Komentari

severinomajkus.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    ideja tihe revolucije, da na dan izbora svi ostanemo kući i da na birališta ne izađe nitko, je vrlo osvježavajuća. ali znate Severino, problem je što bi onda ta šaka vampira sama glasala za sebe i sami bi sebe ponovo izabrali, u omjerima kao i do sada. dan nakon, poslali bi na narod naoružane organe reda da uvode nered po glavi stanovnika, a Crkva bi sve to poškropila svetom vodicom i dala im blagoslov za očuvanje vlastitih bogatstava, kao i do sada. narod konačno treba uhvatiti bika za rogove: http://destructionist.files.wordpress.com/2011/04/wall-street-bull.gif?w=5 00
    poštovanje vam.

    avatar

    26.11.2011. (10:49)    -   -   -   -  

  • toma juda

    @Severino, ovo tvoje je utopija. Ovo od @Modesti Blejz je realnost.

    No, nekako mi se čini da se ljudi bude diljem svijeta. Svijest se naprosto širi.

    avatar

    26.11.2011. (11:42)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Na žalost Modesti je u pravu,
    a tebi ću reć sinko...
    ni don Grubišić više nije tako neokaljan kao što je bio otkako su mu se za desnu i lijevu ruku, prikrpali neki HDZ-eovski lisci
    koji sad drmaju njegovim Savezom...
    :(

    avatar

    26.11.2011. (11:51)    -   -   -   -  

  • Severino

    1. Nigdje nisam bio izricit da se ne glasa za Grubisica. Naprotiv, u gornjem tekstu jasno je vidljivo da sam mu pozelio daleko veci drustveni znacaj od onog sto don Grubisic zeli sam sebi u obliku saborskog sluge u sluzbi klasnom tiraninu.
    2. Apelom u prijedlogu hrvatskim masama vodilo se racuna o njegovoj ekonocnosti. Oduzimanjem ili dodavanjem da se u njemu ne nadje mjesta zlobnim upadicama interesnih sfera, koje ce upravo svojom politickom demokracijom najbolje sacuvati vlastitu ekonomsku tiraniju nad gotovo 99% stanovnistvom zemlje .
    3. Bilo je za ocekivati da razni „sinki“ iz politickih smetista ucine gornji apel krnjim, jer mu upravo nedostaje bilo kakav spomen postojecih (pragmaticnih uvidjajnosti) politikansko stranackih eunuha, tih vjecnih strazara na medjama izmedju mocnih vladara i nemocnih masa.
    4. Gotovo je tuzna jedna neshvatljivost da bi neizlazak na izbore predstavljao onu pravu drustvenu temperaturu, u kojoj bi se topila i najveca balkanska armada, najkukavnija parazitska guja krupnog kapitala, zajedno sa cjelokupnom vatikanskom demagogijom Kaptola, intelektualnim spin snobom i raznim lumpen individua boraca direktne rusilacke akcije, koji bjeze od bilo kakvog jedistva kao vrag od tamijana.

    avatar

    26.11.2011. (15:19)    -   -   -   -  

  • Severino

    @Cijenjena Modesti,
    Tema je za raspravu dok plamsa: dali da je spotaknemo jos vise ili gasimo. Dali da to cinimo iz vlastitih misijih rupa ili da iz njih izadjemo ujedinjeni. Rogatog bika tad ne bismo ni stigli uhvatiti za rogove. Suocen sa nadmocnijim nestao bi bez traga. Nije bik u pitanju vec smo to mi sami, koji ga hranimo i mazimo, iduci tjedan potvrdit cemo jos jednom tu nasu nerazjasnjivu cud.

    avatar

    26.11.2011. (21:40)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    u pravu ste Severino.

    avatar

    26.11.2011. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...