Komentari

blackmarket.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • Aaren

    Pročitano je, draga, komentar očekuj u skorje vrijeme.

    avatar

    03.01.2012. (16:54)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Ti pišeš još jednu priču? Nisam stvarno znala niti za to, a niti za ovo ime (oprosti što je isto, ali meni se sviđa... a osim toga početno je slovo isto kao i od mojeg vlastitog imena :D).

    Sva sreća pa Azra ima Camdena uza sebe, vidi se da ju voli. Teško je priznati se neke stvari, ne možda uvijek, ali u nekim trenucima kao da želimo reći ne i oduprijeti se nečemu/nekomu, ali ne idem na olako baš. Da, ljubav je prolazna; ljubav je sve ono i lijepo i ružno, ali svi poznaju ljubav nestvarnih dimenzija, a kad izgube tu svoju "ljubav" tada ostaje samo razočarenje i bol, mislim da zapravo treba biti spreman na sve i dakako se boriti i ne odustajati... jer nekad je potrebno samo vrijeme. Knjige su divan poklon (barem ja tako gledam na to, uvijek me razvesele). Ima danas dosta takvih osoba "kojima je sve svejedno", oni se ne obaziru na druge, gledaju u svom pravcu praveći se da problema nema i da su tada samo oni bitni. Već sam pomislila da se Azri nešto loše dogodilo, no ona zadnja rečenica razbila je moje sumnje.

    :*

    avatar

    03.01.2012. (17:12)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Brza sam u čitanju, a i refreshala sam ti stranicu dok novo nije bilo objavljeno novo. :D

    I zaboravih reći, ja sam Nikoli rekla za tvoje godište. *shy*

    avatar

    03.01.2012. (17:24)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Tako nešto, da. :D

    Jesi, ali možeš biti ponosna na sebe. Odlična si mi, mačak. < 3

    avatar

    03.01.2012. (17:55)    -   -   -   -  

  • postati pisac.

    Zašto gdje god se okrenem se spominje Nikola? :D

    Imam problema s čitanjem priče, jer ne vidim dio teksta zbog slike. Ne znam je li to do mog browsera ili ne, ali ako ti nije problem bi li mi mogla poslati cijelu priču na mail: day.leah@hotmail.com.

    I da, ono je Hitchcock. Učinilo mi se nekako prigodno s obzirom na izraz dosade dok drži knjigu u ruci. :)
    I možda smo se nekoć čitale ili nešto. Imala sam puno blogova u svojoj, sada već relativno dugoj, blogerskoj karijeri.

    avatar

    03.01.2012. (18:00)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Joj avatar, ma ne pitaj me... iskopala sam ga u nekim datotekama sa slikama, a da nisam ni znala da ih imam, hahaha :D. Ako imaš inspiracije samo piši, dobar je to osjećaj. Ipak, imam i ja dva bloga, ali drugi nije vezan za nikakvu priču.

    Tvoja priča mi se dojmila od prvog puta kad sam ju čitala, tako da nastojim ostaviti donekle vrijedna komentar tvog pisanja, koje je zaista (meni osobno) veoma zanimljivo i lijepo.

    avatar

    03.01.2012. (18:04)    -   -   -   -  

  • postati pisac.

    Dobro je sada, hvala! Bacit ću se na čitanje za kojih 20 minuta. :D

    avatar

    03.01.2012. (18:12)    -   -   -   -  

  • Timšel.

    A jebemu i ovaj blog.hr, ostavila sam ti bila komentar na onaj prošli post, ali ga izgleda nije objavio. :/

    Pročitala sam sve, ali nekako ne znam što bih komentirala (prvo), jer imam osjećaj da ako krenem, neće biti ni glave ni repa i bit ćeš razočarana. :(
    Ali ono što osjećam kao dužnost komentirati su dijalozi. Nekako sam prestala biti 'volim puno opisa' tip i veću pažnju poklanjati dijalozima i u tvojim dijalozima je zapravo cijela radnja, sva dinamičnost je skupljena u njima, barem iz mog kuta gledanja. U nekim situacijama mi nije čak ni bilo potrebno u tzv. opisima pročitati što se dogodilo, sve sam mogla iščitati iz tih dijaloga. Tako da, thumbs up! :D

    E i da. Čudno mi je što kod tebe nijednog lika ne mogu izdvojiti kao omiljenoga. Tu ću stati jer ću početi blebetati. :D

    I nadam se da će ovaj puta blog.hr biti tako pristojan i konačno objaviti komentar. U zadnje vrijeme imam poteškoća s objavljivanjem dugih komentara. :(

    avatar

    03.01.2012. (19:49)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Jedno pitanje: imaš li msn? :)

    avatar

    03.01.2012. (21:09)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Dodala sam te.

    avatar

    03.01.2012. (21:39)    -   -   -   -  

  • Laura

    Nia je tako predivno ime.

    avatar

    06.01.2012. (11:01)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Obećala sam da ću ti ostaviti komentar uskoro, zar ne?

    Davno sam rekla kako mi se Azra sviđa na svoj poseban način, na onaj misteriozan i tajnovit, a opet tako otvoren i zanimljiv. Tim nestankom, - ako se to uopće može nazvati nestankom - pokazala je, usudila bih se reći, da joj psihički nije dobro. Da ju sve stišće i guši, da nema kuda otići. Iznenadilo me to što si na kraju posta nam otkrila da se skriva kod Florenceine majke, ona bi mi zadnja pala na pamet. Ne znam, nikome ne bih poželjela to što je Florence doživjela od Azre, no vjerujem da ona ima svoje razloge za to (ja osobno mislim, da su to većinom psihički, no vidjet ću/ćemo).

    I vidim da se još nitko nije obazirao na Camdenov dio, stoga ću ja biti prva. Da, jedan od dražih likova igdje, sve to stoji, no nikako mi ne ide u glavu kako i zašto je varao/vara Azru s Nijom. Ne sviđa mi se, ne volim to ime, jer je prejednostavno. Ne volim jednostavna imena. I način na koji si ju prikazala mi ne leži, ostavljam Camdena samo za Azru.

    Također, ne znam što je s Brynn, samo si je naznačila u postu, no vjerujem da se s njom nešto događa i da će to nešto utjecati na daljnji razvoj priče. Skriva nešto, rekla bih, ali vjerujem da je prerano za zaključivanje, makar je ovo sedmo poglavlje i ona se pojavljuje po treći-četvrti put. Ostavit ću da me iznenadiš, draga.

    Hugs 'n' kisses :*

    avatar

    06.01.2012. (20:06)    -   -   -   -  

  • Laura

    Mislim da Azra želi pomiriti Flo i mamu njenu. I ako si mislila da sad nakon ovoga mislimo da je Camden gad,pa, uspjela si,jer ja mislim. Brynn je divna i suosjećam i patim s njom.Jer je mršava. Jer joj nedostaje i jer ga nema. Ah,patetika s moje strane,ispričavam se. Volimo crvenokose djevojke u knjižarama,don't we? Čini mi se da je ona samo tu da bi prenijela pouku.Ako nije,bit će mi drago pratiti je dalje.
    Ja bih voljela biti Jonah.

    Volim puno.
    I otključaj slike,dammit.

    I da..novo ;)

    i neću mrkva biti!

    avatar

    06.01.2012. (21:59)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Nisam mrkva, dammit! Mrzim mrkve. Prenarančaste su.

    X-Men hoodie majica! Reci mi da je to Cam, preklinjem te.
    *čita*
    Nije Cam. *ultramegasadface*

    Nia je lijepo ime, povlači sa sobom babydoll lice, nesigurnost i sivoplavu boju, i ne volim je jer mi je srušila OTP.
    Don't mind me, ja za svako ime mogu naći boju i osobinu kojom mi zrači.
    A Marianne Cline mi zvuči neskladno i suprotno od Florence. Valjda onda nije ni čudo da se svađaju. Možda sam i u krivu?

    Bilo kako bilo, sretna ti Nova. A ja sad moram ići :*

    avatar

    07.01.2012. (22:16)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Jelda? To sam i ja mislila, zapravo. Volim tužne i monotone postove.

    Nisam zaboravila, kako ću zaboraviti? Ali nisam dobro, ne. Psihički sam umorna i iscrpljena, ne znam što ću s tobom. Dane provodim spavajući, to nikad nije dobar simptom. Ah, bit će bolje, zna ja to.

    Da, i mislila sam da je varanje jedan razlog zašto je Azra otišla, no ostavila sam taj dio po strani. Ispala bih glupa da nije bilo tako, stoga je ovo bilo pametnije.

    I ne moraš se truditi zbog mene, trudi se zbog sebe, jer znam da ti možeš puno bolje nego pokazuješ, a ovo je već prekrasno. Eh, da, tvoju zadnju rečenicu komentara ću shvatiti kao kompliment. :*

    avatar

    07.01.2012. (23:37)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Zašto ne bi tila bit Crvenkapica? Suits for me :D

    I hm da, koji detalji? :O

    I još nešto, kako stavljaš pjesmu na blog? Pokušavala sam bezbroj puta, neuspješno :(

    avatar

    08.01.2012. (12:01)    -   -   -   -  

  • Timšel.

    Moram priznati, što se dijaloga tiče smo si slične. :D Odnosno, ja jesam pričljiva i volim se upuštati u razgovore i s poznatim i s nepoznatim ljudima, ali postoji VELIKA razlika između dijaloga koje vodim u stvarnosti i dijaloga koje vodim na papiru. Tako da kad se usporede te dvije vrste dijaloga, može se komotno reći da sam nepričljivi hendikepus. :D

    (ovo sam morala triput nanovo slati da konačno objavi komentar! :( )

    avatar

    08.01.2012. (12:57)    -   -   -   -  

  • Laura

    Trenutno proživljavam kompleks manje vrijednosti,da znaš!

    avatar

    08.01.2012. (19:42)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Zahvaljujem! :3

    avatar

    12.01.2012. (01:27)    -   -   -   -  

  • Seven

    Baš kad zaboravim na onu tvoju hipnotičnost, ti objaviš novo (s tim u vezi - bilo ti je i vrijeme) i opet dobijem isti dojam.
    Iskreno, osjećaju se rezovi oko dijelova posta. Osjeti se da je post nastajao neko vrijeme, no ti procjepi i nisu toliko duboki da bi bili materijal za zamjerku. Dapače, pružaju na odvojenosti perspektiva likova.

    E pa, prilično sam zbunjena radnjom. Camden mi uopće ne djeluje onakav kakvim je prikazan, kao netko tko odaje Azrine tajne i usput je vara. Zbog uvodnog dijela, dobila sam dojam snažne povezanosti njih dvoje, tako da mi se čini da je njezin odlazak produkt nekog njihovog dogovora. Po svemu sudeći, da riješe situaciju s Florence i njezinom majkom, premda opet ne shvaćam zašto se u sve to upliće Azra. I jako me zanima o čemu se tu radi.
    Jonah kao Jonah, uvijek pun joie de vivre. Počinje me iritirati ta njegova depresija, zato što mi se čini da za njegove probleme nije kriva depresija, već njegova nesposobnost. Kad se sjetim činjenice da si je pokušao ubiti sestru, postaje komičan u mojim očima.
    Kod Florence raspad sistema. Ti kao da na ovom dijelu stvarno započinješ peripetijama, unatoč tomu što poglavlje zatvaraš s insinuacijom da će u idućem poglavlju doći do nekakvog rješenja, meni se više čini da ovdje počinje prava radnja. A možda se i varam, tko će ga znati.

    Stil, bez obzira na tipfelere tu i tamo, i dalje odiše onom tvojom lelujavim, polustvarnom atmosferom. Zadivio me dio sa redom čaša u Tvornici i citat:
    ''Prvo neka ona meni oprosti.''

    Oprosti na blesavom komentaru. Ukoliko nisam bila dovoljno jasna, poglavlje je prelijepo.
    I nisam ja u jarku, ne brini. Držim sve pod kontrolom, ali vrijeme je mali problem. :*

    avatar

    16.01.2012. (22:42)    -   -   -   -  

  • BellHoran

    Sretna 2012! uh-oh, sedam dugih poglavlja za pročitati, nitko sretniji od mene :D
    Suvisliji komentar kad pohvatam priču.
    Zasad sam pročitala samo zadnji post, a sad krećem ispočetka.

    Pozdrav :D

    avatar

    19.01.2012. (14:46)    -   -   -   -  

  • Damaris.

    Post :)

    avatar

    22.01.2012. (16:17)    -   -   -   -  

  • BellHoran

    Da, negdje na 1/2 sam sada :D zasad sve super, pitanja ću postavljati kad budem gotova (:
    Jesam li ti ikada rekla da magično pišeš? :)
    Ustvari je rađeno po seriji Pleme, nikad čula za Eve :o
    A likova je toliko puno jer kakvo bi to jadno pleme bilo sa 2 lika? ahahahaha xD :D

    avatar

    22.01.2012. (20:07)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    ja sam zaljubljena u ovaj post. detaljnije čim se opremim čajem. azra i ja dijelimo boleštinu.

    avatar

    24.01.2012. (21:19)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    hahah, uzela sam čaj jučer i sjetila se jugija i mislim si "hm, dugo nisam to gledala'' i utpikam u jutjub i BAM. Yu Gi Oh Duel Monsters. zaslinila sam si cijeli krevet, o šalici da i ne pričam. Yu Gi je moja stara ljubav. vidiš da čak i njegovo ime pišem velikim slovima. :D

    jabuka ? :D

    okejokej, natrag na post.
    zaljubljena sam u azru zbog njene pojave. zbog njene te sitne, maaalo rebelde, ali najviše izubljene pojave. ne mogu je dobro pročitati i valjda zato mi je draga. nekako me podsjeća na mene, u pomalo umišljenom smislu, moram ti priznati. ali dovoljno sam normalna da ti kažem kako to svee držim pod kontrolom. zasad. dok ne počnem skvičati kao retardača i govoriti 'to i ja radim, to i ja radim!!!'. onda ću sama uzeti pištolj i propucati se. za ozbiljno.
    razgovor s flo i crvenokosom 'želim kupiti knjigu' djevojkom mi je bio divan. ne mogu ti opisati zašto, vjerojatno jer je tako prirodno sjeo i činilo se kao da je to jedan od onih momenata kad naletiš na random osobu i baš ta osoba ti kaže ono što trebaš čuti. bilo je nekako divno za čitati.
    oslobađajući post, mogu ti reći. iako s nekoliko greškica, što mi nije tipično za tebe. ali ne smeta, to kod tebe djeluje jednostavno kao dio priče, kao nešto što treba biti. to je trebao biti kompliment, loša sam u riječima u zadnje vrijeme. :(

    avatar

    25.01.2012. (20:17)    -   -   -   -  

učitavam...