Zgrozila sam se nad onim pečenim miševima, laknulo mi je kad sam pročitala da se radi o žličnjacima, ona hrana na slici ispod izgleda jako primamljivo...zanimljiva reportaža :)
06.12.2011. (19:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dapače, Tvoj prijedlog se odmah usvaja! No, nadam se iskreno da ćemo se nas dvije uspjeti vidjeti i nešto ranije.... Hvala Ti na lijepim riječima kod mene; vole Te Luki+Goldie
07.12.2011. (11:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uh, malo si me prepala sa ovim pečenim miševima. Žličnjake obožavam no ako i malo podsječaju na miševe okreće mi se želudac već od same pomisli. Predivni motivi Adventa koje su mi malo pokvarili ovi miševi. Pozdrav.
07.12.2011. (17:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heh meni je prva pomisao bila gdje su ti misevi uzgajani i ako su organski onda bih sigurno probala :D hvala ti na divnom postu, svake se godine spremam otici na taj sajam i nikako....malisan je nekako izasao iz faze vitezova a i nekako nam je izvan svih puteva kretanja pa zaboravimo. ali kako je sutra praznik mislim da bismo mogli svratiti :)
07.12.2011. (18:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sve mi je bilo naj naj dok nisam došo do onoga s pečenim mišovima! Ama znam da se jedu i to su za vrijeme Tita toliko dizali u nebesa ali meni se...e to. U svakom slučaju lijepa šetnja, prekrasna čak.:)
08.12.2011. (00:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Izgleda stvarno odlično; sa svim tim popratnim sadržajima...Poslušat ću Tvoj savjet za iduću godinu..Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
06.12.2011. (16:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
lijepa reportaža, gdje miševa nema, žličnjaci kolo vode
06.12.2011. (18:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Zgrozila sam se nad onim pečenim miševima, laknulo mi je kad sam pročitala da se radi o žličnjacima, ona hrana na slici ispod izgleda jako primamljivo...zanimljiva reportaža :)
06.12.2011. (19:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šašava mamica
Vodorige...vrlo slične onome kako ih zamišljam.
06.12.2011. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
zanimljiv jelovnik nema šta:D
06.12.2011. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Belleepoque
A ja bih i na Magrittea :-(
Druga fotka me posebno oduševila !
lp :-)
06.12.2011. (23:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Luki - pa, ako ćeš iduće godine za Advent posjetiti Beč, možemo i zajedno do Arsenala na kuhano vino :-)
Pametni zub - tako je, žličnjaci su vrlo opasni kad se otmu kontroli
Amaterka - da, ovi sendviči su stvarno izgledali odlično, ali nismo ih probali
Šašava mamica - da, baš prave vodorige :-)
Joanna - je l' da? :-D
Belleepoque - bit će i toga, nadam se. :-) (Izložba je otvorena još više od dva mjeseca.)
07.12.2011. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
lijepo,lijepo...ja cu u subotu na srednjovjekovni Bozicni Markt ovdje:
http://www.schloss-scherneck.de/index2.html
07.12.2011. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
€uro, ovo tvoje izgleda odlično!
07.12.2011. (11:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Dapače, Tvoj prijedlog se odmah usvaja! No, nadam se iskreno da ćemo se nas dvije uspjeti vidjeti i nešto ranije....
Hvala Ti na lijepim riječima kod mene; vole Te Luki+Goldie
07.12.2011. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Baš sam mislila da se radi o mousse :-)).
07.12.2011. (12:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijeep fotke sa sajma ,a ono grijanje uz vatricu i punč dobro dođe. Ovakve "miševe" bih mogao probati, a i neke od maštovitih kanapea .
07.12.2011. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kolumna jedne superžene
Uh, malo si me prepala sa ovim pečenim miševima.
Žličnjake obožavam no ako i malo podsječaju na miševe okreće mi se želudac već od same pomisli.
Predivni motivi Adventa koje su mi malo pokvarili ovi miševi.
Pozdrav.
07.12.2011. (17:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
uopće ne sumnjam u tvoj prijedlog za iduću godinu,
čudesno : )
07.12.2011. (17:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
heh meni je prva pomisao bila gdje su ti misevi uzgajani i ako su organski onda bih sigurno probala :D
hvala ti na divnom postu, svake se godine spremam otici na taj sajam i nikako....malisan je nekako izasao iz faze vitezova a i nekako nam je izvan svih puteva kretanja pa zaboravimo. ali kako je sutra praznik mislim da bismo mogli svratiti :)
07.12.2011. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
sigurno točno jer se meni obični isfurani predbožični beč nije svidio ;)
07.12.2011. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Zlica - nije mousse, ali ideja ti uopće nije loša
Gogoo - hvala :-)
Superženo - na sreću, jedini miš kojeg smo vidjeli bio je ovaj nacrtani. Pozdrav i tebi!
mushin - thx!
Mare - eh, pa sutra ti sajma više nema, bio je prošli vikend
NF - evo, našlo bi se nešto i za tebe ;-)
07.12.2011. (21:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Sve mi je bilo naj naj dok nisam došo do onoga s pečenim mišovima!
Ama znam da se jedu i to su za vrijeme Tita toliko dizali u nebesa ali
meni se...e to.
U svakom slučaju lijepa šetnja, prekrasna čak.:)
08.12.2011. (00:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
fra gavune, eto, zato nam je društvo u q-cu, jer pošteni svijet više ne želi jesti poštenu hranu kao što su mišovi.
08.12.2011. (11:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
ma ja obožavam pečene miševe iako moram priznati da su mi frigani puno draži :)))
09.12.2011. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...