Komentari

brak.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • seoska idila

    hm. da.

    pokušavam se dosjetiti da li smo i mi radili (znači prije više od dvadesetak godina - uf kako to zvuči daleko) iste stvari.

    ma jesmo. mladost je sebična. samo je pitanje koliko dugo traje.

    a izgleda da vašoj generaciji traje do četrdesete... izumrijećemo..

    avatar

    22.11.2011. (06:43)    -   -   -   -  

  • zuzi

    Nista mi nije jasno kod ovih novih generacija (meni je 40 i kusur), ni ne rukujem se s svakim, a ne da jos izmjenjujem dodire ostalih djelova tijela s osobama koje su mi samo simpaticne?! Pa valjda postoji neka - emotivna?-razlika izmedu prijatelja i onih koji su nesto vise. ....nemam pojma kud su vam nestale emocije, one fine nijanse koje zivot cine vrijednim zivljenja, cijeli svijet vam je crno-bijel. Osobno bi rade izabrala sat teretane ili neke druge sportske aktivnosti, nego valjanje s nekim bez ikakvog osjecaja i bez ikakve obaveze. Sex ovakav kakvog ga prakticirate je obezvrijedio sam sebe. Jedna, ocito, stara baba !

    avatar

    22.11.2011. (08:50)    -   -   -   -  

  • Tina.

    hm... kod takvog načina življenja mislim da bi svi koji tako žive trebali biti svjesni da odlaze u krevet sa nepoznatom osobom koja pitaj Boga kakve sve viruse i bakterije nosi na to isto mjesto... hvala na sexu a ja tebi zauzvrat dajem HPV!....možda će nakon ovog ona prestat pa dok se izlječi dođe k tebi i kaže da želi vezu.. :)) ko zna? ;P

    avatar

    22.11.2011. (09:01)    -   -   -   -  

  • Big Mornings

    slažem se sa @ Zuzi
    Meni bi takav odnos bio nekako fejk; prepovršan, lišen ičeg što čini trenutak vrijedan dijeljenja, intime koja što je jača - to je sex bolji.
    Da ne budem skroz isključiv - ok, mogao bih si dopustit jedan, dva takav čisto radi iskustva - da znam točno o čemu pričam, sam kaj se trebam fakat ful potrudit da do tog dođe xD

    avatar

    22.11.2011. (11:17)    -   -   -   -  

  • zadranka023

    imala sam ja fucker frenda jer su mi veze dopizdile, sve me živciralo... i pogodite što, nakon 6 miseci smo obznanili da smo in relationship i sad smo 2 godine skupa i eo živimo skupa.... pa sad vi nešto recite... i tako se počinje....
    al nisan prvog uzimala za faker frenda, birala sam pažljivo i očito sam dobro izabrala.....

    avatar

    22.11.2011. (13:52)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    to be honest nisam jos upoznala nekoga tko se danas upoznao , sutra se zaljubio i prekosutra obznanio vezu...tako to danas ne funkcionira. Nikome se nije prioritet vezati osim ako (joj) otkucava bioloski sat a ni tada...danas to krece drugacijim smjerom...upoznali ste se, izasli koji puta vani, postali frendovi, vidis imate o cemu pricat i to, pa si zavrsite u krevetu cisto da vidite koliko ste kompatibilni, pa ako je dobro nastavite iako toboze neobavezno, emocije napreduju do trena da ne mozete jedno bez drugoga i onda skuzite...jbg u vezi san...a sve krenulo od FF

    avatar

    22.11.2011. (19:44)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Kao da veza ili brak štite od spolno prenosivih bolesti. To može misliti samo naivna i jako neupućena osoba. A hpv se prenosi i unatoč kondomu.

    avatar

    23.11.2011. (01:42)    -   -   -   -  

  • suzdržani kreativac

    ..brak je neka vrsta običaja, uglavnom ko se ženi iz ljubavi kroz par godina je pušiona, brak iz interesa ili dogovoreni brak daju isti rezultat jer su ionako nakon 10ak godina braka supružnici obična dva komada namještaja..

    avatar

    23.11.2011. (08:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Preach it, brother... najbolja tema na svijetu :D

    avatar

    23.11.2011. (13:15)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    Mislio sam da se smirila i da više neće biti "takvih izleta" no dobio sam hladan tuš koji kaže moj vlastiti odabit je da mi bude "jedina" što ona baš i nije obećala pa nismo u vezi ponavlja si mantru. Kao savjest joj je čista i prvom prilikom našla si je novoga koji nezna ništa o njoj i živi u naivnom uvjerenju. Prema načinu života sex je mnogima kao sport, kao rekreacija, hrana. Najbrže mi je bilo 10 minuta od upoznavanja do sexa - chatali na netu, došao autom po nju i odvezao doma na sex. TOČKA. A za poljubac mi je bilo najbrže 10-15 sekundi, vidjeli smo se zagledali i prišli jedno drugom i počeli ljubit a onda smo se upoznali kad smo stali. Zadnjih par dana dobio sam direktnih ponuda od niza cura da bi me ljubile, mazile, da me vole ??? neznam u čemu je stvar ne smatram se nekim mister. Ne prodajem spiku, nisam bogat, ali imam stav ;) Što reći i jedna od mojih boljih veza je počela sexom, odradili smo jedan posao, otišli na kavu proslavit, dogovor pao idemo k meni i SEX, pa tako 17 dana i onda razgovor kao pa dobro se slažemo hajmo to proglasit vezom i tako 2,5 godina.

    avatar

    24.11.2011. (02:09)    -   -   -   -  

  • Joe

    sranje stari
    dobro da ti nisi nesto pobrao od nje (nadam se)
    nikad bez gumice
    www.condom-sizes.org/condom-size-chart/condom-size-chart

    avatar

    15.07.2014. (17:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...