meni se sviđa novost, nego bugi, sjećaš li se ti mračnih vremena nekog dariusa, koji je izgleda još uvijek šef iz sjene, naravno da se sjećaš, svi protežirani se sjećaju :P
10.12.2011. (20:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF, koliko ja znam on nije više šef, pa čak ni iz sjene ali koliko znam, on i dalje radi na tim dizajnima i bakće se sa svim tim. inertno kao i obično...
10.12.2011. (21:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kruh ti je super. Kupio sam nekolikio vrsta brašna i spremam se napraviti nešto u tom smislu, iako će moja opcija biti neusporedivo siromašnija ;)
P.S. To što ti reže fotografije je zbog odnosa sa ostatkom koda za prikaz stranice. Što se tiče opisnog raspona za veličinu slike, on je prisutan i na google-u. Kako god, radi se o dobrodošloj mogućnosti. Bravo blog.hr ;)
10.12.2011. (23:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@fra Gavun, da znaš da je vrlo blizu kolača, fali mu jedino šećer koji sam također izbacila iz upotrebe, ali neku inačicu pa sa steviom ću svakako napraviti idućih dana :)) @Mladene, patuljci još pojma nemaju ali brzo to ide vidim ja :))) Da @Suzette, na dobrom sam putu iako sporo ide :)) @Kiwi, moram priznati da baš ne kužim sa kojim ostatkom koda za prikaz stranice. hoćeš reći da je dizajn bloga kriv ili što?
11.12.2011. (01:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Da, dizajn tvog predloška (html kod) . Pogledaj na mom blogu primjer. Prije je bila manja, a sada sam stavio fotografiju 1000x600 i skroz izlazi iz okvira. Da je nešto uža činilo bi se da je odrezana. Hoću reći, nitko nije kriv, tj. kako je zadano u kodu, tako se i prikazuje, neovisno što to nije baš onako kako bi mi ponekada željeli ;)
11.12.2011. (02:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
red je da se nešto kaže i o skrivenoj povijesti kraljice Viktorije, makar povodom slapova kad sam ja bio mali isto sam donio kući iz škole jedan, ali ne leksiikon, nego ocjenu jedan
11.12.2011. (12:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ne kužim iz kog si razloga izbacila ugljikohidrati, no dobro...
i dalje se ne snalazim u faking blogu i gubim sve veze sa starim blogerima. jebš to spremanje "dragih" ljudi jer sam ih pobaca nekoliko istih u više tih "kućica"...
tako da uglavnom pišem, ako je netko friško bacio post pogledam (kao sada) i to je to.. ehhhh
11.12.2011. (14:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fala @Kiwi, imaš pravo, promjeniti ću izgled bloga, možda se onda dese neke promjene :)) @Shelly, :P @Pametni Zube, ja bi rado da moji nose kući jedinice. to se kod nas neobično cijeni :))) @Rudarko, i ja imam problema sa snalaženjem po blogu, sve im svece i njima i promjeni na ”bolje”... @Sredovječni, imamo i mi na vratima živopisne izjave, baš sam ih uslikala nedavno, moram vam to pokazati :)))))))
11.12.2011. (20:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vrlo si svestrana! Ovaj tvoj recept je neobičan i zanimljiv (jedino, jaja baš ne volimo)! Ja inače znam ispeći pogačice od raskuhanoga ječma i crnoga brašna, još dodam sitno preprženi crveni luk, sol biber i kari. To možeš i samo jesti ili uz neko drugo jelo. Pozz!
12.12.2011. (10:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala Theobaldo :) Tvoj recept je super ali ja izbjegavam sve žitarice koje imaju glutena ili škroba. A ima ih samo par koje to nemaj, a ječam mislim da ne spada u tu kategoriju, a o crnom brašnu da ne pričam.
15.12.2011. (13:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
meni se sviđa novost, nego bugi, sjećaš li se ti mračnih vremena nekog dariusa, koji je izgleda još uvijek šef iz sjene, naravno da se sjećaš, svi protežirani se sjećaju :P
10.12.2011. (20:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
NF, koliko ja znam on nije više šef, pa čak ni iz sjene ali koliko znam, on i dalje radi na tim dizajnima i bakće se sa svim tim. inertno kao i obično...
10.12.2011. (21:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Kao prvo Mali nije daleko od istine a drugo, ovi kruščići mi se dopadaju blogati pa to je kolač. LP.:)
10.12.2011. (21:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mladen
To mora da je jako dobro. Raznih sjemenki.... putra, jaja... super.
A ono sa Nilom i slapovima ... patuljci pojma nemaju ... :)))))
10.12.2011. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
aha, sad si ti u fazi (čišćenja) u kojoj sam ja bila prije godinu - dvije hehehehe
10.12.2011. (21:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Kruh ti je super. Kupio sam nekolikio vrsta brašna i spremam se napraviti nešto u tom smislu, iako će moja opcija biti neusporedivo siromašnija ;)
P.S. To što ti reže fotografije je zbog odnosa sa ostatkom koda za prikaz stranice. Što se tiče opisnog raspona za veličinu slike, on je prisutan i na google-u. Kako god, radi se o dobrodošloj mogućnosti. Bravo blog.hr ;)
10.12.2011. (23:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
@fra Gavun, da znaš da je vrlo blizu kolača, fali mu jedino šećer koji sam također izbacila iz upotrebe, ali neku inačicu pa sa steviom ću svakako napraviti idućih dana :))
@Mladene, patuljci još pojma nemaju ali brzo to ide vidim ja :)))
Da @Suzette, na dobrom sam putu iako sporo ide :))
@Kiwi, moram priznati da baš ne kužim sa kojim ostatkom koda za prikaz stranice. hoćeš reći da je dizajn bloga kriv ili što?
11.12.2011. (01:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Da, dizajn tvog predloška (html kod) . Pogledaj na mom blogu primjer. Prije je bila manja, a sada sam stavio fotografiju 1000x600 i skroz izlazi iz okvira. Da je nešto uža činilo bi se da je odrezana. Hoću reći, nitko nije kriv, tj. kako je zadano u kodu, tako se i prikazuje, neovisno što to nije baš onako kako bi mi ponekada željeli ;)
11.12.2011. (02:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shelly Kelly
prpošno, nema što... :-P
11.12.2011. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
red je da se nešto kaže i o skrivenoj povijesti kraljice Viktorije, makar povodom slapova
kad sam ja bio mali isto sam donio kući iz škole jedan, ali ne leksiikon, nego ocjenu jedan
11.12.2011. (12:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
ne kužim iz kog si razloga izbacila ugljikohidrati, no dobro...
i dalje se ne snalazim u faking blogu i gubim sve veze sa starim blogerima. jebš to spremanje "dragih" ljudi jer sam ih pobaca nekoliko istih u više tih "kućica"...
tako da uglavnom pišem, ako je netko friško bacio post pogledam (kao sada) i to je to.. ehhhh
11.12.2011. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sredovječni udovac
Vec sam vidio u kod familije Svicarskoj na vratima sobe teenagera natpis: "molim kuzati"
11.12.2011. (18:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Fala @Kiwi, imaš pravo, promjeniti ću izgled bloga, možda se onda dese neke promjene :))
@Shelly, :P
@Pametni Zube, ja bi rado da moji nose kući jedinice. to se kod nas neobično cijeni :)))
@Rudarko, i ja imam problema sa snalaženjem po blogu, sve im svece i njima i promjeni na ”bolje”...
@Sredovječni, imamo i mi na vratima živopisne izjave, baš sam ih uslikala nedavno, moram vam to pokazati :)))))))
11.12.2011. (20:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Vrlo si svestrana!
Ovaj tvoj recept je neobičan i zanimljiv (jedino, jaja baš ne volimo)!
Ja inače znam ispeći pogačice od raskuhanoga ječma i crnoga brašna, još dodam sitno preprženi crveni luk, sol biber i kari. To možeš i samo jesti ili uz neko drugo jelo.
Pozz!
12.12.2011. (10:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Hvala Theobaldo :)
Tvoj recept je super ali ja izbjegavam sve žitarice koje imaju glutena ili škroba. A ima ih samo par koje to nemaj, a ječam mislim da ne spada u tu kategoriju, a o crnom brašnu da ne pričam.
15.12.2011. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
d-a-m-a
slatkiši su ti naši klinci!
I hvala za recept... tvoji su recepti uvjek tako inspirativni!
19.12.2011. (14:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Neka su tebi Sretni i veseli predstojeci Blagdani..
23.12.2011. (07:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
svako dobro tebi i obitelji :-)
23.12.2011. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Uf ovo mi meni ne gine nakon blagdana, a gdje se kupi taj prah?
27.12.2011. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...