Komentari

ninamatic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • latentna

    Across the Universe - hands down, jedna od mojih najdražih, ako ne i najdraža njihova pjesma, predivno. A dobro je ovo bacanje u zrak vrpci pa miksanje novih zvukova, nisam znala da su to radili.
    Odlično finale trilogije, nemam komentara više, odlično! A baš mi je drago da si stavila Here Comes The Sun za kraj; slažem se, apsolutno prekrasna pjesma :-D

    avatar

    28.12.2011. (10:27)    -   -   -   -  

  • smrdljivi martn

    here comes the sun je vrh. morti upravo i najbolja pjesma beatlesa. abbey road je sjajan album.
    naravno da nisu precijenjeni, al ni ne iznenađuje me šta mladi komunisti sa ffzg-a misle isto. ipak je lennon bil frend sa castrom i cheom :D

    avatar

    28.12.2011. (18:27)    -   -   -   -  

  • rina

    super zavrsetak trilogije dostojne britanike :) .. i ono odlucno "NE" precjenjenosti...super epilog....i iako cu i dalje odabrati stonse, cesce cu odabirati bitle zbog tebe .. tenks :)

    avatar

    28.12.2011. (20:51)    -   -   -   -  

  • road runner

    Slažem se, super kraj. ide tebi pisanje i to prilično... lol za onaj dio o navodno mrtvom paulu:-9

    avatar

    29.12.2011. (17:04)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @svi - tenksić. @martn - uvijek ffzg na tapeti, srami se! :D a ti si taj koji izjaviše da je lennon cool lik, po toj si svojoj logici onda ti komunjara taxmane ;)

    avatar

    29.12.2011. (18:44)    -   -   -   -  

  • voodoo child

    mislim da se nema kaj dodati...predobra trilogija, nemaš pojma kolko sam uživala čitajući! stavljam link na fejs da se i ostali informiraju! :)

    avatar

    30.12.2011. (12:31)    -   -   -   -  

  • arya

    Yep, potpisujem, nisu precijenjeni:). Naravno da bi se moglo uć u filozofiju što to uopće znači - precijenjeni - po kojim kriterijima odnosno što mjerimo? Pa čak i kad bi rekli da je možda njihova glazba ili talent precijenjen (ovo nije tvrdnja, samo za primjer;)), oni su zbog nečega (zbog čega i zahvaljujući čemu...hm, tu bi se moglo cijelo sociološko istraživanje napraviti o okolnostima i svemu što ih je odvelo na put slave) postali vjerojatno najutjecajniji band ikad. I to je činjenica kojoj nitko ne može proturječiti. I kao takve ih se ne može precijeniti, jel, jer je to matter of facts. Možemo mi raspravljati jel su to zaslužili svojom glazbom ili ne...ali je to na kraju krajeva nevažno. Jer glazba je ionako stvar ukusa. A da su njihove melodije i lyricsy urezani u našu povijest i svijest...jesu...dakle, precijenjenost ne dolazi u obzir;) Hm, osim ako kažemo da je od samih njihovih početaka iz nekog razloga došlo do precjenjivanja pa ono, one thing leads to another, mass (un)consciousness i te spike...;)...sorry...ajmo ipak ne ulazit u filozofiju;)

    avatar

    01.01.2012. (20:53)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @voodoo child - tenks varšićka, @arya - sociološko istraživanje hehe. ma o bitlsima možeš enciklopediju napisat koliko ih možeš istraživat. ja sam na početku namjeravala napisat jedan tekst, pa se pretvorio u dva, pa se pretvorio u tri. pa je prijetio i četvrti, al sam ipak uspjela obuzdat bitlmansku skribomanjiu :) ali da, kriterija je masu, a ja sam baš htjela pisat o muzici jer sam od nekoliko puta čula tvrdnju da su precijenjeni upravo od ljudi koji su znali samo njihove best of hitove. a stvar je ta da su oni imali strašno širok muzički repertoar i jako utjecali na muziku nakon njih, tako da sam baš u tom segmentu htjela obrazložit zakaj nisu (po meni) precijenjeni. iako, ofkors, muzika je stvar ukusa. ne se ispričavat za filozofiju dear lejn, in fact. čim se vidimo opet na faksu poslije praznika idemo na kavu da te slušam kak filozofiraš o talentima i masama :D

    avatar

    01.01.2012. (23:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...