zašto bihevioristički? nisu se bihejvali?možda se ipak neki začin treba naći i za to ime, za sva ona jela za koja unakaziš pol kuhinje jer nikak da ispadne kak treba:D
23.10.2011. (10:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl, glede sanjanja divljeg vepra.... san ti hoće poručiti, obzirom da nisi primio plaću, da uzmeš praćku, odeš u šumu i bang! zvekneš divljeg vepra, staviš ga u škrinjicu .... jednostavno, zar ne? :)))))))
23.10.2011. (17:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Ja kao polumađarica kategorički tvrdim - bez aleve paprike nije gulaš.
Za žgaravicu si kupiš Gastal i riješen problem.
23.10.2011. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
zašto bihevioristički? nisu se bihejvali?možda se ipak neki začin treba naći i za to ime, za sva ona jela za koja unakaziš pol kuhinje jer nikak da ispadne kak treba:D
23.10.2011. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ni ja,ni alevu ni vegetu, donijela mi žena faširku iz bille i odmah mi bilo loše, namirisal vegetu
23.10.2011. (11:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... nima dobrog gulasa brez dobrog crnog vina
23.10.2011. (11:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
ja ti u gulaš uz vino uvalim još i listić-dva lovora, lipo zamiriše, a ako ima i narendanu tikvicu, da zagusti toć ;0)
23.10.2011. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@modesti joj da i ja stavih lovor, a da zagusti celer, no njega nisam.
Ovo s tikvicom ni loše.
Masu profića dene i pirre od krompira da zgusne.
23.10.2011. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Ja bih koji dan i preskočio obrok a kako ću kad izazivaš.:)
23.10.2011. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ne volim baš junetinu i rijetko je kuham, ali ne bih ovo odbila da mi netko ponudi :D
23.10.2011. (14:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Praznik!! Stigle su mi Naga jalokia chilli papričice iz Londona!
23.10.2011. (15:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Jedna ti njoka ima nešto crno :)))
23.10.2011. (15:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
alexxl, glede sanjanja divljeg vepra.... san ti hoće poručiti, obzirom da nisi primio plaću, da uzmeš praćku, odeš u šumu i bang! zvekneš divljeg vepra, staviš ga u škrinjicu .... jednostavno, zar ne? :)))))))
23.10.2011. (17:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Vjerujem da tvoji doma cijene što im redovito i tako lijepo kuhaš. (Hehe, ja bih ove njoke delala tri dana.)
23.10.2011. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
piskaralo Tixi
u mojem hladnjaku cijeli celer, pa ti drugi put pošaljem pola....; )))
23.10.2011. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
je, slažem se s Wind... postal si mlakonja... ehhh
23.10.2011. (22:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
meni je strašno koliko košta kilu paprika, skuplje od mesa blogtemazo
23.10.2011. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...