Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    moje iskustvo i ono što vidim oko sebe apsolutno s ekosi sa svima što pišeš...a i rodna ravnopravnost je poprilično pod upitnikom u napisima..

    avatar

    04.12.2011. (20:23)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    I ja spadam u one dobre koji malo jebu.jednostavno ne mogu biti papak pa makar neki put i ne dobio iako je ženam najbolje ciglom u glavu i odvući je u pećinu.

    avatar

    04.12.2011. (20:42)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    mudenburger....hehehehehe....što se posta tiče ja smatram da je podjela na dobre i loše momke stvar prošlosti....ne može se tako gledati na muškarce...neko je dobar da ga na kruh možeš mazati u početku pa postane govno od čovjeka kasnije...nema garancije....nema opuštanja...čim se opustiš, poješćeš govno...u današnjim vezama stalno moraš biti oprezan, vremena su jednostavno takva....previše je šarenih laža svuda oko nas.

    avatar

    04.12.2011. (21:01)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Što ćeš Joanna, različiti svijetovi očito.

    @mudenburger: hehe, cigle ne zagovaram, kao ni bezobzirnost, ali činjenica je da će netko takav imati bolje rezultate nego pristojni Beta 9 od 10 puta.

    @reginaelena: očito nisi upoznala pravu osobu!
    Just kidding, znam na što misliš :P

    avatar

    04.12.2011. (22:29)    -   -   -   -  

  • lemy

    ne vidim se kao "los decko" ali nemam problema sa vrsljanjem po "njihovom" teritoriju.
    Dorastao sam stav, kao osoba i muskarac, po kome mi "njihova" lovina ne moze pobuditi zelju za duzim ostankom u vezi jer to sta nudi meni to-nije-to.
    Istina, ima cura koje su povezanije primarnom prirodom u kojoj je vladalo "ko jaci, njemu zensko" , za razliku od cura koje su se prilagodile "razvoju dogadjaja" i dozvolile mogucnost da sem prateceg protokola koji se veze na .urac i .izdu , u odnosu postoji ista drugo.
    Ne osudjujem nikoga, svak trazi po svojoj potrebi i idealno je kada ga nadje.
    Vazno je samo da zna sta zapravo trazi kako bi izbjegli krive signale i kasnije nesporazume.

    avatar

    05.12.2011. (15:07)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    elaborirala sam se da ne spamam komentare;) zanima me komentar:))

    avatar

    05.12.2011. (16:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Komentirao bi nešto lemyu, ali previše umirem od smijeha na ".urac" i ".izdu". BRAVO :D :D

    avatar

    05.12.2011. (18:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Igniss ide u Australiju

    avatar

    06.12.2011. (08:53)    -   -   -   -  

  • daniela1

    u neki "twighlight zone" sam uletila? kliknem, pročitam tvoj najbolji tekst do sada (na vrhu fotka galeba, na dnu lav s šapom preko očiju). ispovjedni. iskrena, gotovo ljudska priča kompjuterskog programa za pisanje o seksualnom tržištu :)
    pa onda današnju obavjest i vratim se da te pozdravim pod tim postom koji mi se svidio, al sad ga više nema? wtf? kao dokaz da sam bila: "Stranci su samo prijatelji koji se nisu još upoznali." (citat koji si ti stavio u drugom tekstu na koji si linkao s dna tog sad "nepostojećeg" teksta, a ja ga kopirala kako bih ti ga ostavila u komentaru). aeh.nije bitno. čitam, učim. zlu ne trebalo :) (nikad ne znaš, možda i ja jednog dana zapičim u australiju. reko i bora čorba davno da tamo hoće okončat svoje dane)
    sretno ti tamo, down under, kukavico neodgovorna! :)

    avatar

    06.12.2011. (11:09)    -   -   -   -  

  • hm

    Joanna has left Stepford i meni se cini da si u pravu. Koliko primjecujem uspjeha kod zenskih imaju simpaticni momci. A ovi "losi", u kojima postoji doza agresivnosti, koji zenama nece biti privjesak, kojih zene ne mogu vrtit oko malog prsta ostaju najcesce sami za sankom sa gospodjicom pivom. :D

    avatar

    06.12.2011. (16:58)    -   -   -   -  

  • nina

    Opet promaseno i krivo....cure koje se zele zabavljati vole zabavne i neopterecene frajere ali se za takve ne zele ni vezati ni udati....izravna posljedica toga su da ti nazovi "alfa" tipovi zavrse sami i svake su godine sve ocajniji..nitko ih nece...a cure iskoriste iskustvo koje su dobile i udaju se za dobrice....tako da su ti takozvani beta tipovi u visestrukoj prednosti, naime prvih 30 godina zivota provedu uceci i radeci...potom upoznaju zgodnu curu koja je u medjuvremenu shvatila sto zeli i koga zeli za oca svog djeteta (jer joj je niz avantura s prepotentnim macho kretenima otvorilo oci) u koju su bili zaljubljeni od srednje skole, ozene se i sretni su..imaju lijepu zenu, zdravo dijete i karijeru....a alfa luzeri nemaju nista osim satisfakcije da su j... neciju zenu dok je jos bila djevojka...u sto malo ljudi stvarno vjeruje...i da, govorim iz svog iskustva i iskustva svojih prijateljica....ti tzv. igraci su na kraju uvijek izigrani...izigra ih zivot sam..

    avatar

    07.12.2011. (16:58)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Osim činjenice da poznajem poprillično "Alfa tipova" u 40-im i 50-im koji su i dalje vrlo uspješni i godine su vrlo malo utjecale na njih, moj glavni problem s tvojim agrumentom je: "potom upoznaju zgodnu curu koja je u medjuvremenu shvatila sto zeli i koga zeli za oca svog djeteta (jer joj je niz avantura s prepotentnim macho kretenima otvorilo oci)"

    Stvarno? Odakle dolazi to sveto pravo žena da se igraju, iživljavaju, troše i uče 15-ak godina prije nego se smjeste s nekim? Moderno doba je prvi put u povijesti da se tako nešto uopće događa, a kamoli potiče. Kada bi na muškarce primjenili isti standard, za veliku većinu bi rekli da su neozbiljna i nedorasla djeca koja se ne žele truditi za ništ.... oh wait.

    A na to da ni ne spominjem A) koliko starost geometrijski brzo smanjuje plodnost i izgled žene u toj dobi, B) da se ona ne želi vezati ili udati za te Alfa tipove(bit će o ovome u budućnosti), te C) koliko je klimava pretpostavka da je ona iz svih tih godina avantura naučila nešto (po meni više iznimka nego pravilo).

    avatar

    08.12.2011. (13:09)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    Zene nemaju "sveto pravo" da se zabavljaju ni sa kim...one su samo samostalnije od muskaraca i lakse podnose samocu. Stoga si mogu priustiti i to da budu izbirljivije a i da se malo zabavljaju prije nego sto se skrase...a sto se izgleda i plodnosti tice, zene koje su obdarene dobrim genima (proporcionalna gradja i lijepe crte lica) mogu uz zdrav zivot i vjezbanje izgledati totalno solidno do sredine cetrdesetih...a do tada mogu i roditi...istina je da neki muskarci mogu i uspjevaju uljetati u kratke neobavezne seksualne vezice sa dvostruko mladjim curama...ali je i ljepota i inteligencija i moral doticnih cura redovito obrnuto proporcionalan dobi njihovog udvaraca...

    avatar

    08.12.2011. (19:23)    -   -   -   -  

  • Igniss

    "uspjevaju uljetati u kratke neobavezne seksualne vezice sa dvostruko mladjim curama" - napisala si ovo kao da je to za njih (starije muškarce) neka loša stvar :P No ovo o samoći me nasmijalo...

    avatar

    09.12.2011. (01:29)    -   -   -   -  

  • nina

    ne, to je super uspjeh kad imas 50 godina i za ruke vodis praznoglavu glupacu kojoj bi mogao biti tata a pripitu je moze povaliti i zabac Kermit...to je stvarno nevjerojatan uspjeh.......tako bi trebao izgledati i provoditi vikende svaki turbo uspjesan tip id 50 godina...a vezano za samocu dovoljno je pogledati statistike...dokazano je da najdulje i najbolje zive ozenjeni muskarci, potom slobodne zene, zatim udane zene a najlosije i najkrace zive muskraci samci...

    avatar

    09.12.2011. (10:36)    -   -   -   -  

  • hm

    To je realnost, muskarci cak i do 50 godina ako imaju para, šarma su pozeljni itd. dok zenama cim udju u 30-te strmoglavo pada trzisna vrijednost. Dakle iskoristite svoju mlados ti ljepotu dok mozete.

    avatar

    09.12.2011. (17:29)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ah, dobra stara "mlada lijepa žena je praznoglava glupača" racionalizacija. Bravo! Bit će uskoro par članaka i o tome.

    avatar

    10.12.2011. (01:59)    -   -   -   -  

  • Malaplava

    www.tajnakomunikacija.com

    Baš sam pročitala knjigu i moram priznati da je autor na pravom smjeru...zaprevo bi se trebala zvati kako postati parvi muškarac bad boy ali s manirama :)

    Takav je jednostavno neodoljiv..još ak je dobar u krevetu..mmm

    avatar

    15.01.2012. (20:27)    -   -   -   -  

  • plejersko ponašanje

    Proradit će ti hrčak :)

    avatar

    03.02.2015. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...