Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • ancica

  Ajme, ovaj 12/10 mi zvuci kao nesto najgore ... zbog ovakvih zena, djevojaka, da ne dajem sad imena ....ma necu ni dovrsiti ovu misao
  sad se lupam po prstima ... ancice ne osuduj ljude, ali ne mogu, ne mogu ... moram izgovoriti.
  KAKO JE GLUPA I JEFTINA.
  evo rekla sam :)))
  najbolji sex, kaze, o boze, jadno milo dijete :)))

  avatar

  28.12.2011. (10:51)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Sasvim se slažem... kako je rekla Erica Jong, "iako sam napisala da žene ne treba osuđivati zbog neobaveznog seksa, one trebaju imati na umu da seks bez obveza zapravo ne postoji".

  avatar

  28.12.2011. (12:07)    -   -   -   -  

 • Holic

  Zašto misliš da su joj sve šanse uništene.? Zar nisi pisao da su žene te koje biraju? A cura je zgodna, definitivno može nać nekog ''očajnika'' koji će je oženit ako to baš bude htjela.

  P.S. Ona plavuše ima jedne od najružnijih cipela koje sam ikad vidila.

  avatar

  28.12.2011. (18:57)    -   -   -   -  

 • Igniss

  To da žene biraju je generalna istina, ali svakako se odnosi na žene koje su zgodne i relativno mlade. Recimo s ovakvim životnim stilom će za 10 godina postati ovo. Tada je njena mogućnost i dalje veća od prosječnog Beta tipa, u smislu da bi možda i dalje mogla naći nekog jadnička koji će se zalijepiti za nju ako spusti kriterije, ali dobro znamo da nijedna žena ne želi takvu sudbinu. Emaskulirani muškarac bez standarda, jedini koji joj je zbog ovoga dostupan, će početi izazivati gađenje u njoj već nakon tjedan dana.

  p.s. istina :D

  avatar

  30.12.2011. (02:45)    -   -   -   -  

 • kikiriki

  Fascinantno mi je kako je teško prihvatiti da su mjerila dvostruka. Nije fer, ali jednostavno je tako. Kak kaže jedan moj frend - ključ koji otključava mnogo brava je master key, a brava koju može otključati mnogo ključeva je jednostavno - loša brava.

  Međutim, mene to ni ne dira previše. Jako mi je odbojno kod dečka kad znam da je bio "sa svima". Ne želim nekome biti baš prva djevojka (imam 20 godina, pa to i nije neki problem), ali ako znam da, kad odem s njim van, da postoje prilične šanse da sretnemo neku od njegovih bivših (a ako je broj "sretnutih" i veći, tim gore), bile jednovečernje ili dulje veze, zapravo bi mi trebala pamet biti prilično zamućena da uđem u takvu vezu.

  Međutim, primjetila sam da ni druga krajnost kod djevojaka nije dobra. Djevojkama koje nikad nisu ni sa kime, ne izlaze na spojeve, nikad nisu imale dečka i slično, rijetko se prilazi. Možda vani i da, ali jasno je kakav je uspjeh takvih upoznavanja. Ovako, u društvu, kao da su pospremljene u neku ladicu cura kojima nitko ne prilazi, a te cure su, sasvim objektivno govoreći - i lijepe i mlade i pametne i privlačne.

  Kako znam? Sama sam pripadala tim curama, a i još im, dijelom, pripadam. Primjerice, na tvom testu za žene imam 47 bodova (42 nakon skinutih 5 bodova zbog osjetljivosti, 54 ako skinem 2-3kg, hej, bio je Božić :D) i sasvim sam okej cura, no jednostavno nisam izlazila s dečkima mnogo i nakon što sam ih nekoliko odbila (takva mi je bila situacija u životu tada, nisam bila zainteresirana) više mi se nitko nije ni trudio prići. Problem sam riješila tako što sam proširila društvo i našla još jedno, a i tako što sam sama počela poduzimati korake. Sad sam zaljubljena, čini se sretno. :)

  avatar

  30.12.2011. (11:40)    -   -   -   -  

 • Potok

  Svako dobro tebi i tebi najmilijima u 2012. godini. Čitamo se! Čuvaj se!

  avatar

  31.12.2011. (18:30)    -   -   -   -  

 • Mrvicak

  Sve najbolje u Novoj godini...

  avatar

  31.12.2011. (18:52)    -   -   -   -  

 • Nomad

  'Povratak na seksualno tržište...'
  Tko se je vratio...???

  avatar

  02.01.2012. (09:27)    -   -   -   -  

 • Zena gaza

  Sve dobro u novoj godini ti želim!

  avatar

  02.01.2012. (10:03)    -   -   -   -  

 • ancica000

  Sve najbolje i puno ovakvih i slicnih blogova molim :))

  avatar

  02.01.2012. (11:54)    -   -   -   -  

 • nataša

  svako dobro želim Igniss :-)

  avatar

  02.01.2012. (16:27)    -   -   -   -  

 • little_psycho

  ti ameri me iskreno fasciniraju (on a bad way) svojim nacinom zivota i poimanjem svijeta i seksualnosti, studenti pogotovo :/

  E i usput da prokomentiram ovu tvrdnju koju sam vec cula o master Key-u... honestly mene bi odbio jedan takav. Zato ja npr. nikad ne zelim pitati muskarca s kojim sam s koliko ih je bio...neke stvari je bolje ne znati a iskreno i ne zanima me...

  Btw napokon san ispunila onaj tvoj test za zene.. zanimljivo

  avatar

  03.01.2012. (00:22)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Hvala svima, i vama sretna Nova godina! :)

  @Nomad: nitko određen, to je bio post samo zato što je nekoliko ljudi zanimalo što mogu učiniti da se vrate u igru ako su dugo bili izvan nje i odustali od svega

  @kikiriki: iako taj slučaj nije ni blizu toliko ekstreman kao što se događa kod muškaraca (preselekcija je jednosmjerna), ima istine u tome. Sramežljivost može prilično izolirati, a odatle stvati samo kreću nizbrdo... ali ženama se to ipak puno više oprašta.

  @Little psycho: tvrdnja o master keyu je sasvim istinita, iako naravno ako te ne privlači "iskusan muškarac koji zna što želi", mislim da je to jako dobro za tebe i postaje sve rjeđe. No to je duga priča. Inače, mislim da iako je ovo američka priča, i kod nas je vrlo česta. Ne kaže se bez vraga da je naša kultura postala vrlo amerikaizirana.

  "Zanimljivo" je kod za "nisam bila zadovoljna rezultatom" ili "nisam se nikada gledala na takav način"? :P

  Novi post: Velika lista seksualne eskalacije

  avatar

  03.01.2012. (13:02)    -   -   -   -  

 • little_psycho

  haha.. zanimljivo = poprilicno iznad ocekivanja

  avatar

  05.01.2012. (16:43)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...