Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Friends with benefits

  Hej...
  Evo mene napokon...žao mi je što prije nisam mogla odgovoriti.
  Molila bih te da pročitaš novi post. I da, defintivno, mislim da bi me trebalo lupiti po glavi, pa možda čak i cipelariti, pa možda čak i izboksat, da me napusti više ta teška tvrdoglavost i vjera u nešto što ne postoji i nikad neće. Hvala što me čitaš.

  avatar

  31.10.2011. (21:25)    -   -   -   -  

 • Bugina kutija s tavana

  Zaključak za mene - sreća moja što nisam muško! ^^

  avatar

  31.10.2011. (22:14)    -   -   -   -  

 • lemy

  prosao sam sa 3-, krivo mi je jer uopce ne zelim prolaznu ocjenu za igru.Volio bi debelu i nepopravljivu jedinicu.Starat cu se.

  avatar

  01.11.2011. (08:50)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Friends with benefits: moja sućut... svratim uskoro

  @Bugina kutija s tavana: I onda one pričaju kako im je teže u životu :P

  @Lemy: LOL, zašto? Ako baš želiš znati, odgovor za 1 bi bio nešto uvlakački slatko i Beta, tipa: "Naravno da možeš ići s njim na večeru, znaš da te volim i da samo želim da budeš stretna."

  avatar

  01.11.2011. (09:52)    -   -   -   -  

 • Bugina kutija s tavana

  ponekad i mi moramo biti u boljoj poziciji. :P

  avatar

  01.11.2011. (11:15)    -   -   -   -  

 • lemy

  @vidi, moja cura bi mene uputila u to kaj se zbiva oko tog poziva sa strane svog bivsega decka i siguran sam da bi njeno da ili ne imalo tezu koju bi ja postivao.Ovo ostalo su samo trikovi kako nju u tome sprijeciti.

  avatar

  01.11.2011. (12:41)    -   -   -   -  

 • Bugina kutija s tavana

  Ignisse, krejzi ket lejdi + onlajn gejming = ?
  3:)

  avatar

  02.11.2011. (14:19)    -   -   -   -  

 • Sergio

  Znaci ovo nevalja :)

  Sergio: Ja bi je pitao koji ce ku... sa njim se nalazit i sto je to tako vazno da mora sa njim provest vecer. Mozda sam ja neandertalska beta ali tako bi postupio.

  ocjena -3

  E hebiga po meni zenska nema sto se nalaziti sa bivsim na nekoj veceri, to jednostavno nema smisla. Normalnoj, ozbiljnoj ili zenski kojoj je stalo do nase veze to nebi trebalo uopce pasti na pamet. Poziv na veceru sa bivsim... to samo znaci da je jos zagrijana za ovoga. Dakle postupio bi tako sto bi joj rekao koji ku... se imas sa njim nalaziti i kakve su to pizdarije. ;)

  avatar

  02.11.2011. (16:21)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Lemy: meni to miriše na "samo budi svoj". Iako se slažem da, ako je ona totalna k**va, nikakva igra je neće zaustaviti.

  @Bugina: zanimljiv post, povirim detaljnije :P

  @Sergio: Ne, pa gledaj, tvoje stajalište je sasvim ispravno. Ja isto tako mislim. Apsolutno joj ne bi trebalo ni pasti na pamet. Ali problem s tvojim odgovorom (zbog kojeg ima -3) je što je ljubomoran, a bez nekih jasnih posljedica.
  I indiferencija i ljubomora s nečim opasnim (tipa "znaš da to ne mogu tolerirati") su bolji od samo ljubomore. Ovako je to poziv njoj da nastavi s tim što je planirala i to racionalizira u "ali on me gušio". Mogu garantirati da je to ne bi spriječilo - i naravno, to ne mijenja činjenicu da ona to ne bi trebala raditi in the first place, ali to je u idealnom svijetu :S

  Novi post: Dakle, želiš Alfu

  avatar

  02.11.2011. (19:29)    -   -   -   -  

 • lemy

  @ ne treba biti kur.. u ortodoksnom smislu, dovoljno je da je smusena, nesigurna i zakompleksana cura koja ne zeli ili ne zna razviti svoje potenciale nego joj je lakse preko muskaraca sebe, sebi i okolini prikazivati kao nesto.U trenutku kada shvati da je decko skuzio njene oskudne emotivne i ine potenciale zna da vise nije glumac vrijedan aplauza pa uvijek ponovo trazi novo kazaliste za istu predstavu.

  avatar

  02.11.2011. (22:23)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Lemy: Nisam siguran da bi odmah to nazvao "zakompleksiranim" koliko "normalnim ženskim ponašanjem" (gorko, znam). Svakako bi bilo bolje da nije takva, i da biram između dvije slične žene, naravno da bih izabrao onu koja ima velike emotivne i ine potencijale (ukratko: kvalitetnu).

  No gdje naći takvu ženu? Kada bi čovjek našao takvu, bila bi vrijedna najvećeg divljenja i pažnje. Nažalost, u mnogim postovima opisujem sve veću oskudnost takve žene, i stvari će se samo još pogoršati...

  avatar

  03.11.2011. (09:16)    -   -   -   -  

 • lemy

  @ tu su, medju nama, samo treba cuti njihov sapat preglasen drekom drekavaca,

  avatar

  05.11.2011. (23:24)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Lijepo rečeno :)

  avatar

  06.11.2011. (11:43)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...