Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • malo ti malo ja

    U takvom odnosu je prava rjetkost da jedno nema "viša"
    očekivanja, ali kad je vidljivo da se drukčiji odnos od
    prijateljskog neće ostvariti, nastaje priča o tom čudu
    prijateljske veze. A nakon raskida ljubavne veze
    prijateljstvo..., priče za malu dicu, da je vrijedilo ostali
    bi i u ljubavnom i prijateljskom srazu, zato, gdje je
    muško i žensko, prije ili poslije, kod jednog ili drugog
    dolazi do "srčanog":))

    avatar

    16.11.2011. (15:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ili još gore, prijateljstvo koje je odmah napušteno kada krene nova veze što je očito dokaz da je prijateljstvo samo nadopuna za vrijeme dok se čeka ulazak u vezu. To mi je najstrašnije, kada su dobre sa tobom dok nemaju dečka a kad ga nađu onda nestanu. I onda imaš osjećaj da je svo kvalitetno vrijeme provedeno zajedno jedna obična laž a ti si bio samo surogat ... .

    avatar

    16.11.2011. (16:15)    -   -   -   -  

  • kikiriki

    I sva tri uvjeta su ispunjena s više nego jednim XY. Jednostavno, ja nisam njihov tip žene niti oni moj tip muškarca.

    Doduše, ponekad se pitam - zašto nisam njihov tip žene? Zašto se nikad ništa nije dogodilo i misle li da sam neprivlačna? Ne zanimaju me kao potencijalni partneri, ali ponekad se pitam zašto ja njih ne zanimam kao potencijalna partnerica? Ali nije da me boli niti maštam o njima niti želim biti s njima, valjda je to samo problem taštine, it's just a thought once in a (long) while. :)

    avatar

    16.11.2011. (16:50)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Možda je jedina prava varijanta miješanog prijateljstva, viša nedostupnost, objektivne okolnosti nastale prije mogućeg "nečega". Žene priženjene u obitelji, žene doista bliskih prijatelja, žene s kojima na poslu silom prilika provodiš vrijeme, ali zbog odnosa tamo, drugo je isključeno...i tako to. Sve ostalo, bojim se, kako i kaže Neverin, jest varijanta surogata, sasvim vjerojatno za oboje. Naprosto manje zlo od ponuđenih opcija. Jednom je Onassisova kćer rekla da novac ne čini čovjeka sretnim, ali pomaže da bude ugodno nesretan. Mislim da je slično i s privlačnom, zanimljivom ženom, realno ograničenog dohvata.

    avatar

    16.11.2011. (17:47)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    ne bi znala, ja sam svojim prijateljima lega:D iskreno sumnjam u to da bi koji od njih htio nešto sa mnom kao što ni ja ne bi htjela ništa s njima, to se jednostavno ne radi, incestuozno je u krajnjoj liniji :D

    avatar

    16.11.2011. (18:57)    -   -   -   -  

  • ancica

    da, smatram da površan odnos između muškarca i žene može funkcionirati kao prijateljski, ali to nije uopće prijateljstvo. prijatelji tipa, muz od moje frendice, kolega s posla, stari skolski drug kojeg vidim svake prijestupne, ali to bas i nije prijatelj o kojem pricamo :)
    da definiramo prvo što je prijatelj... (muski)
    netko s kime dijeliš svoje najintimnije misli, tko ostaje kada svi muškraci u tvom životu odu, a odu jer želiš njega.
    imala sam jednog tkzv prijatelja... i previše nas je bilo svuda da smo i bogu i ljudima bili sumnjivi, svima je bilo jasno da nismo samo prijatelji.
    ja sam ga voljela, a volio je i on mene, ne sigurno kao prijateljicu, sve pod maskom prijateljstva...
    kada zivotne okolnosti ne dozvoljavaju da to nesto izmedu vas bude realizirano, tada takva prijateljstva traju, jer je to jedino sto mozete imati jedan od drugoga... tada...
    i kaj cete drugo nego zvati se prijatelji
    neces valjda reci, on je onaj kojeg bi posevila samo da mi je prilika ili da nam je casica vise i da zaboravimo na realnost koja nas okruzuje :))
    ali i to su oni muskarci koji nam se cine savrseni ali smo svjesne da s njima ne bi potrajalo, i steta je unistiti to lijepo sto imamo za malo seksa, koji vjerojatno ne bi ni bio bas nesto, jer da je bilo bas tolike kemije ne bi se mi zvali prijatelji :)
    mastamo o tome i idealiziramo, ali znamo da nikad nis od toga, sto nam je i pomalo drago ... nesto u stilu... joj da ga bar mogu malo probati, ali da nam onda netko izbrise memoriju i da nastavimo dalje kao da nista nije bilo,
    e, pa zivot nije crtić,
    a ja nisam kung fu panda :))))

    avatar

    18.11.2011. (10:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Mislim da je ovo prvi put otkad pišem blog da se svi manje više slažu s onim što sam napisao. Tako nešto nisam doživio čak ni na onaj jednostavan post o ljubavi. LOL. Hvala svima na konstruktivnim mišljenjima.

    Novi post: Igra može spasiti živote

    avatar

    18.11.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    hahha, igniss, nemoj sada suze liti...mislim od srece i to XD

    ja imam masu frendova, al ono sustavom eliminacije svela bih ih na cetiri najbliza...dva u hrvatskoj i dva ovdje...ona dva u hrvatskoj su show, cujem se svako malo s njima, ovaj jedan se ozenio za sto je rekao da sam ja jednim dijelom zasluzna jer sam mu cijelo vrijeme njegova udvaranja i veze davala savjete i bila rame za plakanje po potrebi i sad sam presretna radi njih dvoje. Ovaj drugi mu je bio kum na tom vjencanju, i osoba je s kojom takodjer mogu dijeliti sve...obozavam ih zbog toga. akodjer, lijepi su i zgodni, obojica, ali nikad nisam osjecala nista vise osim cistog prijateljstva prema oboma i obrnuto.

    sad ovdje takodjer imam dva najbolja frenda. i oni su takodjer najbolji frendovi medjusobno. Mi smo si kao neko trojstvo, uvijek nerazdvojni. Pricamo o svemu uvijek smo vani zajedno. Bili su samnom i u hrvatskoj, sad planiramo put po njihovoj domovini. Inace i oni su takodjer jako zgodni i moje frendice su doslovno poludile za njima, ali ja ih ne vidim drugcije nego kao bracu. I bilo je situacija da im je stan bio pun ljudi koji su tamo prespavali poslije tuluma i slicno, i ja sam s jednim spavala u istom krevetu, al vecinu noci proveli smo raspravljajuci o, nemam pojma, gladi u africi, njegovim i mojim bivsim razocaranjima, buducim planovima i stavovima opcenito i onda svak na svoju stranu i zakrmili. to je frend :)

    avatar

    19.11.2011. (02:32)    -   -   -   -  

  • lemy

    meni je nekadasnja nakon dvije godine otkrila kako joj je najbolji prijatelj njen bivsi decko,kako se ne vidjaju od rastanka i da on nju ne zove nego uvijek ona njega,onak kad joj pukne, pa cavrljaju o njenim deckima i dogodovstinama jerbo da je pun razumijevanja i sve bi ucinio samo da ona bude sretna.Meni je bilo krivo da je jadan u ilegali toliko vremena a i to da je sred noci sa sms-ima titulira sa "srce", sem toga bilo mi je cudno prijateljstvo u kojem se dvoje ne vidjaju a jedan od njih boji se nazvati drugoga.Ali to je normalno, objasnila mi je. Jebiga sad.

    avatar

    21.11.2011. (01:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...