Moja juha od buče je jednostavnija: zdinstaš malo kapule, baciš na to izribanu buču, podliješ u nedostatku temeljca čak i običnom vodom, začiniš vegeticom (jebeš kuhanje bez Vegete, nek kaže tko što hoće). Kad to malo omekša uliješ pol litre najjeftinijeg vrhnja i začiniš koprom (može i peršinom ali kopar je zakon).
26.11.2011. (10:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
dobro ti jutro srećice
26.11.2011. (07:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
I tebi Andrea
26.11.2011. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Moja juha od buče je jednostavnija: zdinstaš malo kapule, baciš na to izribanu buču, podliješ u nedostatku temeljca čak i običnom vodom, začiniš vegeticom (jebeš kuhanje bez Vegete, nek kaže tko što hoće). Kad to malo omekša uliješ pol litre najjeftinijeg vrhnja i začiniš koprom (može i peršinom ali kopar je zakon).
26.11.2011. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
e to kod mene ne bu prošlo kao ni windina jebena vegeta koja sjebe ukus svakog jela
26.11.2011. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Defton
Odg imaš :D
Ne volim tikve osim u piti tikvenjači :D
26.11.2011. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turimti
guštam u tvojoj klopi, ali dobro pazim da sam sama kad to gledam... čim te pohvalim, dobijem kritiku za svoje kuhanje...
26.11.2011. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Sviđa mi se kako si dekorirao, a sastojke ne volim inače :)
26.11.2011. (16:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...