Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Mary Pickford

    Vidim da mi nije suden ovaj post, no da ipak ostavim rijec-dvije.
    Sve je u feromonima!
    I jedan ispravak mislim - zena uvijek zna sto zeli od (sljedeceg) partnera. Da je to nasla u prvom, mozda dalje ne bi ni trazila, al, eto, mislim, da ima zacrtan neki plan u glavi vjerojatno od svog prvog procurenja.
    U svakom slucaju, sretno svim muskarcima koji izlaze na seksualno trziste:)

    avatar

    25.12.2011. (02:37)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Prije dosta vremena, čula sam kako netko hvali jednu ženu nakon relativno nedavnog razvoda: "Krenula je u teretanu, izgubila petnaest kila, promijenila frizuru, kupila novu garderobu, odlično izgleda i još se bolje osjeća" - i zatim muški komentar: "Da je sve to radila u braku, ni ne bi se razvela".

    Ima nešto u tome, a vrijedi i za muškarce.

    avatar

    25.12.2011. (21:16)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    hahahaha....pošto sam ja friško oporavljena žena, mogu reći da potpisujem teretanu, izlaske, druženje sa frendovima, promjenu sredine, purtovanje i dodatni posao...to je sve pomoglo....ali stavka oko FB je miljama daleko od mene...mada ne kažem da to ne bi moglo, ali sve je bolje kad ide "in vivo"..uglavnom slažem se da nikako ne treba sjediti skrštenih ruku, već samo hrabro naprijed.

    avatar

    26.12.2011. (18:46)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Kao sto se kaze kad si bez posla: "upravo sam izmedu dva posla", tako je i s vezama, netko je krace izmedu dvije veze jer ima bolje kvalifikacije, veze, sposobnosti, srecu...

    avatar

    27.12.2011. (13:03)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Trud, ukratko, uvijek i kod svih žena pomaže! Svojih i potencijalnih! Mada treba biti svjestan da mora postojati ulazni impuls, feromoni, ili što već. Silovanje igre uglavnom ne pomaže, ne samo ove iz posta....koliko god neki i iskustvom svjedočili drugačije, mislim da se tada radi samo o kratkoročnim dobitcima, iskorištavanju trenutaka slabosti, ne stvarnim "pobjedama".

    avatar

    27.12.2011. (18:47)    -   -   -   -  

  • lemy

    @jebote covjece di si ti ..sta si ti, pa cura te smandrljala u roku 14 dana jer joj igra sa drugim propala, ne kontas zar ne ? Kmeci o nekim 16.-16-a a do tada je isto roptala drugome.U roku 1 godine je 3.muskarcima cmendrala isto.Cura sa kojom furas se vec 6-7 godina namece "sredovjecnim" muskarcima ( nemoj si mislit da si fakat tako star je mnogi od njih mogli bi ti tata biti), jednostavno si uletio u njenu igru.Pa kaj ti fakat mislis da tebi treba jedna Smusenjakinja da bi te izcupala iz vakuuma u kojem si.Prati njene rijeci i prati ju u djelu, odmisli kaj tebi godi nakon godina suse, citaj ju covjece i dozivljavaj ju realno.Jebote, drka ti milijun poruka dnevno i trepce okicama kao da sad je pa nasla Ljubav svog zivota, fakat, bas sad i sa tobom.Nema ona nikakvog moralnoga skropula, emotivni je retard i bjezi od nje jer ce ti sjebati i proslost a ne samo buducnost.Mozes li je takvu prihvatiti ?Ti , takav picajzlast, nedorecen i neodlucan kao sto jesi?

    avatar

    27.12.2011. (19:50)    -   -   -   -  

  • lemy

    ..i znas kaj me puca najvise ,a to ova zdrkana,poltronska, blog scena ne raumije...ona je fakat andjeo.Jeb te se guzicari.

    avatar

    27.12.2011. (20:06)    -   -   -   -  

  • lemy

    @ a ti se Bejb, goni u 3pm.

    avatar

    27.12.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  • lemy

    ..jer sa takovim krilima poletit neces nikada.

    avatar

    27.12.2011. (22:42)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Kulerica je napisala sasvim istinitu stvar. Samo regina, jasno ti je da je većina ovih savjeta smišljena samo za muškarce? Od žene se ne očekuje da prilazi ikome ili šalje poruke na online dating stranicama, iako naravno to ne može škoditi.

    @Lemy: na koga se ti žestiš? Stvarno ne razumijem ove komentare, i bez obzira na to na koga se odnose molim te, manje bijesa.

    Novi post: "Ali nisam ni htjela ništa više": Duke popis odbijanja

    avatar

    28.12.2011. (08:11)    -   -   -   -  

  • lemy

    @ na nju Ignisse.Ok, manje.

    avatar

    28.12.2011. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...