Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • alexxl

    Interesantno promišljanje

    avatar

    07.11.2011. (07:46)    -   -   -   -  

  • builderica

    Užas! U mojim računalima (ukupno tri) spremljen je rad tvrtke dug šest
    godina. Sve najvažnije stvari ,nacrti,projekti,troškovnici,ponude ugovori...ne bi me trebali skidati do gola.Uzmu računalo i ne mogu biti "golija"...Bože kuda ovo vodi...što još trebaju smisliti da bi narod konačno poludio i učinio nešto konkretno da zaštiti svoje "human been"
    ili ono što je od njeg ostalo...veliki pozdrav!

    avatar

    07.11.2011. (07:58)    -   -   -   -  

  • Tina.

    onaj ko ima dug poslije 1.1 neka sprema sve vrijedno u neku mišju rupu... ne vidim druge... hvala bogu opet s druge strane ako bi i došli k meni radi nekog zaboravljenog računa imam psa na dvorištu pa neće morat ulazit kad me nebude doma....

    avatar

    07.11.2011. (08:21)    -   -   -   -  

  • Binarni kod

    Pozdrav.Čitam te odavno ali rijetko komentiram, evo dotaknuo si se mog "rejona" pa da se oglasim :)
    Nažalost, apsolutno si u pravu.Ja već godinama govorim svojim korisnicima da kompjuter ne vridi ništa, vridu podaci koji su u njemu.Kompjuter je samo hrpa željeza.
    Još žalosnija je činjenica da je jedna osoba koja je stručna u skroz drugom području (ti, fotografija :) u kratkom tekstu od nekoliko desetaka riječi bacila na koljena zakon koji su sastavljale grupe i grupe preplaćenih parazita.To šta će biti u ovlasti ovrhovoditelja je gore od robovlasništva u vrime Spartaka.Ovo što si napisao je očiti dokaz da mudro vodstvo naše države je izgubilo svaki kompas i jednostavno smišlja sve gore i gore načine da pljačka radni narod.

    avatar

    08.11.2011. (21:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...