ja napravila od bundeve jučer, čak sam i slikala. Onda sam pojela komad + sendvič sa špekom i sirom. Što je bilo poslije...dobro da nisam na hitnoj završila. Tijelo mi u trudnoći ne prihvaća masti i šećere. Ali uopće. Inače mi torta, tj, pita...ispala baš fino.
31.10.2011. (16:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mislim da će u smeće, nekak mi je popucalo tijesto, nemam pojma zakaj, sve sam radila isključivo po tvojim uputama :-(((( pustit ću da se ohladi, odozdola je super i sa strane, al odozgo je počela pucati, ma joooj...
31.10.2011. (17:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja sinoć napravila "poštene" lignje, frigane jer su mi tako najdraže, ali priznajem: tata mi ih je i očistio i narezao na kolutiće uz one lipe krakove. Tartara sam sama smiksala. U svakom slučaju, sviđaju mi se ovi kulinarski izleti (ne mislim u kuhanju jer vjerujem da kuhaš svaki dan, il bar svaki drugi :) nego kulinarski izlet u blog), a zanima me samo zašto je torta na scre? Za tebe samu ili je u pitanju kalup koji ti je prvo došao pod ruku?
01.11.2011. (16:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ti si meni sumnjiva!
Dak dobre delicije.
Tak dobre fotke.
I sve to prek noći.
Hmhm
30.10.2011. (11:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
hahaha, alex, alex, ma ja ti oduvijek fino kuham, samo što mi je to trenutno postalo nešto što me izvlači iz nezadovoljstva poslom i okolinom :D
30.10.2011. (11:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Najdraže su mi torte od kakaa ili čokolade, ja sam danas tortu sa sirom radila jer moji doma više vole takve :) Inače već dugo tražim ovakav kalup...
30.10.2011. (12:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
kalup je bio u sadržaju jednog kompleta kalupa, koji više nemam pojma gdje sam kupila
30.10.2011. (12:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Jaoooooo... nemoj misliti na jednostavnu čokoladnu tortu.... nemoj misliti na jednostavnu čokoladnu tortu.....
30.10.2011. (16:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nemoj misliti, ispeci ;D
30.10.2011. (17:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
UterusBicornis
ja napravila od bundeve jučer, čak sam i slikala. Onda sam pojela komad + sendvič sa špekom i sirom. Što je bilo poslije...dobro da nisam na hitnoj završila. Tijelo mi u trudnoći ne prihvaća masti i šećere. Ali uopće. Inače mi torta, tj, pita...ispala baš fino.
31.10.2011. (16:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uranova Pikula
upravo radim tvoju tortu :-)
31.10.2011. (16:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
javi kak ti je ispala, na fejsu naravno :D
uterus, baš šteta, izbjegavaj što ti smeta, to ti jedino preostaje dok se maleni ne rodi :)
31.10.2011. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uranova Pikula
mislim da će u smeće, nekak mi je popucalo tijesto, nemam pojma zakaj, sve sam radila isključivo po tvojim uputama :-((((
pustit ću da se ohladi, odozdola je super i sa strane, al odozgo je počela pucati, ma joooj...
31.10.2011. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
i meni je gore puklo, to je ok, to stavi dolje :D zato što se stvara korica kad s epočne peći, a polako se diže i onda pucketa ;)
31.10.2011. (17:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nike
Ja sinoć napravila "poštene" lignje, frigane jer su mi tako najdraže, ali priznajem: tata mi ih je i očistio i narezao na kolutiće uz one lipe krakove. Tartara sam sama smiksala. U svakom slučaju, sviđaju mi se ovi kulinarski izleti (ne mislim u kuhanju jer vjerujem da kuhaš svaki dan, il bar svaki drugi :) nego kulinarski izlet u blog), a zanima me samo zašto je torta na scre? Za tebe samu ili je u pitanju kalup koji ti je prvo došao pod ruku?
01.11.2011. (16:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
tako nekako, srce je otprilike odgovaralo veličini kalupa od 23 cm, kojeg više ne znam da li nemam ili ga nisam uspjela naći ;)
01.11.2011. (20:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ajd dodaj da probamo
02.11.2011. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...