04.01.2012. (13:44)    -   -   -   -  

  • Y Tu Mama Tambien

    Lijepe novogodišnje odluke :) u novoj u nove pobjede :)

    avatar

    04.01.2012. (17:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...