Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • dordora2

    Žao mi je jako što tvog malog prijatelja više nema, ali ostavio je on ovdje s tobom dio svoje male mačje ljubavi koja će te uvijek pratiti isto kao što će tvoja ljubav pratiti njega na tamo nekim mačjim vječnim lovištima...

    avatar

    13.12.2011. (21:08)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Kukuvija ili Kukviža-tako je zovu Višani i oni kažu da kad se ona oglasi u noci da je nečija duša otišla sa ovog svita. Već godinu i po i meni dane upotpunjuje jedan mačko-nestaško. Skače di stigne, grize kad stigne, grebe bez milosti, mazi se samo kad mu se puno spava....razumin te..teško je kad izgubiš prijatelja dragog.

    avatar

    13.12.2011. (21:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    u tim prijateljima ima više razuma i tolerancije nego u ljudi. Lijepo što si prepoznala njegovog psihopompa ili glasnika.

    avatar

    13.12.2011. (21:41)    -   -   -   -  

  • geomir

    Moja ljepotica je moj avatar!! :-))))

    A ostarila je ko metuzalem, više ništa ne čuje i spava li spava!!!

    Pozdrav Peri, ma gdje bio!!

    avatar

    13.12.2011. (22:00)    -   -   -   -  

  • UterusBicornis

    I mi imamo Pera, star je već, 12 godina. Koliko god bilo tužno, volim način na koji mačke ' odlaze' dostojanstveno i bez traga.

    avatar

    13.12.2011. (22:30)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Da, Zlatna kiša, to je kao popularniji naziv za običnu zanovijet, jer njeni žuti cvatovi izgledaju baš kao zlatna kiša. Prelijepa je, nažalost što je i otrovna, kao i još mnogo drugih lijepih biljaka. :-)

    avatar

    13.12.2011. (22:50)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @dordora.... vjerujem da nijedan susret u životu nije slučajan.... kako s ljudima, tako i sa životinjama. Svaki ostavlja trag... zauvijek....
    Ni ti nisi slučajna.... jer postojiš da me uvijek rastopiš svojim toplim slovima... :)
    @gustirna... imala si temu o o svom mačku-nestašku... sjećam se da mi se tema svidjela..... Čuvaj ga. Želim vam još puno godina lijepog druženja. Životinje su veliko veselje....
    @neverin.... blago onima koji otvore svoje srce i osjete. Nego.... ako nisi čitao... najtoplije ti preporučam bajku koju je napisao Amos Oz. Zove se "Iznenada u dubini šume". To je bajka za odrasle... i mogu je razumijeti samo oni koji su u stanju napisati komentar poput tvog... ;)
    @geomire... tvoja ljepotica je predivna stara dama. Ona je sada u dobi kada je pronašla svoj mir... i zato je pusti neka uživa.... :)
    @Uterus Bicornis... slažem se..... odlaze tako dostojanstveno, nesebično... Puno je toga u njihovom načinu života nad čim bi se i mi sami trebali zamisliti. Sve je tako jednostavno... samo kad to želimo vidjeti i osjetiti....
    @gustirna... sad mi je još draža ta neobično lijepa obična zanovijet.... Ma neka je otrovna.... ni to nije bez pravog razloga... Priroda zna zašto je to tako.... a tebi hvala... jer ću biti opreznija... :)

    avatar

    13.12.2011. (23:04)    -   -   -   -  

  • ero

    Da, poneke životinje ostave ponekad više traga od ljudi.
    Kad smo kod mačaka, mi u obitelji ji nikad nismo podnosili....ne znam zašto, ali jednostavno nismo....i u tome smo svi bili jednakog razmišljanja.
    Dok se jedne jeseni u kasne sate , dok se peka zadnji kota rakije, nije iz mraka pojavila gladna šaka jada od mačeta.....i pridružilo nam se bez pitanja.....i odlučilo da je našlo šta je tražilo.
    Nikad nismo proveli diskusiju da li nam triba mačka i šta da radimo s njom.....jer on nam i nije ostavija neki izbor, neg se samo priključija u familiju.
    Nismo mu ni ime dali neg smo ga zvali Mačak il u napadu ljubavi Blećak(miloštinska izvedenica od budale, jer se ponekad zna ludo ponašat)....a on se uredno odaziva na obe riči.
    I tako dosta godina dok nije nesta.....i svi smo ga tražili poskrivečke danima, da drugi ne vide da nam je stalo do mačke......i nikad nismo diskutirali di je Mačak nesta,
    Samo smo nekako bili tužni.......i nikad više nismo imali mačku......jer fala Bogu, niko u obitelji ne voli mačke......i to je tako, a ne znamo zašto.

    Al znamo da nisu sve mačke Blećak.

    avatar

    14.12.2011. (18:30)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @ero.... naježila me tvoja priča..... Simpatičan mi je NAČIN na koju si opisao svoju ljubav premi Blećaku.... :)

    avatar

    14.12.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Prije nekoliko godina si, ako se dobro sjećam, pisala o Peri.
    Ima nešto u svemu ovome što životom zovemo. Ptice često nose pozdrave iz onih prostora koje za života ne vidimo. Imam veliko iskustvo sa tim u vezi... Svako Ti dobro ... :)

    avatar

    14.12.2011. (20:58)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Mladene... jesam... u siječnju ove godine (22.01.) objavila sam Perine slike... dok je sjedio na jajima i tako pomagao prijateljici koki... :)))

    avatar

    15.12.2011. (19:59)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    I moj Pero je otišao nedavno..... :(((
    Drago mi je te vidim ovdje :) Prekrasna foka sove

    avatar

    19.12.2011. (18:46)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Suncokretice... sad njih dvojica na oblacima jure mace. ;)
    I meni je uvijek drago pročitati nešto friško od tebe... :)

    avatar

    19.12.2011. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...