Komentari

tears4songs.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • propheta nemo

    Pa ti još pišeš! :D
    Heh, taman da čuh za ime. Žanr joj nije od onih koje pratim. :
    Impresioniran ne mogu biti jer ti prvi linak ne radi. :Z
    *Ono si mi lijepo locirao problem: ako počnem nekog vraga raditi, vjerojatno ću odjednom imati više vremena jer neće biti nekih stvari zbog kojih mi se čini da nemam vremena.
    Obično kod pokušaja tumačenja snova idem na to da pokušam povezati slike s nečim što sam doživio, a emocijsku podlogu s aktualnom. Nekad upali. S druge strane, san u kojem sam išao kući i stalno bio sve dalje upravo nevjerojatno smrdi na alegoriju. :L
    Kraj studija doživljavam kao kraj (studentskog) života. Prihvaćam samo izraze sućuti. :D

    avatar

    17.12.2011. (20:22)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    gdje god da su kikači, uvijek može biti zabavno =)
    nikada nisam čula za Renatu Sabljak, ali eto poslušala sam video, i zaista ima dobar glas.

    možda bih i mogla do te tete Tažice, kada bih ju znala pronaći.
    ali nema veze. i moja mama radi fenomenalne kolače, i mi ćemo kititi bor, tako da jedva čekam kada ću otići kući za tjedan dana, i da, božić će biti tu =D

    pozdravljam!

    p.s. drago mi je da si se vratio u ove naše blogerske vode =)

    avatar

    18.12.2011. (01:52)    -   -   -   -  

  • Embraced by agony

    Uvijek je lijepo i slatko vidjeti malu djecu kako plešu jao:3

    avatar

    18.12.2011. (10:39)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    *Toliko me ipak nije deprimiralo. Premda moram priznati da osjetim potrebu da hodam s rukama naprijed i pokušavam drugima pojesti mozgove. :D
    Na rad će me prisiliti stvarnost. Dosad je bila vrlo efikasna u tomu.
    Dijete znade lijepo pjevati, no straši me bilo kakva eksploatacija bićâ u razvoju. Zadesi i me kakvo talentirano potomče, neće mi biti na kraj pameti da isto povlačim pred kamerama. :

    avatar

    24.12.2011. (12:48)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    znam da je čarolija nestala u meni, to je i bio problem. ali, druženje s obitelji na božić, kao i božićni kolači, i kićenje bora na badnjak barem je povratilo dio te čarolije.
    nije ni problem što sam se probudila na božićno jutro, i bila s roditeljima, sestrom i braćom. draže mi je tako, nego da se probudim pored muža (kakvog muža, još sam premlada!) . ima i za to vremena. sada mi je draže tako kako jest, vjeruj mi. dok o meni nitko ne ovisi, mogu raditi što poželim. znam da će se jednoga dana to sve promjeniti, i postat ću osoba o kojoj ovise i tuđi životi, i ne znam kako će to izgledati, ali sada trenutno niti ne želim znati. jednom, za nekih 10 godina, da. ali sada definitivno,ne. i nije sve u vama, to jest, da imaš dečka/curu. nije da te oni mogu učiniti najsretnijom osobom, to da ćeš ga izljubiti, i da će te se navlačiti po ulici i svi će znati da si u vezi. kakve li koristi od toga, ako je sve se temelji na tome, a ne na nečem dubljem na čemu bi se trebalo temeljiti?
    baš poput prijateljstva. ne temelji se na pijanim vikendima. potrebno je nešto više. nešto puno više.
    prave osobe koje te učine sretnima su rijetke, tako da se i teško pronalaze. to je moj problem.

    i za kraj, sretna ti nova, sve najbolje ti želim! =)

    avatar

    01.01.2012. (17:08)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Guess who's back tntntntn!!!

    avatar

    04.01.2012. (13:25)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    Hej!
    Iskreno, ja sam malo više ostala razočarana onim tvojim prijašnjim komentarom jer tako kako je meni zvučalo - stvarno površno, nisam htjela vjerovati, a opet, sorry, ali tako je zvučalo... možda sam ja samo to sve krivo sebi protumačila, no drago mi je da sada mogu odahnuti i da stvarno ono nisi mislio, već je bio samo nesporazum, krive riječi, ili nešto takvo.
    uglavnom, lijepo je kada imaš kraj sebe osobu koja te usrećuje. nije bitno kakav je odnos, bitno je da te taj netko usrećuje. i baš kao što sam i prije rekla, osobe koje te učine sretnima teško se pronalaze, ali se nađu. i onaj tko te čini sretnim, vrijedi zadržati, i vrijedi se truditi oko njih, i da, boriti se da ih zadržiš.
    Da, trudim se ja svaki dan. Nije uspješno svaki dan, ali je li tebi? ma je li ikome uspješno baš svaki dan? I nisam jedna od onih osoba koje se uvijek drže. Ponekada volim poletjeti, a onda padam na zemlju. Tresnem svom svojom snagom. Ali nije tako loše padati. Loše je kada se nakon pada niti ne pokušaš uzdugnuti. Nije lako, ali ako se potrudiš... iz iskustva znam da možeš. A kada naučiš padati, onda naučiš živjeti, jer se naučiš dizati, naučiš da ne ide baš sve tako glatko, da se za neke stvari treba potruditi,al onako vraški, i biti uporan ako nešto želiš. Ljudi uvijek misle da je ono loše zaista loše. Ali nije uzalud došla ona:"u svakom zlu, nešto dobro!" . Potrabno je vidjeti i onu drugu stranu, da se na neke stvari nebi navikli, i uzimali ih zdravo za gotovo.

    Hvala ti =)

    avatar

    09.02.2012. (00:53)    -   -   -   -  

  • amaterka.

    isuse bože, isuse bože u kojeg ne vjerujem našla sam te!! :) neki dan sam pregledavala fotke i naišla sam na one naše i nikako da te nađem...i pošto kao opet imam potrebu izbacivati negativnu enegriju negdje, pišem, čituckam nešto i naiđem na tvoj nick. sad sam baš sretna! nadam se da ćeš shvatiti tko sam no bez imena ikakvih!

    avatar

    16.02.2012. (00:39)    -   -   -   -  

  • Vaxsysl

    Ne.

    avatar

    28.02.2012. (09:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...