Komentari

defton.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Sunčicaa

    Uvijek manje zlo.. a sad.. eh.

    avatar

    28.11.2011. (22:19)    -   -   -   -  

  • milord55

    ne brini, deftone, imat ćemo novi novcati proračun

    avatar

    28.11.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Ti isti mediji su do prije par godina glorificirali Sanadera...

    avatar

    28.11.2011. (23:24)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    zatvori majmune u kavez s bananom i kažnjavaj ih zato što skaču na bananu. jedan skoči a ti kazni sve. polako mijenjaj majmune u kavezu i uvodi nove. oni će se s vremenom samoorganizirati i svakog novog pridošlicu preventivno zatući da se ne bi drznuo skočiti na bananu. bez obzira što više nikog ne kažnjavaš. to ti je otprilike slika današnje stvarnosti u domovini odnosno paradigma degeneracije koja se javlja u kavezu odnosno unutar zatvorene sredine.

    kad bi ti rekao da su svi mediji u Hrvatskoj strogo kontrolirani i usmjeravani, baš kao i ovaj blog, ne bi mi vjerovao. zato misli štogod hoćeš. Nino Pavić svako toliko putuje u CH da mu Loža potpiše isplate koje se potom transferiraju na EPH račune u državi. Loža koja dodjeljuje novac nije iz vana, već je iz nutra . transferirana u strane banke od popljačkane imovine bivše SR Hrvatske za posljednjih 10ak godina komunističke vladavine transferirana u strane banke. potpisnici isplata sa računa su manje više redom svi sadašnji političari. oni kojima se sudi, oni koje je DORH oslobidio optužbi i oni koji se ne spominju. ljevica i desnica podjednako. detalje izguglaj u tražilici - zašto u hrvatskoj nije bilo lustracije. sve pljačke u ratnoj i poratnoj Hrvatskoj su sintiš prema toj lovi.

    sve u svemu, gornji su uzrok zašto HR nije još u EU. njima to nije u interesu jer da nije njih, bila bi već ona odavno. i bilo bi, vjeruj, bolje jer ... za razliku od profesionalnih aktivista koji viču, urlaju i svađaju se po medijima kako bi svoje džepove ispunili sitnišem iz državne kasice prasice. nasuprot njih je šutljiva većina koja radi, stvara i živi svoje živote. i zna da se samo radom i otvorenošću može stvoriti boljitak. oni znaju da izolacija vodi u degeneraciju.

    avatar

    29.11.2011. (00:16)    -   -   -   -  

  • silenzia

    Gledala sam povnovno prošlo ljeto Kuma 3. Prijevod nije bio isti kao pred 10-ak godina. Al Pacino dolazi u jedan samostan kako bi pridobio uglednog redovnika za neke poslove u Vatikanu. U nekoliko prvih rečenica koje su izmijenili zastaje pred dobrotom tog čovjeka, zaboravlja poslove zbog kojih je došao, po prvi put u životu priznaje sebi grijeh ubojstva brata, i kaže - Mislio sam da ću svojim pothvatima utjecati na svjetska zbivanja. Ali Vi ste od onih koji mijenjaju svijet!

    Najsnažniji i najznačajniji svjetski događaji su oni koji se događaju u ljudskom srcu.

    Želim vjerovat da lože nisu te koje mijenjaju svijet, meni je značajniji Tvoj blog :-)

    avatar

    29.11.2011. (05:34)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    uopće ne bih rekla da je u Hrvatskoj 85% tradicionalno orijentiranog stanovništva...tako deklarirano da, ali koliko ih se u praksi ponaša tradicionalno:)?

    avatar

    29.11.2011. (08:24)    -   -   -   -  

  • Defton

    @boccaciozg
    Ja sam se rodio u drugom vremenu, ali moje vrijeme je obilježen time i kao da živimo u prošlosti.

    @silenzia
    Drago mi je da ti je moj blog značajan. Mogu reći da se slažem s tvojim komentarom. Ali čemu ljudsko srce ako je iskvareno?

    @Joanna
    Nisam mislio na tradicionalno na katolike nego onih kojima je obitelj (brak između muškarca i žene) rad ( 6 dana plus jedan slobodan) i domovina (ljubav prema mjestu u kojem žive), narodna pripadnost (ljubav prema narodu kojem pripadaju i tradiciji koju taj narod njeguje) nešto za što se vrijedi boriti.

    avatar

    29.11.2011. (08:37)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    kako god okreneš stvari su popilično redefinirane ili možda bolje reći nedefinirane, u čudnom smo vremenu i društvu, jer ima toliko onih koji se drže priče o braku a varaju partnere ili ih odgojno makljaju, ekipe koja ide u crkvu, ali ne isplaćije plaću radnicima, pa onih kojima je jedna ruka na srcu dok svira himna a druga u tuđem džepu pa da ne idem dalje u dubioze recimo ja smatram da je nužno za ljudska prava omogućiti nekakvu formu braka homoseksualcima, da domovina sama po sebi ako čovjeku ne pruža ništa ne zaslužuje ljubav po defaultu, narodnu pripadnost smatram nevažnom u svakom smislu, također mislim da država i vjera nikako ne smiju biti povezane, i po tim ne mislim da bi bilo kojoj vjerskoj zajednici na bilo koji način išta uskratila, samo sam za razdravanje domena, a vjerojatno ćemo i ti i ja nakon izbora biti prilično nezadovoljni rezultatom makar gledamo sasvim drugačije stvari kao poželjne:D

    avatar

    29.11.2011. (14:38)    -   -   -   -  

  • Defton

    @joanna
    ti spadaš u onih 15%. :)
    To što si navela stoji, ali ti što su licemjeri su zaista u manjini i dolaze do izražaja u sredini gdje to nije poželjno i ispada da su svi takvi.

    avatar

    29.11.2011. (16:06)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    ni za jednu državu nije dobra isključivo jedna politička opcija,jer parlament mora predstavljati sve skupine neke države problem je što ih mi u ovoj od svemira zaboravljenoj (da oprostiš na vokabularu) vukojebini imamo stranku po glavi stanovnika, a stanovnika manje nego birača :))

    avatar

    29.11.2011. (16:59)    -   -   -   -  

  • Defton

    @Joanna
    O čem ti ja pričam? :D 4 milijuna ljudi, 4ipo milijuna stranaka... :D

    avatar

    30.11.2011. (10:35)    -   -   -   -  

  • tignarius

    "prokleta mogućnost izbora"
    sve su to "naši".....naravno da baš nisam ponosan....
    a više me nije briga iz koje su rupe, pardon lože..počeo sam ih sažaljevat..
    ovo što @bocci govori...koliko muke za malo "mukte"
    jadni Pavić s tim šećerom.....pocrnio je ko Tsonga....
    Bože mi oprosti..
    a Nobilo "učestvuje" u oslobađanju ..ko 43 u Jajcu 29.novembra

    avatar

    30.11.2011. (11:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mah ja znam za kega ću glasati ali isto tako znam da će ljudi glasati za kikiriki koaliciju jer si ne mogu zamisliti nikoga drugoga i iz straha,
    fučkaš takav "izbor" i onda će sljedećih 4 godine biti ona "zaslužili smo one koji smo birali bla bla bla stara fora"

    avatar

    30.11.2011. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...