Komentari

zalauru.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • UterusBicornis

    Evo da te posjetim. Do sada sam čitala tvoj blog. Muž mi je zahrkao pored mene, a ja sam lijepo sve pročitala. I malo sam plakala... život je tako čudnovat. I poprilično zajeban.
    Vidiš ja ti se divim. Na neki način. Iako do sada i nisam razmišljala tako o ženama koje odlaze na višestruke umjetne oplodnje. Uvijek sam tvrdila da ako ne ide, ne ide i neću se dati bosti "ko rasplodna krava" to su bile moje riječi. Lako je biti general dok bitka nije započela, a možda ni neće...tko zna...možda bi i moja čežnja jednoga dana bila velika poput tvoje.
    Vjerovala sam u brak bez djece. Nikada prije nisam osjetila potrebu za njima. Nikakve majčinske instinkte. Nisu mi bili slatki. Nisam ih baš znala držati u rukama i ponekad bi mi jako išli na živce.
    Ova trudnoća me mnogočemu naučila. Da se čovjek mijenja dok je živ, da ništa nije konačno, da nijedan stav nije apsolutno točan ili kriv. Da mogu mnogo više no što mislim da mogu.
    Hvala na podršci. Želim ti dobro zdravlje i mir u srcu.

    avatar

    31.12.2011. (01:21)    -   -   -   -  

  • Tikica

    Hvala ti od srca, također!

    avatar

    31.12.2011. (08:52)    -   -   -   -  

  • Lottosystem

    Pozdrav, sretno svima.

    avatar

    31.12.2011. (09:51)    -   -   -   -  

  • tugatuga

    opet si me rasplakala...i neka, dobro je to (bar znam da nesto osjecam) pusa ti najveca i neka sve tvoje zelje postanu stvarnost!!! a neka naredna godina buda godina svih nas!

    avatar

    08.01.2012. (12:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...