Komentari

faceless.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • anya

    I am pleased with this.
    Ali to i dalje ne opravdava tvoje prijašnje zločine.

    () Napokon SOPHIE! Tome sam se veselila jako, jako puno. I premda je zbunjujuće, čitanje s prijevodom je jako zanimljivo i nešto novo. Simpatičan detaljić, I may say.
    () Uvidimo i Alexovu novu stranu, to jest staru, ali ja ne mogu biti sigurna da neće biti takav i prema Zo. Uništio je Elin, ali premda ne znam što se dogodilo s njima, morati ću čekati i njezinu priču, zar ne.
    () Dorian je nešto novo, premda se pojavio i na kraju prvog dijela, očekivala sam od tebe nešto takvo, da ga ubaciš na krajevima :D
    Lukava si ti lija, ako išta.
    I zanimljivo što je potpuno mutan, meni iskreno nije jasan, ali je... Tu za Sophie, ako barem ništa.

    I dizajn je divan (avatar također), boje su divno usklađene, i sviđa mi se kako izgledaju ovi brojevi poglavlja :D

    Grlim, :*

    avatar

    11.02.2012. (23:48)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Ne znam zašto mi se toliko sviđaju ovi spin-offovi, ali sviđaju mi se, damn it.
    Sophina priča mi je najdraža (ne znam jesam li ti ovo već rekla).
    Alex i Spohie i iskorištavanje - nije mi baš najjasnije. Jedno drugoga iskorištavaju? Zašto, kako? Aah, nije baš korektno da ovo pitam, sve će poslije izaći na vidjelo.
    Dorian je bio i na kraju prošlog dijela, zar ne?
    Stvarno me zanima kako radiš ovo s prijevodom.

    Sve u svemu, priča mi je predivna. Čak mi se više dopada nego Zoe (nemoj me ubiti!)

    Idem :*

    avatar

    12.02.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Već znaš koliko volim Sophie i Ditte (makar će ona tek dobiti svoju priču), tako da to ne moram posebno naglašavati. I tako mi je drago što si Sophie vratila staru vizualizaciju; kažem to sada, ako već nisam. Ako jesam, ponavljam.

    Zašto volim glavnog lika ovoga posta? Zbog njezinih slabih živaca, hladnokrvnosti i bezosjećajnosti prema osobama koje povrijeđuje namjerno. U ovom slučaju, to se odnosi na Alexa, makar ona govorila da ga voli i sve to. Ne vjerujem u to, prvenstveno zato što je Sophie... Sophie. I tako me zanima nastavak njezine priče, makar znam da ću ga čekati, jer ostali moraju doći na red.

    Dorian... Ne volim takve tipove, ne volim cvijeće i ne volim Paris. Volim Francusku, ali glavni joj grad, francuski jezik te njezine stanovnike ne. Zbog toga Doriana ne volim. I zadnja rečenica... Ta radnja ga je uobrazila još više.

    Grlim (ne želim ljubiti, još ćeš pokupiti ovo što imam!)

    avatar

    14.02.2012. (01:08)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Kako uopće možeš pomisliti da sam zaboravila na tebe?! Nikad, pa ni onda! Volim ja tebe, puno-puno i zapamti to! (Drugo značenje rečenice: Znaš moju trenutnu situaciju, pa zbog toga nisam nikoga komentirala.)

    Sophie je divna i voljela bih da ona ima posebnu priču, no već si pretrpana njima i znam da bi ti to bio još jedan teret, pa neću nagliti k tome. I ovo nije one-shot, ne, ovo je... Nešto što riječima opisati ne mogu, ali znaš što mislim o ovom blogu i tvom pisanju općenito, stoga se ne moram ponavljati. :)

    Vjerujem da si Doriana stvarala takvim s namjerom, no vidjeti ću sve kroz Sophieine dijelove (možda i nečije druge), pa ću onda sve suditi.

    Odmaram se, ne moraš toliko brinuti, srećice! :*

    P.S. blog.hr mene ne voli, to smo davno zaključili, tako da ti samo ostaje provjeravati komentare kada otvoriš svoje stranice.

    avatar

    14.02.2012. (19:06)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Uvijek komentiram, nebitno je jesam li prva ili zadnja, komentirat ću kad-tad. :)

    Znam da će se Sophie pojavljivati svugdje, već si mi rekla neke stvari, tako da dobro. No, svejedno bi bilo lijepo vidjeti njenu stranu priče.

    Uzvraćam zagrljaje i poljupce!

    avatar

    16.02.2012. (16:49)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Hvala, srećice! :3

    avatar

    17.02.2012. (16:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...