ajde, "muke" su pri kraju :) a onda ćeš sve "traume" brzo zaboraviti, na sreću :))) hrvatska zbilja nam je, nažalost, tiha jeza... a onda naš predsjednik još bubne i ostane živ... nije da nema političke volje, kriva je birokracija sama po sebi :((( drž' se, još malo pa roštiljanje na teraci :))))))))
29.11.2011. (14:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čekali smo s gletanjem cca 4 mjeseca. U srpnju je bilo žbukanje, gletanje je krenulo prije 2 tjedna. Žbuka je bila suha... Evo za kuhinju ću danas sve napisati, vidim da vas zanima, baš mi jučer javio stolar da ju je već ispilio :))))
Sad su se počele događati one stvari koje mi možda najviše idu na živce, a to su razni šlicevi i otvori, rupe u zidovima koje su ostale sa raznoraznim majstorima a sad je zadnji čas da se poprave...i onda klasika - to je trebao žbuker, to je trebao plinar, to je trebao ovaj/onaj... Pa ti sad krpaj!!!
08.12.2011. (10:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Damjan
Bog
Evo ja krecem u trazenje ponuda za gradnju dobio sam papire nakon godinu dana cekanja.
jel mi mos pliz rec koliko je kostao M2 brutto do ove faze.
Unaprijed Hvala
28.11.2011. (09:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
ajde, "muke" su pri kraju :) a onda ćeš sve "traume" brzo zaboraviti, na sreću :))) hrvatska zbilja nam je, nažalost, tiha jeza... a onda naš predsjednik još bubne i ostane živ... nije da nema političke volje, kriva je birokracija sama po sebi :((( drž' se, još malo pa roštiljanje na teraci :))))))))
29.11.2011. (14:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sil
hej
nemoj zaboravit post o fasadi i kuhinji:)
05.12.2011. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
a posebno ne o roštilju :)))))))))))
06.12.2011. (10:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockica
Hahhaha
neću, ne brinite!
06.12.2011. (11:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kiko
Svjetlo u šahtu za vodu??? :)
To još nisam čuo.
Da li vam je žbuka skroz suha? Koliko ste čekali sa gletanjem od kad ste počeli žbukat?
Tko ti radi kuhinju? Cijena? Daj neki info :)
Ak useliš i na proljeće, manje bitno. Sam gledaj da se sve napravi kak spada jer popravci ludo koštaju
08.12.2011. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockica
Čekali smo s gletanjem cca 4 mjeseca.
U srpnju je bilo žbukanje, gletanje je krenulo prije 2 tjedna. Žbuka je bila suha...
Evo za kuhinju ću danas sve napisati, vidim da vas zanima, baš mi jučer javio stolar da ju je već ispilio :))))
Sad su se počele događati one stvari koje mi možda najviše idu na živce, a to su razni šlicevi i otvori, rupe u zidovima koje su ostale sa raznoraznim majstorima a sad je zadnji čas da se poprave...i onda klasika - to je trebao žbuker, to je trebao plinar, to je trebao ovaj/onaj... Pa ti sad krpaj!!!
08.12.2011. (10:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
draga kockice, sretni ti i blagoslovljeni blagdani, sa željom da što prije useliš u svoj novi dom :)
24.12.2011. (14:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...