Humus ti je malo prežestok, al moće proć. Možda dodat još malo nasjeckanih maslina, bude jako fino... Kilnceze - preslatke, vjerujem da si uživao u toj vrsti kaosa :)))))
20.12.2011. (00:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svaka čast... nego reci ti meni, jel i tebi ide nakurac (da, u mom svijetu nakurac se piše zajedno) onaj novi kanal o kuhanju? Koje preseravanje.... rijetko koja pametna ideja. Bože koje je ono mrcvarenje talijanske kuhinje.
20.12.2011. (11:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wind ide, pogotovo Talijan O. K., pa O. K. On radio pizze za 650 gostiju. Kak je napravil tijesto, eeeeeeeeeeee, ja takvo radim nakon 2 litre konjaka! Da, nakurac se veli. Kak tebi nakurac? Kaj imaš kurca?
20.12.2011. (17:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Na početku posta sam se već zabrinuo da bi si mogao naštetiti zdravom hranom, ali vidim na kraju da nema baš nikakvog razloga za brigu ;)
19.12.2011. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... mmmmm da; red zdrave pa red nezdrave rane, je to vjezbas za predstojece
nam svinjenje ilitiga cjeloTjedno prejedavanje
19.12.2011. (17:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Opis torte ti je jako primamljiv, mislila sam baš nešto slično raditi za Božić :) A namaz isto jako fino izgleda :)
19.12.2011. (17:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ma slanutak je super, ja ga i samog jedem, samo skuhanog bez ičega :D
19.12.2011. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Heej Alex, delal si namaz od slanutka! Ovaj tvoj jako lijepo izgleda, a sigurna sam i da je jako ukusan!
A gle dječicu - ma preslatki su!
19.12.2011. (17:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mudenburger
Ne kontam naslov posta,na latinskom je hummus nizak?!
19.12.2011. (18:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
ja sam jednom htjela riskirati s quinoom (quinoa), jednom ana preporučivala, al ne znam kako bih se snašla s egzotičnim žitaricama...
19.12.2011. (19:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@mudenburger,....da, a kad upišeš u Jnternet tražilicu, vidi.
Kao slični romanski jezici:
Talijanski- bocca- usta
Rumunjski-bocca- anus, šupak, hehe
19.12.2011. (21:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Ima još primjera: Upiši "pula", pa ćeš na
talijanskom dobiti: pljeva, a na
rumunjskom: k.... (da prostiš)
Nevjerojatno srodni jezici, hehe!
19.12.2011. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Humus ti je malo prežestok, al moće proć. Možda dodat još malo nasjeckanih maslina, bude jako fino...
Kilnceze - preslatke, vjerujem da si uživao u toj vrsti kaosa :)))))
20.12.2011. (00:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
bravo stari, tak se lovi raskorak ;)
20.12.2011. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Svaka čast... nego reci ti meni, jel i tebi ide nakurac (da, u mom svijetu nakurac se piše zajedno) onaj novi kanal o kuhanju? Koje preseravanje.... rijetko koja pametna ideja. Bože koje je ono mrcvarenje talijanske kuhinje.
20.12.2011. (11:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
stupa
ne hvatam taj ritam
20.12.2011. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Wind ide, pogotovo Talijan O. K., pa O. K.
On radio pizze za 650 gostiju.
Kak je napravil tijesto, eeeeeeeeeeee, ja takvo radim nakon 2 litre konjaka!
Da, nakurac se veli.
Kak tebi nakurac?
Kaj imaš kurca?
20.12.2011. (17:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...