Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • M.

    Ne znam zašto, ali osjećam neku tugu u ovom postu... Vjerojatno zato što je noć pa u svemu osjećam tugu. Jeej, sad smo blog buddyji :D (koristim Davey Wavey-ev izraz). Ono, uživaj dok možeš, prosinac je mjesec za radost, za biti s ljudima koje voliš itd. Nije lako, ali stvarno nije lako, kad si u vezi, balansirati između nekoliko best-frendova sa strane... Znam iz vlastitog iskustva, ali treba se jednostavno naviknuti da prijatelji dođu i odu, ovisno o okolnostima, zajedničkim interesima, aktivnostima, fazama života itd.

    avatar

    14.12.2011. (01:13)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Filozofsko predavanje iz virologije :-)).
    Došla bih da razumijem ikaj iz biologije kompliciranije od mejoze :-)).

    avatar

    14.12.2011. (09:32)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hehehe i ja isto čitam, pogotovo preko dosadnih predavanja :-) Kako je fora imat laptop na kojem radiš a profa nema pojma što radiš pa ga/ju možeš stavit na ignore i posvetit se čitanju :-))) Jučer sam prešla 1/3 Lukyaenkovog Twilight Watcha tako.

    avatar

    16.12.2011. (13:45)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Ja se ne usudim izvaditi laptop preko predavanja. Ne zbog profe, nego zbog kolega svojih :D Naime, imali smo jednu kolegicu koja je pod svakim predavanjem, prije nekih dvije godine, fatala sve moguće bilješke direktno u svoj netbook. Sve bi bilo izvrsno da tipkovnica nije proizvodila taj iritantni "klik, klicki klick klack BAM klick klick klack klick BAM" zvuk cijelo vrijeme (BAM je za svaki opižđeni razmak)... Ugl, otad se nitko ne usudi vaditi laptop na predavanju osim ako ne želi pobrati gnjev bogova :D

    avatar

    16.12.2011. (20:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...