Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Samohrana majka

    Sretna Nova, Igniss!
    Što bi rekao za sljedeći kontakt: lik me zagrli oko ramena i onda spusti ruku i primi me za moju. To je trajalo samo par sekundi, ali bilo je... pa, creepy, jer se znamo dugo ali se dugo ni nismo vidli, ja mu nisam davala nikakve znakove interesa JER NEMA interesa, i, kao vrhunac svega - on ima curu.

    avatar

    03.01.2012. (13:33)    -   -   -   -  

  • lemy

    polje diskrecije ili polje vlastite intime obicno se tretira kao prostor oko nasega tijela u dosegu ispruzene ruke, nenapisano ali prihvatljivo nacelo granice izmedju nas i ostalih, to je nas prostor i sami odlucujemo kome cemo dozvoliti preci tu liniju.Rukovanje se obicno obavlja ispruzenom rukom na "nicijoj" zemlji a svaki iskorak u nas prostor ili navlacenje u njegov moze se tretirati kao agresivan cin pa je bolje biti siguran u razumijevanje signala.Ili, gledano sa profi ocima, udji u strankin prostor ili ju navlaci u svoj..korak si od obaranja.

    avatar

    03.01.2012. (19:36)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Samohrana majka: očiti friendzone. Da je bilo kakvog interesa, mislila bi da je malo nespretno, ali slatko. Ovako je stvarno creepy...
    Hvala, i tebi :)

    @lemy: Znaš, netko je jednom rekao: "Dominirati drugog muškarca očima može dovesti do tuče. Dominirati ženu očima može dovesti do seksa".

    avatar

    04.01.2012. (12:01)    -   -   -   -  

  • lemy

    @Igniss, htio sam dopuniti tvoja razmisljanja o "govoru tijela", koja svakako imaju tezu u "os mi dat" salabakteru ali mogu imati i neke drugacije posljedice.
    Ipak to nije samo experiment " drpaj tamo i pipaj tu-kako ti drago,navlaci i natezi i ako je je ako nije nije i nikome nista."
    Zelio sam reci da se danas vise nego nekada pazi koga budes zaslatkao i turnuo mu ruku medju noge jer, je.iga, vremena Mraovica su ipak passe.
    Apropo tvog citata, ne pada mi na um gledati te Miki Mause u oci, bolje u vrat i samo mi vazno da se ph neutraliziraju i ostave platisu na miru.

    avatar

    04.01.2012. (15:58)    -   -   -   -  

  • Hana

    Mozes li u sljedecem postu pisati malo vise o medusobnim pogledima i dominaciji zene ocima itd.

    avatar

    04.01.2012. (16:43)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Hana: dodao sam tu temu na listu, ali budući da sam upravo pisao o ovome, ima još dosta drugih zanimljivih stvari o kojima bi htio pisati prije nego se vratim na kontakte i dodire i ostalo

    Novi post: Ne budi pi**ica

    avatar

    05.01.2012. (15:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...