Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Semiramida

    Pa onako, moje skromno mišljenje jest da su sve predrasude o Grcima itekako opravdane (čast izuzecima o kojima se priča da postoje, ja ta mitska bića ne vidjeh). Jer koliko je moja malenkost imala doticaja s tim narodom, čudi me da ljudi i gore ne misle o njima. Kaže se da su kolijevka demokracije (to su bili oni Grci tamo prije dvije i po hiljade godina), ovi današnji (što su ih Turci pregazili) su kolijevka mita i korupcije, sustava "dogovorit ćemo se" i "lako ćemo".

    No bez obzira na sve, simpatičan mi je jako taj jezik i ima nešto u tom balkan.... ovaj mediteranskom temperamentu :D

    avatar

    07.11.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  • turimti

    ovo "možda" mi se sviđa...

    avatar

    08.11.2011. (07:26)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    Bila ja tamo u Grčkoj nekoliko puta i jako mi se svidjelo. Ono što zasigurno neki ne znaju je da se tamo npr. žito žanje u dva ujutro (ja živi svjedokl!!) zbog silne vručine preko dana, tako da su te priče o njihovoj lijenosti vrlo neistinite. Neka svi oni koji ih smatraju "ljenčinama" odu živjeti dolje na uobičajenih 38 stupnjeva svaki dan, i 25 već od jutra, pa da vidim dokle bi izdržali. Eto, volim Grke, i ne mislim da su išta ljeniji od nas :)

    avatar

    08.11.2011. (07:35)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    prvih skoro 25godina života sam se borila rukama i nogama protiv predrasuda...nedavno sam doživjela prosvjetljenje i zaključila da nisu tu bez vraga, barem velika većina;)) o Grčkoj kao zemlji Eu ne znam dovoljno pa nemam s čime ni lamentirati, ali sve predrasude uzeti s malo soli i limuna:D

    avatar

    08.11.2011. (09:09)    -   -   -   -  

  • Binarni kod

    Gregi su pederčine... mislin ono... jebali su makedonce bez veze... ma goni ih u pičku materinu.

    avatar

    08.11.2011. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...