Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    smtram da su jedino mjesto gdje moraju biti kamere a gdje cijeli narod mora promatrati te snimke u uredima sabora i vlade da vidimo ća delaju sa plavim bušticama ispod pulta, gamad jedna bezobrazna! Tko zamjeni vlastitu slobodu za sigurnost, gubi prvu a ne postiže drugu.

    avatar

    16.12.2011. (08:50)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    ne voli me tvoj blog...drugi komentar u par dana koji mi je progutao...sad mi se ne da pisati ponovo pa samo reći da se slažem...

    avatar

    16.12.2011. (09:21)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Ovisi što se poduzima sa snimljenim materijalom.... Ima kamera (i biti će) i tamo gdje nema automobila - malo, po malo biti će ih svugdje! Za namicanje novca - i to. Ali mislim da to što se gradovi sve više "pokrivaju" kamerama je zapravo priprema NWO-a da uspostavi totalnu kontrolu nad građanima! (Pisala sam jučer u svome postu o tome.)

    avatar

    16.12.2011. (09:43)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Neverin: Da. To je ono "tko čuva čuvare".
    Joanna: Ne znam koji je problem s blogom, ali očito da nešto ne štima kad je ponekad i brojač komentara netočan...
    Teobaldin: Potreba za kontrolom i nadzorom je odlika paranoičnih, paranoja je često samo odraz nesigurnosti i straha onih koji su nešto krivi.

    avatar

    16.12.2011. (19:20)    -   -   -   -  

  • MiG

    Ha, ha, da, kamere u sabor! :)))) A ove kamere po gradu, koliko ja vidim, jedina njihova svrha je da se nakon dotičnog slučaja narod zabavi kad te snimke dođu na net.

    avatar

    17.12.2011. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...