Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • little_psycho

    uzitak bi trebao bit u tome da se nakon ulozenog truda (veceg ili manjeg) taj trud i isplati...pa ta sarmirana djevojka napokon padne na njegove fore i eto ga tu on demonstrira svoju moc, uspio je zavesti i u krevet odvesti, pa sad moze da se raduje..platit nocnoj teti da ti ga proseta svojim hodnicima ne predstavlja isti uzitak i smatrala bi lika koji poseze za takvim uslugama niti alfom niti betom vec omegom, jer ili ne zna ili nema volje da osvaja, vec samo trazi kraci put ka zadovoljenju, a tak moze slobodno ostat u wc-u sa Desankom i manjim rizikom od zaraze...

    to stoji ak je mlad i sto...ak je star il ozenjen pa ne dobiva kolko mu treba il mu treba nekakva diskecija...tad bi ajmo rec skuzila razlog za tom potrebom, al opet to zahtijeva neku drugu studiju

    avatar

    08.11.2011. (01:21)    -   -   -   -  

  • Remember

    To nisu Alfe ili Bete, to su Betice.

    avatar

    08.11.2011. (01:25)    -   -   -   -  

  • Bugina kutija s tavana

    Ja se u načelu slažem sa Little psycho. "The chase is sweeter than the kill" bih ja tu parafrazirala - "The kill is sweeter after the chase"..ili tako nekako. ;)
    Nego, baš sam se jutros probudila sa zanimljivom misli i pitanjem, nije na ovu temu, više vezano uz 'kornjaču'... jel moguća kombinacija -beta izvana, alfa iznutra? Ono, ima pristup bete, a kasnije se ponaša kao alfa...ili tako neš'? I ima li još kakvih kombinacija?

    avatar

    08.11.2011. (07:48)    -   -   -   -  

  • NF

    meni glupo, ni u amsterdamu nisam došao u napast, a kamoli u hamburgu, dobro u berlinu sam platio da mi se jedna crnkinja u kabini skida, bila je na akciji odnosno na popustu

    avatar

    08.11.2011. (13:22)    -   -   -   -  

  • lemy

    @beta izvana,alfa iznutra? Naravno, da je moguce kao sta postoje biljke mesozderke ili zivotinje koje glume nemoc da namame plijen.Uostalom, direktan prijenos mozes gledati upravo na ovim blog stranicama gdje dojucerasnja darkerica i izvikusa "feste,feste i veselja" , prekojucerasnja ne-znam-kaj a zaprekojucerasnja ko-to-zna u roku par dana opet promijeni ruho i laznom empatijom,ciljano,ulagivacki i povodljivo, zasise tipa prikazujuci se emotivkom,otuznom osobom koja jadna tumara u potrazi za ljubavlju koju je sad, eto,(mada po x puta) konacno pronasla bas u njemu.
    Glumeci betu izaziva status zrtve i jadnicka do koje se partner pocne ponasati zastitnicki,udvorljivo i nekriticki, pocne gubiti sebe i kada do toga dodje explodira sva surovost prikrivene alfe za koju takva konzumacija partnera znaci samo jos jednu pobjedu, dokaz vlastitog uspijeha pa makar to jedini uspjesi u njenom zivotu bili.

    avatar

    08.11.2011. (14:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @little psycho: nevezano za sve, oduševljava me da je netko napokon počeo pravilno upotrebljavati izraz 'omega' :D

    @Bugina: Vjerojatno je moguće, ne bih to kao lemy usporedio s biljkama mesožderkama koliko s nekim "nice guy" tipom koji je nakon puno tragedija otvrdnuo iznutra, a izvana je i dalje nice guy. Ali ne vjerujem da bi ta kombinacija imala toliko uspjeha. Beta osobine su privlačne kao dodatak Alfa osobinama, ne obrnuto. Takav tip vjerojatno ne bi nikada stigao dovoljno blizu neke cure da te osobine demonstrira.

    @NF: E je**š to. Ne mogu reći da ne bi bio u napasti, ali u doba kad postoji internet, plaćati za samo gledanje mi se čini nekako neisplativo...

    avatar

    08.11.2011. (15:58)    -   -   -   -  

  • lemy

    @Igniss , vinovnici tih "tragedija" su mahoma oni sami i bas sa licemjernom patetikom oko inih i tudjih od sebe prave mamac za emotivno iskrene.Vjeciti potepuhi koji cmendraju od jednog do drugog suzeci o teskom zivotu a k.... nisu mrdnuli, o razocarenjima u ljubavi i svojim zrtvama , blablabla, puna usta i neprestana potreba po uvjeravanju u iskrenost svojih emocija samo da prekriju emotivnu nedoraslost i prazninu.Kad ih " udomis" raspojasaju se, pocnu gristi i trgati plijen svom svojom surovoscu.
    Takva kombinacija (laznih beta) nje same cini uspjesnima jer poraze ionako ne segledavaju,ionako su kao parangal od 300 udica, nesto se uvijek uhvati pa makar na prazninu od udice a lovi se uvijek, cak i kad trgaju vec ulovljeni plijen.Drugacije ne znaju, drugacije ne mogu.

    avatar

    08.11.2011. (17:24)    -   -   -   -  

  • lemy

    a inace, koristenje kurvi je kontroliran cin, bili alfa ili beta za razliku od koristenja kurvi od cura koje idu na vlastiti riziko.

    avatar

    08.11.2011. (21:34)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    mislim da je to kompletno sporedna stvar..netko nekako gleda na sex i iznamljivanje iste stvari :D ima valjda i gorih gafova zbog kojih se prestaje bit alfa;)

    avatar

    09.11.2011. (10:03)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mislim da ti je logika, niz navoda pa zaključaka, u jednom trenutku otišao posve krivo bez obrazloženja i logike. Naravno da je novac dio moći, a moć priličan dio privlačnosti, ali nikako ne stoji da njegova uporaba za dobivanje sexa podrazumijeva prostituke. On najčešće jest, Alfama, pa i općenito, tek dio puzzla kojim se stvara ženama poželjna sličica stvarnosti, podsticajna u svakom smislu. I jest prednost u tom smislu. A češće ga imaju Alfe...
    S druge strane, ali posve neovisno o raspoloživom novcu, muškarac siguran u svoje mogućnosti, kakvi Alfe već jesu, doista može lakše i bez ikakve grižnje savjesti, ponekad, kada mu je to zgodno, posegnuti i za eskortom. Ne pitavši se uopće puno zašto, niti sumnjajući zbog toga u svoje načelne mogućnosti. Samo kao praktičan potez. Za razliku od Beta, koji, bar mislim, baš uvijek imaju nekoliko pitanja za sebe. Od koji su bar neka suvišna....

    avatar

    09.11.2011. (12:14)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @lemy: vidim paralelu o riziku ali nisam još toliko oguglao. Sorry.

    @Joanna: ima, ima, u biti nisam još pisao o nekome tko je prešao iz Alfe u Betu. Hm.... :D

    @Svašta: Nisam sasvim siguran s kojim se dijelom ne slažeš jer mi se činilo da si izrazio gotovo isto mišljenje kao i ja - novac jest prednost, ali ne mora biti u bukvalnom smislu kupovine da bi privukao žene.

    No dobro, ja sam povukao blagu paralelu da je upotreba skupih prostitutki više Alfa nego onih s ulice, a ti povlačiš sličnu - odlučnost da netko uzme što želi umjesto da ima dvojbe. Priznajem da to je prilično Alfa.

    Novi post: Stvarno? "Ljubav je sve što je bitno"

    avatar

    09.11.2011. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...