Komentari

marinjurjevic.blog.hr

Dodaj komentar (191)

Marketing


  • malo ti malo ja

    Ne razumite vas dvoje ništa. Ma di je crvena boja za ženu moji
    godina, nije ona to prominila zbog ideoloških principa, nego
    onako, obilata žena pa joj ove druge boje bolje stoje. A da nam
    se umisto nje koja natakari koja istim žarom ljubi broševe,
    'ko bi to moga sve isfinancirat, možda ona "krebilna banka"?
    De se ti liči, evo ih samo što nisu, nedilja časkom stiže, živio:)))

    avatar

    01.12.2011. (15:47)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Volim šjoru File.... ali ovaj puta moram prigovoriti....
    "Išibati"Jacu značilo bi ponašati se kao ona.... Neprimjereno se ponašati. To bi značilo da je taj mentalni sklop i svjetonazor pobjedio! Sirovost, primitivizam, agresivnost i nemoral. Zato neka Jaci i njenoj ekipi dragi Bog oprosti zbog svega što su učinili ovoj zemlji, a svi koji trebaju odgovarati neka o njima brinu oni koji su za to plaćeni. Ovaj narod čeka previše posla da bi svoju budućnost potrošio na "šibanja", prozivke i žalopojke.
    Moram pohvaliti SDP i vaše koalicijske partnere za ponašanje u predizbornoj kampanji. Nije bilo lako ne odgovarati i ne puknuti na sve te silne provokacije, laži i primitivizam.... ali uspjeli ste! Bravo!
    Nakon nedjelje neću vas hvaliti čak ni onda kada budem jako zadovoljna vašim potezima... a to neću činiti jer ne volim sliniti nad vlašću i uvijek sam na oprezu. Vlast uvijek može biti bolja i zato se ne smije maziti.
    No bit ću tu svaki puta kad bude razloga za prigovaranje. To možda nije baš pošteno.... ali ne možete si pomoći... jer takva sam... :))))))
    Neka vam je sa srećom u nedjelju... a još više sreće će vam trebati od ponedjeljka jer vas čeka vrlo zahtjevan zadatak....
    Ne zaboravite ni u jednom trenutku kome služite.
    Sretno!

    avatar

    01.12.2011. (22:41)    -   -   -   -  

  • ero

    Evo si me zabrinija.....pritprošlu storiju si završija da znaš di je bolnica, a ovu si počeja s grobljem.
    Nije valjda da moramo vrne stranice čitat......

    Pozdrav Marine

    avatar

    02.12.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Ero... jezik pregrizo!!!! Ti i Bule se okomili na čovjeka s prodikama.... kao da je maloljetnik pa ste mu vi sad našli objašnjavati što je zdravo, a što nije... i plašiti ga.....
    I otac i majka su mi imali problema sa kamenom. Pamtim napade koje je imao otac... to je bilo nešto prestrašno, ali se nikada nije odlučio na operaciju. To je bila njegova sporedna bolest... koja mu je izazivala probleme... ali bila je tek davež, a ne nešto što mu je ugrozilo život.
    Majka je nakon prvog napada otišla na operaciju. Prošlo je od tada puno godina.... sada joj je 75 godina... puši, svakodnevno pije dva dcl crnjaka... jede sve živo i zdravija od mnogih mladih ljudi koje poznajem. Nema više nikakvih problema. Danas je to rutinska operacija... i zbilja nema razloga da toliko plašite šjor Marina.

    avatar

    03.12.2011. (13:32)    -   -   -   -  

  • ero

    Ha ha ha....nisam ga ja gonija da piše o groblju. Ma pretpostavljam da kamen nije ništa puno opasno pa se mogu zajebavat. Jedino će valjda morat pazit na spizu.....ili ne mora sudeć po tvojoj materi.

    Ali parim da ga ovu noć neče ništa bolit, taman da mu je kamen ko kliška stina.....noćas će bit puno bolje od Kretenuma i Duje šta ga Kretenum naziva kretenom.

    A tek čekam Jacinu facu da se ukaže.......

    avatar

    04.12.2011. (20:18)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @ero... možda mu se kamen i rastopi od sreće... :)))))
    @Šjor Marine... iskrene čestitke... :)

    avatar

    04.12.2011. (22:18)    -   -   -   -  

  • Bule

    Čestitke svima onima koji su dali svoj glas za promjene. Jer ovo je i njihova pobjeda.
    Čvrsto vjerujem i očekujem kako će MIlanovićeva vlada zaista biti drugačija od prijašnjih vlada. U pozitivnom smislu dakako.
    @ima jedan svijet, @ero. Štra se tiče Marina, vidjeh ga sinoć u prolazu. Šta je je. Malo se promjenio. Fizički mislim. Mršaviji je i nekako drugačijeg imidža. Osobno držim kako za njega neće biti problema šta se zdravlja tiče, ali i inače. Njegova zvjezda tek treba zasjati punim sjajem.
    Splitski SDP na čijem je Marin čelu nadmoćno je pobjedio HDZ i Kerume u gradu pod Marjanom. Uz pomoć HNS-a i penzića dakako, ali to ne umanjuje veličinu njegove pobjedu.
    Svaka čast Marine.
    Čestitke i ostalima sa Kukuriku liste X izborne jedinice.

    avatar

    05.12.2011. (09:35)    -   -   -   -  

  • Stari laptop

    Čestitam Kukuriku koaliciji na uvjerljivoj pobjedi na izborima! :)

    avatar

    12.12.2011. (14:28)    -   -   -   -  

  • remengo

    odavna dođoše
    ali tek sad zavladaše
    svijetom

    avatar

    14.12.2011. (17:54)    -   -   -   -  

  • ero

    Marine

    Sram te bilo.....vidiš kako se vodi propaganda......Jaci nije teško u rano jutro zivkat na radijo da pojasni novinarim kako se istina triba tumačit....a tebe nema da na propagandišeš.

    Javi se u neko doba.....čisto da nas zabrinute razbrineš.

    avatar

    14.12.2011. (17:59)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @ero..... teško se naviknuti na minutažu koju imaju i ostali građani... teško je onima koji su naviknuti na monologe raspravljati ravnopravno s ostalima....
    Možda Jaca otvori blog... pa ćemo se preseliti k njoj... kad nas šjor Marin više ne doživljava.... :)))))))

    avatar

    14.12.2011. (18:51)    -   -   -   -  

  • ero

    Svite

    Valjda mu je dotur reka da je dobija kamen čitajuć naše komentare.

    avatar

    14.12.2011. (20:11)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Ero... ne čudim se... ako mu je to rekao! Gori smo od ljute i teške hrane! :)))))))

    avatar

    15.12.2011. (20:03)    -   -   -   -  

  • remengo

    od vas se može dobit samo lumbago

    avatar

    17.12.2011. (18:13)    -   -   -   -  

  • Bule

    Lijepo sam Vam kazao da će Marin odjedriti.
    Mi mu samo možemo poželjeti dobar vjetar u leđa, kvalitetna jedra i čvrste konopce.
    Bez obzira šta nam se nije javio nakon pobjede na izborima i zahvalio se na podršci.

    avatar

    17.12.2011. (21:00)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @remengo... malčice si perverzan. :)))))
    @Bule... nema vremena za formalnosti. Nova vlast se odmah uhvatila posla. A šjor Marin zna da ne mora brinuti i o blogu.... jer smo mi disciplinirani, ne chatamo mu na temi i složno pjevamo Internacionalu dok ga nema... :)))))))
    Remengu su se uha zacrvenila koliko se uživio u pjevanje... :)))))

    avatar

    17.12.2011. (22:52)    -   -   -   -  

  • ero

    Bule

    Malo sam samo zabrinut jel dobro.....a nema ga ni ode ni po novinama. Ali sabor je sljedeću nedilju pa će se valjda ukazat.

    avatar

    18.12.2011. (19:28)    -   -   -   -  

  • promjene

    Vrijeme je za promjene, ali promjena biti neće. Promjene se moraju dogoditi u glavama i srcima, a to se nije dogodilo. Promijenila se samo vlast. HDZ se sam ubio, tj. ubili su ga isprva hvaljeni Sanader i Kosorica, a onda su pokazali i svoje pravo lice. Desnica se raspršila jer je HDZ stalno radio destrukciju na desnici. Ljevica se nije promijenila i to je to. Slijedi preuzimanje javnih poduzeća, upravnih vijeća, postavljanje svojih ravnatelja i nastavak gubljenja energije i Kukuriku jednostavno nema u svojoj povijesti nikakve reference da bi bio inovativan u politici. Nema novoga modela rada. Nije mi upalo u uho da je netko rekao da će mobilizirati najbolje stručnjake da nas izvuku iz krize. Ok, SDP je najpoštenija stranka u ovoj kaljuži, ali nedovoljno za promjene. Raduje me spolni odgoj u školama, ali kome ga povjeriti? Štulhoferu ili LBGT udrugama? Je li ok učiti djecu da je ok kad ga muškarac stavi muškarcu u stražnjicu? Nova vlada će imati teške izazove, a nema unutrašnjega potencijala ako ne uključi i poražene snage i ako ne uvaži stav većine. U protivnom će se dogoditi napetosti. Ne veseli me ulazak u EU, kad ni oni koji nas tamo vode ne znaju ništa o tome kako će nam biti. Vi znate? Nijedna analiza utjecaja EU na naše gospodarstvo nije urađena. Uvoz vina već je jednom uništio gospodarstvo u Dalmaciji (vinska klauzula), a danas uvozimo ni manej ni više nego hranu. Zato nisam optimist.

    avatar

    20.12.2011. (14:07)    -   -   -   -  

  • remengo

    sumnjičavosti nikad ne manjka manjkavosti

    avatar

    20.12.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • Bule

    @promjene. Treba se nadati. Za očekivati je da će nova vlast postaviti svoje ljude ne najvažnija mjesta u državnoj administraciji i u javnim tvrtkama i službama.
    Jer kako će inače provoditi svoju politiku temeljem koje su dobili izbore.
    Ne trebamo odmah očekivati skok od sedam milja u poboljšanju standarda života najvećeg broja građana, međutim dugoročnije gledano (rok od 3-4 godine), stanje će se sigurno popraviti na bolje.

    avatar

    21.12.2011. (08:06)    -   -   -   -  

  • remengo

    ne treba vjerovati u manu s neba

    avatar

    21.12.2011. (13:37)    -   -   -   -  

  • Bule

    @remengo. Vjerovati i nadati se nije isto.
    Pustimo pobjednike da se razmjeste po svojim radnim mjestima (funkcijama), pa da vidimo šta su u stanju učiniti za boljitak svih nas. Kako onih koji su ih podržali na proteklim izborima, tako i onih koji to nisu.
    Vjerujem (ne nadam se) da su pobjednici pravi ljudi, stručni i moralni, radišni i uporni. Sa jasnom vizijom šta trebaju učiniti. Također da su dovoljno motivirani u svom naumu ispunjenja svojih obećanja iz izborne kampanje.

    avatar

    22.12.2011. (13:50)    -   -   -   -  

  • promjene

    "Za očekivati je da će nova vlast postaviti svoje ljude ne najvažnija mjesta u državnoj administraciji i u javnim tvrtkama i službama.
    Jer kako će inače provoditi svoju politiku temeljem koje su dobili izbore."
    To je fraza koju svi ponavljaju, a kad ti isti zajebu stvar, onda ih stranka spašava i sakriva njihove pogreške. Evo vode nas u Eu, a nemamo pojma kako nam je ni šta nas čeka. Jeste li imali prilike vidjeti najbolčje stručnjake da o tome diskutiraju u javnosti. Evo jedne rasprave: http://istina.hr/vijesti/38-vijesti/72-prijeti-li-hrvatima-ubrzano-izumira nje-ulaskom-u-eu

    avatar

    27.12.2011. (11:13)    -   -   -   -  

  • remengo

    u ove dane bi kraljevstvo da za pijat zelja i dvi slane srdele
    sretan van božič i nova godina

    avatar

    27.12.2011. (17:47)    -   -   -   -  

  • Bule

    @promjene. Bog zna šta nas tamo (u EU) čeka. Kad realno i bez ikakve političke indoktrinacije pogledamo na stvari vezane za i protiv EU-a, jasno je i skroz vidljivo kako prosječan europejac bolje živi od prosječnog hrvata.
    To bi, po meni, najvećem broju hrvatskog življa bio dovoljan razlog za zaokružiti "za" na referendumu. Jer ne idemo u gore, već u bolje.
    Stvari vezane za gubitak dijela suvereniteta vlastite države, dijeljenje resursa Lijepe naše sa ostatkom EU-a, miješanje i migracije stanovništva, upliv razlićitih životnih navika i kultura u našu. Tih će stvari zasigurno biti i ako nekome od nas to stvara problem, onda neka glasa protiv.
    Htio sam kazati kako u slučaju EU-a baš i nema previše nepoznanica. Velik broj nas je na ovaj ili onaj način već povezan sa EU-om i tamo fizički bio. Ne radi se ovdje o Marsu kojeg trebamo tek istražiti već o našem susjedstvu u čije dvorište već desetljećima bacamo poglede. I ako sve ove godine nismo bili u stanju prepoznati šta se tamo događa i kako ljudi tamo žive, onda nećemo niti u idućih par mjeseci. Odnosno do referenduma. Bez obzira na javne rasprave, koje bi onima koji nisu sigurni šta žele, mogle stvoriti dodatan kupusi u glavi i odvratiti ih od izlaska na referendum. Jer vrlo je bitno koliko će ljudi pristupiti glasanju. Vjerujmo sebi i svojem razumu kad budemo zaokruživali referendumski odgovor. Ali nemojmo ni svoje osjećaje staviti po strani. Jer mi smo Europa i gdje bi drugo mogli biti osim u Europi.

    avatar

    29.12.2011. (08:52)    -   -   -   -  

učitavam...