Komentari

defton.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    skrenuta je pažnja sa onoga što predstavlja na debelog cocacolinog čovjeka

    avatar

    15.12.2011. (12:14)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Ja ga slavin dostojanstveno i ponosna san na sebe :).
    Na Badnju večer stojin kod kuće sa svojima, kitin bor i pečen kolače, a sutradan posjećujen rodbinu i susjede. S izlascima na Badnjak san raskrstila još u 3. srednje (slučajno ili ne - kad i s vjeronaukom :D). Onima koji nisu tu napišen čestitke (to ću napravit sad za koji dan). Navečer izađen s društvom, ali i to dostojanstveno, bez glupiranja, samo na jednu kriglu tamnog ili kuhano vino u pivnici, za velikim stolom uz peć na drva :).
    Darove ne poklanjamo, valjda moji roditelji nikad nisu imali taj običaj pa ga nisu prinili ni na nas. Ne mogu sad uopće zamislit da jurcan po dućanima i mahnito tražin šta ću kome kupit. Ionako me svaki shopping živcira, a pogotovo tih dana kad bi se svi tribali malo odfokusirat od materijalnog. Žalosno mi je vidit ljude koji čine upravo suprotno, a takvi su u većini.
    Uglavnom, bili vjernici ili ne, Božić je obiteljski blagdan, i svi mi koji smo sritni da imamo obitelj tribali bi ga cijenit i dobro iskoristit.

    avatar

    17.12.2011. (18:00)    -   -   -   -  

  • MiB

    Hvatam malo slobodnog vremena da barem nekome napisem komentar, buduci da tehnicari jos nisu rijesili kompjuterske probleme, pa nemogu na pisati post (onako kako bih ja to zelio).

    Zelio bih komentirati samo par rijeci;

    "u Australiji nikad nemaju bijeli Božić" - To je istina ali oni neznaju kakv je to osjecaj imati bijeli Bozic, jer nisu ga nikada ni imali tako da smatram da to njima i ne nedostaje toliko kao nama. Oni imaju neke druge zelje i obicaje.
    Kad smo vec kod Australije, imam je zelju posjetiti, a mozda se i ostavari za koju godinu. Vec sam u pripremama za to putovanje; za koji dan trebao bih krenuti u AUSTRiJA,a to znaci da mi do austrALija nedostaju samo dva slova :) jupi...!

    "dugo godina nemam osjećaj Božića" - Ti nmas par godina, a ja sam bas jutros sebi podsvijestio da mi je ovo prvi put da nemam osjecaj Bozica, ama bas nikakav osjecaj. Da, okitili smo kucu, okitli smo jelke, grad vec odavno blista, na gradskom trgu su postavljene velike jaslice... ali nema osjecaja. No kod mene taj bez-osjecaj bude neke druge stvari, a ne samo coca-colla i djed Bozicnjak....

    No bilo kako bilo tebi veliki pozdrav i puno Bozje blagoslova i mira u nadolazecim danima. Javim ti se, ako budem imao priliku, drugim komunikacijskim putevima :)

    avatar

    18.12.2011. (14:52)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Ne bih htio razočarati djecu, ali nije Grinch ukrao Božić nego ovaj crveni čiko sa slike, kojemu se obrazi sigurno nisu zarumenili pijući koka kolu, nego neku malo jaču žesticu....Grinch je ipak dobričina i na kraju se obratio pa će nadam se i ovaj.

    avatar

    20.12.2011. (07:21)    -   -   -   -  

  • Sunčicaa

    Eh.. omamio nas Djed Mraz :(( a Naša Draga Gospa plače poput sirotinje u Africi bez kruha dok se rasipamo poklonima...
    Molim se za sve da u svome srcu barem malo otvore vrata našem Božiću koji je došao da nas spasi, da budu radosni i puni ljubavi :) Kako smo li samo slijepi...

    avatar

    20.12.2011. (16:10)    -   -   -   -  

  • UterusBicornis

    Trudim se da održim balans između duhovnog i materijalnog, ne zaobilazim darove, uživam u darivanju, ali ne zaboravljam ni zahvaliti na zdravlju i pomoći potrebitima. Nastojim se ne prežderavati, posvetiti se obitelji, biti kod kuće...tako nekako...

    Blagoslovljen Božić i na tom mladom ljetu, svega obilja. Pozdrav!

    avatar

    25.12.2011. (20:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...