Komentari

hrvitez.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ

    RECITE „DA“ ŠTIT“ NEKA TO BUDE PORUKA U 2012. GODINI !!!

    Ova kriza u Hrvatskoj smišljeno nam je nametnuta

    Pridružite nam se u akciji „ŠTIT“ da Hrvatsku postavimo na zdrave noge, jer naprotiv nema budućnosti nama i našoj djeci. Samo zajedničkim snagama možemo učiniti stvarnu promjenu. Tko hoće iz „začaranog“ kruga van, neka stane – rame uz rame nama. Politika nema ulogu, Crkva nema nema ulogu, čarobnjaštvo, astrologija, magija i vradžbine,.., onda tko ima ulogu? ŠTIT !

    Svi ovi lažni proroci smutitelji i vračari su promašeni slučaj. Oni su se dosjetili napraviti biznis od ljudskog praznovjerja. Hrvati žive u strahu (zbunjeni i prestrašeni) i zato oni su na svoje lice - zbog toga postavili lecimjernu masku. Licemjerstvo je od panti-vjeka bolest psihe.

    Vladari beskrajno lažu i obećavaju, a narod luduje…Što je više ljudi propalo u Hrvatskoj, njima je bilo lakše zavađati ljude. Ta smutnja nema kraja. Svi običaji koji su nam nametnuti – oni jesu samo farsa. Sramotan je takav Bog. I glavni mediji u tome svemu pomažu da narod masovno izvršava „samoubojstvo“ ili bolje rečeno „Hara-kiri“. Loša propaganda ima vrlo destruktivni utjecaj i moć.

    Priča je krenula od Tuđmana, Manolića, Mesića, Račana, Sanadera, Kosorke,.., pa sve do Milanovića i Čačića, Itd. Od tih sotonskih "krljupina" došlo nam je ovo sve. Pitam se – što su oni Hrvatskom narodu uopće dobro donijeli? Sve su to prodane „hulje i izdajnici“, koji glume, varaju i obećavaju… Oni trguju sa tuđom krvlju. Ti ratni profiteri, zločinci, kriminalci, izrodi i nemani… Tako hodamo mrakom tražeći put kući. Kršćani su zalutali u pogansku zemlju, u dolinu gubavaca, tražeći tu svoj spas.

    Svetkovine i blagdani su samo izrugivanje „dostojanstva čovjeka“, jer i one zdrave ljude - oni žele vratiti u „sodomu i gomoru“ u veliku tu paklenu klaonicu…
    Oni nagovaraju i huškaju ljude da se odreknu sami sebe, kako bi lakše njihov naum ostvario.

    ŠTIT je granica između dobra i zla. Između puta odricanja i grozote bluda.

    Živimo u kaotičnoj sadašnjosti u kojoj su gotovo posve izgubljena vrijednosna mjerila, mnogi su toga svjesni ali ne ustaju protiv toga, jer nemaju više snage – za pravi i dostojanstveni život. Tko hoće u „obećanu zemlju“ neka dođe i stane iza ŠTIT-a, u svakom slučaju će spasiti dušu.

    U Bjelovaru, 1.1.2012. godine
    Vođa pokreta „Štit“
    i Nezavisni kandidat
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    01.01.2012. (16:10)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    TODORIĆEV „AGROKOR“ UNIŠTAVA HRVATSKOG SELJAKA

    Hrvatska: prosvjed seljaka

    Očito je, da nekome treba „Hrvatska država“ bez radnika i seljaka. Danas (09.02.2012.) u 12,00 sati započeo je u Hrvatskoj seljački prosvjed. Tko zna koja je to već po redu seljačka buna? I to od uspostave nove države. Udruga „ŠTIT“ podržava prosvjede i seljačka nastojanja oko ostvarivanja njihovih prava. Pitam vas: Zašto, Ivica Todorić ne ide zajedno na prosvjede sa seljacima, jer on i njegov „Agrokor“ ne proizvodi hranu, nego je obilno uvozi. Sve prehrambene namirnice dolaze iz drugih zemalja preko njegovih tvrtki.

    Zbog toga uništena su naša sela i seljaci. Njima ništa drugo ne preostaje nego da se bune, i postavljaju barikade od; traktora i druge poljoprivredne mehanizacije... Ratari i stočari više nisu potrebni „hrvatskom gospodarstvu“, jer šverceri na uvozu zarađuju enormno visoke svote novaca. Kako nije sram ove političare, tj. „kukuriku koliciju“ da naklapaju o politici i gospodarstvu, dok situacija je u zemlji sve gora.

    Društvo koje zabranjuje znanje je ništ koristi. To je destruktivan čin glede života ljudske zajednice i opasnosti uzroka bijede čovjeka. Oskrnjena je lijepota i umijeće sa svirepim* nasiljem birokratskog sistema. Međutim, predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović (SDP) koji je izabran u vlast je pravi mlakonja. To nekome paše. On je okružen sa svojim istomišljenicima, jer između ostaloga vlast je slast. Ako ovoj državi nisu potrebni radnici i seljaci,.., i ako nije potrebno da se plati ljudski rad - koji je onda smisao takve države? Koga takvo uređenje uopće predstavlja i štiti?

    Lako ti je onda biti „um“ ako imaš šanse da „namlatiš“ novaca, kao što je to učinio Ivica Todorić. Njemu je omogućeno da mu idu svi zakoni na ruku. Pogledajte predizborne izjave SDP-ovca Zlatka Komadine: „Glas za „kukuriku koliciju“ je glas protiv daljnje devastacije* hrvatske socijalne, gospodarske, demokratske i moralne slike. Mi se danas borimo za Hrvatsku, koja je po Ustavu RH, socijalna država. Trebaju nam dva mandata da zemlju izvučemo iz krize... Koje su to demagoške laži (onih) istih - koji su nas na to i doveli.

    U Bjelovaru, 09.02.2012. godine

    Hrvatski pokret „ŠTIT“
    BRANKO STOJKOVIĆ

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    095/814-82-90
    brankostojkovic152@ya hoo.com
    C r o a t i a

    avatar

    09.02.2012. (23:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...