Komentari

defton.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Neverin

    Deftone moramo biti najbolji kad je najteže :) ja sam sav u upitnicima što sa svojom budučnošću koja će mi pokucati na vrata u drugom i trećem mjesecu. Sa jedne strane je dobro što ima toliko opcija koje mogu otvoriti a sa druge strane ne znam u koja vrata da uniđem. Možda ću se trebati na neko vrijeme maknuti iz struke od čega mi je jako krivo ali sa druge strane nema smisla držati se toga ako to znači ostati nezaposlen ili imati loše uvjete zar ne? Ne znam, nisam pametan, volio bi reći da će providnost pomoći ali ne vjerujem da će ona išta učiniti ako ja niš ne učinim :)

    avatar

    14.12.2011. (09:40)    -   -   -   -  

  • Defton

    Pomolii se Gospodinu za pravi odabir, plati Misu :)

    Ja sam odlučio krenuti naprijed i velike se promijene dogodile u mom životu. Shvatio sam da bez teške muke ništa, ama baš ništa, no ta muka ne smije biti uzaludna, a neće jedino ako se sav povjerim Bogu.

    Da upravu si to što za Providnost. :)

    avatar

    14.12.2011. (09:47)    -   -   -   -  

  • dejmon

    A da li si pomislio što je za tebe "NORMALNA KONVERZACIJA" ? Na primjer ; što je loše u Kukuriku, a dobro u HDZ ili zanemari to , postavimo si pitanje Don Ivana Grubišića? Ma zapravo politika nije važna nego , jednostavno pitanje : "ŠTO JE ZA TEBE NORMALNA KONVERZACIJA ILI DIJALOG?" Ja mislim da znam što je to, ali tebi postavljam pitanje!

    avatar

    14.12.2011. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...