Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    jezivo je koliko se danas u svijetu manipulira strahom. strah je postao irealna, ali opipljiva valuta, kojom se kontrolira mase, u jednakoj mjeri kao i trgovanje novcem, dionicama, burzovnim indeksima. ironično bi mogli reći da malog čovjeka koji svemu tome svjedoči može na kraju samo uhvatiti strah od straha. i eto nas opet na početku. u vječnom kolu manipulacije.
    p.s. po običaju izvrstan tekst, širiš svjetlo brate, širi ga i dalje!

    avatar

    10.12.2011. (10:40)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    e da:) došlo je dotle da u totalno banalnim situacijama ljudi koji nemaju nikakve izravne veze s bilo kakvim oblikom pedofilije propituju neke totalno glupe stvari kao moguće pedofilske...neki dan je izašao na jendom lokalnom portalu članak o tome kako zamisli deratiziraju podrume tako da stave otrov-šta ako neko dijete pojede to(???)koliko ja znam, tako se oduvjek radilo i djeca koliko mi je poznato otrov nisu jela (+ tko pušta dijete od 3-4 godine samo u podrum zgrade??, ako i pušta ne boji li se više štakora koji bi dijete mogao ugrist) ovo što Modesti kaže je živa istina-pogledaj vijesti samo-katastrofalne posljedice oluje, kriza vamo kriza tamo, uragan stiže, potres uništio-poplašene ovčice je jako lagano kontrolirat

    avatar

    10.12.2011. (11:06)    -   -   -   -  

  • vacaguare

    A u p.m. kod smo otišli i zabrazdili definitivno i u stanju smo popušiti sve servirano. Gadljivo do boli. Neću o šumi i drveću, ali pogubljeni i izgubljeni smo skroz na skroz.
    U iščekivanju novih smjernica o uljudnom ponašanju iz zadrigle amerike, na koju ću, usput budi rečeno, baciti "ključ", pozdravljam autora.

    avatar

    10.12.2011. (12:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    šta je ovo? nekakav neopuritanizam?

    avatar

    10.12.2011. (12:49)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Hoćemo li pedofilima proglasiti i učitelje tjelesnoga, trenere, liječnike, tete u vrtiću? Trebamo li našu djecu odgajati pod staklenim zvonom, koja će jednoga dana izrasti u neurotičare? Što je najgore, mi prepisujemo i usklađujemo naše zakone od ovih "visokociviliziranih" društava.
    Sjetimo se samo, vodeći čovjek te uzorne Amerike ne tako davno nije želio svoj "susret" sa M. Levinski okarakterizirati kao sex. Danas su roditelji koji poslikaju svoje goluždravo dijete, pedofili.

    avatar

    10.12.2011. (13:24)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    @Modesti Blejz: Strah i manipulacija strahom (poticanje paranoje) je oduvijek bio glavno oružje političke i dušebrižničke demagogije. Prvo su to bile "vještice", zatim "protivnici režima", a danas su to "pedofili"...

    @Teobaldin teatar: U Engleskoj već jesu. Svi koji rade s djecom u toj policijskoj državi moraju biti preventivno upisani u "registar portencijalnih pedofila."

    avatar

    10.12.2011. (18:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebancija.blog

    oćemo i roditeljima zabraniti svaki kontakt s djecom jer su i oni mogući pedofili. kaj ne? ovo je teška retardacija. Ovo je smislio netko kome se djed mraz zamjerio u djetinjstvu pa se sad iskaljuje donoseći neki glupi zakon.

    avatar

    10.12.2011. (22:16)    -   -   -   -  

  • MiG

    Mislim da bi trebalo zabraniti općenito sve vrste dodirivanja, grljenja, ljubljenja pa čak i osmijeha upućenim drugoj osobi, ne samo prema djeci, nego bilo kojem čovjeku, jer eto, svaki fizički i ini kontakt mogao bi biti vrlo opasan. Nismo se još dovoljno otuđili jedan od drugoga, nismo još dovoljno pobjegli od ideje ljubavi i zajedništva, pa eto, red je da se odmaknemo još malo dalje ... ;)))) :PPP

    avatar

    10.12.2011. (23:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...