mesna štruca zgleda ko neki kolač, ovak žute boje. daj gukni kaj si sve nadrobila nutra ak nije tajna... a kolač zgleda njam, jedino ne kužim onu foru sa pudingom, čemu to služi i jel baš jako potrebno...
25.10.2011. (16:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
unutra je ono što piše u receptu, vjerojatno je žuto od kuhanih žumanjaka koji se raspadnu dok izmješaš smjesu, puding je zbog upijanja tekućine od višanja, možeš probati i s mrvicama i mljevenim orasima ili nečim sličnim tako je i finije, nije mi se dalo previše s tim baviti, pa bolesna sam, priprema kolača je trajala kojih pet minuta :D
25.10.2011. (17:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hm, to sa nedostatkom energije i trpanjem hrane u sebe mi je takoooo dobro poznato. Ja danas pravila lazanje, mramorni s jogurtom i krem juhu od povrća .
25.10.2011. (18:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolli
To je zabavno kao i recept !
26.10.2011. (10:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolli
undefinedundefined
26.10.2011. (10:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
UterusBicornis
Taman idem ručati, rižoto od gljiva...vidiš mogla sam malo špekića staviti...
25.10.2011. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
uvijek se može malo špekića staviti, dopuni jelo od povrća ili gljiva
25.10.2011. (13:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Obožavam štrudlu s višnjama, a i mesna štruca izgleda primamljivo, budem isprobala i ja :)
25.10.2011. (16:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
mesna štruca zgleda ko neki kolač, ovak žute boje. daj gukni kaj si sve nadrobila nutra ak nije tajna...
a kolač zgleda njam, jedino ne kužim onu foru sa pudingom, čemu to služi i jel baš jako potrebno...
25.10.2011. (16:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
unutra je ono što piše u receptu, vjerojatno je žuto od kuhanih žumanjaka koji se raspadnu dok izmješaš smjesu, puding je zbog upijanja tekućine od višanja, možeš probati i s mrvicama i mljevenim orasima ili nečim sličnim tako je i finije, nije mi se dalo previše s tim baviti, pa bolesna sam, priprema kolača je trajala kojih pet minuta :D
25.10.2011. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ajd,baš me grah zanima
25.10.2011. (18:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nf, sumnjam da je po tvom ukusu, nema veze s klasičnim grahom :D
25.10.2011. (18:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
hm, to sa nedostatkom energije i trpanjem hrane u sebe mi je takoooo dobro poznato. Ja danas pravila lazanje, mramorni s jogurtom i krem juhu od povrća .
25.10.2011. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolli
To je zabavno kao i recept !
26.10.2011. (10:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolli
undefinedundefined
26.10.2011. (10:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nike
Baš bih jedan komad ove štrudle sad :) vruće i posute šećerom u prahu, mmmm
26.10.2011. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...