Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Neke osobine ce biti logicna posljedica broja i redoslijeda radanja djece. Jedinci ne nauce dijeliti, po rodenju drugog djeteta starije dijete osjeti da se paznja prenosi na mlade dijete, starije onda dobrim ponasanjem skrece paznju na sebe, pa je starije obicno mirnije od mladeg... Sve su to ipak samo osnovne crte na koje jos utjece mnogo faktora.

    avatar

    24.11.2011. (09:53)    -   -   -   -  

  • WebReporter

    Zahvaljujem na linku :-)
    Što se tiče teme, dovoljno je uzeti Junga i Paulija ('Tumačenje prirode i psihe', nadam se, jer knjige nema na polici pa konzultiram sjećanje, a ne literaturu): gdje psihijatar i veliki brijač u svakom pogledu s fizičarem, dobitnikom nobelove nagrade, proučava horoskope X parova da bi došli do rezultata koji su čista matematička vjerojatnost da će zajedno ostati i smatrati se uspješnom vezomi i oni kojima nebo ne ide u prilog, a isto tako se raspadne i očekivani broj brakova onih kojima su 'zvijezde izuzetno naklonjene'.
    Dakle, u pitanju je čista i nepatvorena slučajnost. Nikakva mudrost, a najmanje znanost.
    A da je, uz vanjsku pomoć nebrojenih varijabli, svatko kovač svoje sreće... treba li to uopće više elaborirati?

    avatar

    24.11.2011. (10:53)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    fasciniraju one priče (zapravo je , kako sam čitao, riječ o ozbiljnim znanstvenim istraživanjima) o blizancima koji odrastaju odvojeno da bi u zreloj dobi ustanovili kako obje/obojica imaju isto zanimanje, hobi, odjeću, a u najekstremnijim slučajevima i istog ljubavnog partnera!

    avatar

    24.11.2011. (18:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...