Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • alexxl

    Krivo.
    Nije dovoljno konstatirati da nečega količinski ima,
    već je pitanje njegove explativosti.

    avatar

    12.12.2011. (06:43)    -   -   -   -  

  • hope

    ne treba ga koristiti, treba ga ostaviti slijedećim generacijama da i oni mogu uživati u njemu, zašto bi se sve moralo iskorištavati, zašto svaki prostor devastirati gradnjom, ovako je jedino lijep, netaknut, a toga sve manje ima u Europi pa i svijetu.

    avatar

    12.12.2011. (09:18)    -   -   -   -  

  • Neverin

    možemo biti sretni što nemamo atomsku bombu, koliko smo glupi, neobrazovani i častohlepni detonirali bi sami sebe

    avatar

    12.12.2011. (12:24)    -   -   -   -  

  • nina

    Povukao si me za jezik glede demografije....to je tako dobro pitanje...naime, zanimljivo je kako se nitko od politicara (a svi se kunu u populacijsku politiku) nije zapitao sto zeloe zene u reproduktivnoj dobi u Hrvatskoj i zasto ne radjaju vise djece? A tako je jednostavno...psihicki zdrava zena voli i djecu i seks i muskarce i zeli obitelj....ali isto tako zeli i neku sigurnost koju je sama stekla u smislu dobro placenog posla i pozicije...dakle NE ZELI biti doma i mjenjati pelene uz minimalnu naknadu, strepeci da ce je muz ostaviti i pretvoriti u samohranu majku jer je to objektivno gledano zaglupljujuce i dosadno...ono sto prosjecna zena zeli je mogucnost da STO KRACE bude na porodiljskom, da se sto prije vrati na posao i potom ima svu infrastrukturu koja ce pomoci u cuvanju djetata (vrtic u firmi, jaslice i sl.) te dovoljno veliku placu i kontinuitet u karijeri da moze vikendima placati bebisitere/ice i pritom zivjeti kao i prije trudnoce..,..onaj tko to uspije organizirati taj ima sanse nesto napraviti s natalitetom, sve ostalo je cista glupost. Imam frendicu koja zivi i radi u Francuskoj gdje je to zenama omoguceno i vec se vide pozitivni pomaci....a s porastom broja ljudini prostoa nece biti viska..pogotovo uz dobru prometnu povezanost

    avatar

    12.12.2011. (12:29)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Ima iza Mosora, Kozjaka, Biokova sasvim lijepih izumrlih sela gdje bi mogla cvjetat poljoprivreda.
    Npr. u Francuskoj su krajem 19 stoljeća primjetili da se Parižani rugaju seljacima, da Pariz nezaustavljivo raste - pa su uveli raznorazne politike podizanja kulture po selima. Već početkom 20 stoljeća se svi ti seljaci nisu osjećali ko primitivci i to iz razloga što su stvarno imali standard na selu.
    Danas bogataši žive na selima, imaju rančeve, maslinike, stoku. to mi je život ono kaki ja zamišljam. Francuska je najpoljoprivrednija zemlja danas, nigdi ne možeš vidjet po tim brdima neobrađen komadić zemlje... sve mali ili veliki rančevi...Osim kad baš prijeđeš 1000 i nešto nadmorske visine di počinje snijeg Alpi..

    avatar

    12.12.2011. (16:20)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    p.s. Rusi kupuju zemlju, baš tu jadnu zemlju. Ta zemlja košta neku siću totalnu. Moj prijatelj u pripizdini kupija 1000 m2 zemlje. posadija stabla, stabla narasla, posjeka stabla i prodao drvo po vrlo lijepoj cijeni s tim šta nije radija ništa.

    avatar

    12.12.2011. (16:23)    -   -   -   -  

  • Zezimir

    @ Nina, kažeš da je biti majka zaglupljujuće i dosadno? A u rečenici prije da bi svaka "normalna" žena željela obitelj, muža i djecu?????? (sasvi legitimo joj je to dosadno ali ako je normalna ona to želi) I još kažeš da je na zemlji s nekoliko milijardi stanovnika važno dalje se množiti? (jer u jednom kutu jedne pičvajz zemlje ima još malo mjesta)
    Čini mi se da si zaista uspjela svašta posrkati i staviti u čušpajz: filozofiju Cosma i Glorije, zajdno s natalitetnom politikom don kaćunka i domoljubljem 90tih

    avatar

    12.12.2011. (21:10)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Nina je u pravu, ali nije problem samo sa ženama već i sa muškarcima koji nemaju dovoljne prihode da omoguće ženama da čuvaju djecu. Nemaju od čega ni plaćati alimentaciju. Sukladno tome ih država ne može ni pritiskati dovoljno da plaćaju pa sukladno tome se sve manje žena izlaže riziku da budu majke koje će čitav dan raditi dok im ulica odgaja djecu. Enivej, Hrvata neće više biti jer smo gnjili, tko god da je učio pravu povijest Hrvatske zadnjih tisuću godina mogao je uočiti obrazac ponašanja Hrvata: "Zajebi zajednicu da podmastiš sebe!" i zato zajednica Hrvata propada.

    avatar

    12.12.2011. (21:30)    -   -   -   -  

  • eritrea

    zivimo u vremenima apsolutne nesigurnosti,vise nema petogodisnjih i visegodisnjih planova,jer nikad se nezna kad se probudimo sta cemo ugledati,i koja ce nas katastrofa pogoditi,to vazi za cijelo covjecanstvo...

    avatar

    13.12.2011. (06:50)    -   -   -   -  

  • nina

    Koliko god se to nekome svidjalo ili ne...svugdje u svijetu se pokazalo da zene koje imaju mogucnost izbora u vidu kontracepcije biraju imati jedno, dvoje ili nijedno dijete........zene se s druge strane vole seksati, ali ne vole sve ono sto prati odfgoj beba.....

    avatar

    13.12.2011. (14:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...