Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • malo ti malo ja

  Šareni muško-ženki odnosi, svakim danom šareniji, valjda što nas je više. A što čovjek sve može reći i učiniti? Pozdrav:)))

  avatar

  11.11.2011. (00:01)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Iako u ovom slučaju, manje bi prigovarao da su ove stvari šarenije, a ne gotovo univerzalne :P

  avatar

  11.11.2011. (08:10)    -   -   -   -  

 • Zena gaza

  Stvarno iscrpan popis ideja kako se nekoga riješiti, a da se ne osjećaš krivom.........osim što je ipak malo ljigavo

  avatar

  11.11.2011. (10:08)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Smatram potrebnim napomenuti da postoji jedna greškica u "osjećaš krivOM" - dok god su druge stvari (seks, hint hint) u redu, muškarcima pola ovoga ne bi nimalo smetalo, dapače. A ono što sam ovdje naveo kao kritične greške bi bile tolerirane puno dulje vremena.

  avatar

  11.11.2011. (14:20)    -   -   -   -  

 • Sara

  dolaziš na spoj više od 5 minuta prije vremena....i to joj kažeš
  pitaš "mogu li te poljubiti?" - poznanik je razvio teoriju da curu ne će ljubit prije trećeg spoja....nije nikad imao curu

  avatar

  11.11.2011. (16:38)    -   -   -   -  

 • lemy

  to meni bez veze, kaj bi trebao igrati i paziti na svaki korak, jesi sta jesi, ako ju volis volis ju, ako te voli, voli te,ostalo je tehnika i prilagodba. Fuck igre ,kockanje i baratanje.Ako ne vraca odi i trpi hebiga, proci ce.Osjecaj ljubavi bas i ne iziskuje dvoje.

  avatar

  11.11.2011. (17:15)    -   -   -   -  

 • Sara

  Mogu predložiti temu koja mene zanima.... Osobe koje nose naočale....zašto naočale daju takav štreberski izgled i da li to odbija pripadnike drugog spola?

  avatar

  11.11.2011. (17:54)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Opet moram konstatirati da sam tragično zastario, ako ti zboriš točno! Jer nikada nisam mislio, doduše niti je praksa to pokazala, da bi čovjek griješio pozvavši posebnu ženu na posebnu večeru, kupivši joj cvijeće bilo kada, ili joj darujući što s duhom, a bez povoda. Samo primjerice, što mi je najviše upalo u uho, a mogao bih slično diskutirati oko još poneke tvrdnje. Baš me zanimaju ženske reakcije....
  Mda, Saro, nikako......Jedna od slađih sanjarija mi je uvijek bio trenutak, kada joj skidam naočale....jer joj više neće trebati!!! Što naravno ne znači da nema ružnih, promašenih, s licem i frizurom posve neusklađenih naočala.

  avatar

  11.11.2011. (18:02)    -   -   -   -  

 • lemy

  naocale mogu pomoci kao blef intelektualno podhranjenim monama koje se zele prikazivati intelektualcima, ( kao " ja puno citam i izgubila-o sam vid" ili retoricki " zar ne da sa naocalima izgledam kao streber-ka ?")

  avatar

  11.11.2011. (18:47)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Sara: dobra primjedba ali nije potrebno ništa reći, vidjet će se na njegovom jeziku tijela kao da ima naljepnicu. Ozbiljan sam.
  I da, moji najveći promašaji se događaju kada se posebno zagrijem za neku curu i odlučim "da ću s njom polako" i da je ne želim uplašiti s nečim previše na prvom spoju. Što bude dalje možeš zamisliti. Jednom ću pisati o tome.

  Što se naočala tiče, kao što Svašta kaže, ovisi o stilu, ali u pravilu nije baš bitno. Bio sam samo jednom s nekom koja je nosila naočale i ne sjećam se da mi je to imalo smetalo. Vjerojatno je imalo nekakav efekt, ali zanemariv u odnosu na bitnije stvari kao ljepota njenog lica i sl.

  Kod muških mi se to čini da bi moglo biti veći problem jer asocira na štrebera, što nije baš sexy, no opet se priča i o "sexy naočalama"... tko zna. Vjerojatno je isto zanemariv efekt. Ipak, svejedno mi se čini da bi svatko trebao razmisliti o lećama.

  @lemy: to mi se čini kao krasan recept za puno patnje opet i opet (o čemu sam mislio uskoro pisati)... ne kažem da se neće posrećiti da neki "bez ičeg drugog" samo tako kliknu i vole se na prvi pogled, to je super. Ali kolike su šanse, i koja je alternativa?
  Mi imamo nepremostivi jaz oko toga "samo budi svoj" :P

  @Svašta; Uf. Kao što kažem lemyu, ostavljam malo prostora za iznimke i drago mi je ako ih ima. Ne vjerujem da je to toliko stvar godina, iako i godine sigurno utječu. No u pravilu... od toga nisam vidio pozitivan efekt (čak ni od malih, jeftinih ali pomno smišljenih darova, koje osobno jako volim davati). U najboljem slučaju nije bilo loše zato što je bilo kompenzirano drugim (Alfa) stvarima. Možda kao kontrast.

  Da se razumijemo, ovdje na to mislim u kontekstu prvog spoja, ne nekakve veze gdje bi se to povremeno očekivalo.

  avatar

  11.11.2011. (18:49)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Nepodnošljiva lakoća okrutnosti

  Edit za Svašta: sjetio sam se jedne stvari - možda sam osobno preoštar prema sitnim darovima (naglasak: vrlo sitnim, ne cvijeću) zato što mi to simbolizira "ustoličavanje žene" od kojega, kako pišem gore, puno toga može ići krivo. Tako da... you got the point :)

  avatar

  11.11.2011. (18:59)    -   -   -   -  

 • lemy

  @Igniss. " samo budi svoj" je stanje koje manifestiram kroz slobodu rijeci i djela onoga sta cutim, u slova alfabeta se ne kuzim toliko, cak i moja slabost i moje "krivo" su moji i to sam ja i ne mijenjam ga za nikoga pa makako voljeo ,zelio,cvilio ili patio zbog njega.
  Meni ok, lupam veselo na tvom blogu (hvala!), zabavljam se i jos nemam potrebe da se bolje artikuliram.
  Tnx.

  avatar

  11.11.2011. (19:35)    -   -   -   -  

 • trazim sebe u tebi

  izgleda da mogu dosta nauciti na tvom blogu! :) svidja mi se blog! pozdravcic

  avatar

  11.11.2011. (22:10)    -   -   -   -  

 • ovisnica

  ima li bezbolnog načina navesti partnera, koji je kvalitetan mix 60% alfe i 40% bete, da se odrekne neke anti-igračke strategije, koju je pokupio negdje iz filmova ili priča u formativnoj predpubertetskoj dobi? da se promijeni, a da to ne bude mijenjanje osobe, nego samo te pojedine sitnice? pretpostavi da su obje strane istinski zainteresirane da ostanu zajedno

  avatar

  12.11.2011. (17:55)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Hvala, tražim :)

  @Ovisnica: kako misliš anti-igračke strategije, nešto određeno s ove liste? To može značiti puno stvari. Kako to utječe na tvoj odnos prema njemu, živcira te, brine...?

  Izgraditi si vlastitog Alfu ili pomalo pretvarati svog Betu u Alfu, iako ograničene mogućnost, ipak postoje, no stvarno bi mi trebalo više detalja. Ako je nešto privatno, samo mi pošalji na mail.

  avatar

  12.11.2011. (21:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...