Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • Sredovječni udovac

  Mislim da si ovo dobro objasnio. Za moju "burnu" mladost uvijek kazem da je bila potraga za mirnim zivotom, koliko god to zvucalo paradoksalno. Jednog dana se probudis i shvatis da je to to i onda svaki dan zavodis istu, iz strasti, navike, zelje... ljubavi.

  avatar

  21.10.2011. (10:03)    -   -   -   -  

 • madeleine

  čitam te, uglavnom šutim ... i jedva čekam da nađeš onu pravu ;-)
  kakvi će nas tek tada tekstovi dopasti!

  avatar

  21.10.2011. (10:31)    -   -   -   -  

 • Lilith

  Pa da, Igniss, još nisi našao onu pravu za vezu, jer su ti kriteriji jako visoki....nadajmo se da će uskoro te Vanzemaljke doći na Zemlju da te spasu od nesavršenih ljudskih žena. :)))

  avatar

  21.10.2011. (11:25)    -   -   -   -  

 • Zena gaza

  Dobro je da imaš visoke kriterije, bar teoretski, nadajmo se da će dići stepenicu situacije kada ti teorija ne bude pomagala

  avatar

  21.10.2011. (11:53)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Srednjovječni: Točno tako se nadam da ću jednom reći za sebe. Naravno, kao što kažu u Pulp Fictionu, "if it takes forever then I'll walk forever"

  @30 sa 10: Thx! Pa neće biti bitne promjene, samo možda malo više o Igri u vezama, ali svejedno... čovjek ne smije nikada zaboraviti odakle je došao ako želi tu ostati

  @Lilith: Za jedne zabava, za druge povezanost ;)

  @Žena gaza: Pomaže uvijek, bez brige...

  @Pomorac: To je sasvim istina. Naravno, osim te skupine, onda dolazimo i do one (relativno) nevine i muške i ženske manjine koja pati zbog toga što nikada ne zna što može očekivati od druge strane i mora se od toga braniti :)

  avatar

  21.10.2011. (15:28)    -   -   -   -  

 • lemy

  @Igniss, kad te klepne zapravo opast ce ti sva teorija.

  avatar

  21.10.2011. (18:07)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Bez brige, Lemy. Been there, done that...

  avatar

  21.10.2011. (18:34)    -   -   -   -  

 • Lu.

  Dobro opisano, al zavisi o kakvom igranju govoris. Moze biti igranje iz ljubavi, igranje iz potrebe za necim ili igranje iz same dosade.
  Dobro je za teorije i mislim da treba tako, jer previse je danas glupih, dosadnih i ne potrebnih jednim dijelom cura.

  novo :)

  avatar

  21.10.2011. (19:21)    -   -   -   -  

 • lemy

  @ne brinem za tebe, preko tebe zelim sebe sebi pojasniti, shvatiti se.

  avatar

  21.10.2011. (19:36)    -   -   -   -  

 • fra gavun

  'Si siguran da ti Freud nije bio ništa u rodu? LP.:)

  avatar

  21.10.2011. (20:40)    -   -   -   -  

 • Big Blue

  Da bi' riječi rekla. ;-) U pravu si, a dodajem tome i ono iz komentara: "if it takes forever then I'll walk forever". Jedino što sam nekad malo demoralizirana, ali što sad, to je život - usponi i padovi. ;-)

  avatar

  21.10.2011. (23:21)    -   -   -   -  

 • sexy bitch

  Naravno, tvoje savjete bi baš trebali čitati oni koji su u potrazi za onom pravom, čak više nego ovi koji traže jednonoćne avanture, jer koliko ja vidim oko sebe, njima baš fali ta igra. Ne znaju kako, od kuda početi, kako pristupiti... Ovi avanturisti u pravilu znaju kako do cilja.

  E sad ovaj strip. Čuj, mi ne živimo u Americi i nemoj se zavaravati da je kod nas tako. Ovo je totalno banaliziranje, pa čak i za Ameriku. Ne mogu to prešutjeti. Da, istina je da su pod utjecajem zapadnjačke kulture i Hrvatice, i to jako, barem ove u velikim gradovima. Nije da su sve žene takve, problem vas muškaraca je u tome što uporno padate na ovaj tip žena. I onda se čudite...

  Samo par sitnica...

  Podjela imovine u RH ti je 50:50. Nema tu onih američkih spika da žena opelješi svog muža nakon razvoda. Djecu će u pravilu dobiti žena jer se: a) smatra da je ona potrebnija djetetu i b) ogromna većina sudaca su žene (ne zato jer su istisnule jadne muškarce nego zato jer muškarci radije mlate veću lovu u odvjetništvu). To ne znači da je to uvijek ispravno, ali tako je.

  Obiteljsko nasilje - daj molim te! Da samo znaš koliko ja znam slučajeva o nasilnim dečkima, muževima, očevima koje nitko nikada nije prijavio, unatoč lomovima rebara i ostalih kostiju, zbog užasnog straha i osjećaja nemoći pred tim manijacima. A kolike je tek policija nakon ispitivanja pustila doma i onda sve po starom. To bi stvarno trebala biti psiho žena koja to izmišlja. A tek priča o prijavama silovanja, u to neću niti ulaziti.

  Zaključak: strip je preloš i napisao ga je frustrirani muškarac.

  avatar

  22.10.2011. (04:15)    -   -   -   -  

 • Doors

  Možda ipak previše voliš igru (i nove okuse, boje, konzistencije..osjećaje :P) da bi se mogao smiriti uz jednu jedinu, ili..?

  avatar

  22.10.2011. (15:21)    -   -   -   -  

 • lemy

  meni zanimljivo sa distance gledati kako "igrac" pusi igru "glumice" na ovim stranicama, pa toga nema ni u najotkacenijim burleskama,ne mozes vjerovati.
  Covjek iskusan, podvrzen radu, redu i disciplini, asketa i spreman na zrtve a oglusi se na signale i debele natpise da mu je nova cura krpelj koji ga je zasisao sedmicu dana nakon sisanja nekoga drugoga, da je on odabrana i ciljana meta zbrkane,nestanovitne,promiskuitetne cure koja poima nema sta je ljubav jer je u samo jednoj godini ludila za troje muskaraca i svakome se klela u pravu ljubav na dvoznamenkasu podlogu kletvi u vjecitu ljubav muskarcima kojima je manipulirala od kada je sa svojom nevjerom rasurila vlastiti brak, koja ciljeva u zivotu nema, da je pozer, nedisciplinirina i lijena,obicni jebivjetar i avanturista, manipulator tudjim osjecajima, bezocjecajna i sa nikakvom kapacitetom za stvorit zajednicu.To moze tolerirati ili lud ili fakat igrac.

  avatar

  22.10.2011. (18:00)    -   -   -   -  

 • lemy

  a evo je ponovo, blef se nastavlja, smusenjakinja zeli zaviti svoje rkljastre rukotvorine u filozofiju koju je izguglala samo da bi nekako stala uz bok Intelektu mada poima nema o cemu prica.Bebo ne shvata da ipak treba malo vise rada i postenja da postanes neko ili nesto.Komplit idiot.

  avatar

  22.10.2011. (19:57)    -   -   -   -  

 • preživjeti

  Kako god bilo volim te citat.
  Pozdrav

  avatar

  22.10.2011. (21:03)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @sexy bitch: dobro, to što se navodi u stripu je parafrazirani stav "Manosphere"-a kojeg sam opisao tamo kad sam pisao o povijesti Igre. Pretjerano svakako, iako u nekim stvarima i opasno blizu (o ishodima razvoda se da pisati svašta). Ali nisam se na to osvrtao zato što nije bio post o tome.

  Vrlo točno zapažanje o tome kome je više namijenjena Igra, iako se može fleksibilno upotrebljavati :)

  @Lemy: Thx, ali imam dojam da je ovaj tvoj prvi komentar bio zamišljen na neki stariji post? Ili ne? :)

  @Doors: Istina, kako vrijeme prolazi, igra postaje sama sebi svrha, ali svejedno sam uvjeren da s nekom koja ispunjava većinu spomenutog o kvalitetnoj ženi to ne bi bio problem.

  @Preživjeti: hvala :)

  avatar

  22.10.2011. (21:09)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Faks (ni)je seksualni raj

  avatar

  23.10.2011. (10:57)    -   -   -   -  

 • lemy

  @Igniss, nije bitno na koji se tvoj post odnosi moj komentar, nije ni bitan moj pravopis ni ljepota izrazaja, meni vazno samo da Emotivni siromah , koji zagadjuje net-sferu vec godinama sa svojim guzicarskim igricama i koji tretira ljude kao svoje igracke ,zackomi i ode tamo kamo spada, na ulicu, u svoj elementarni habitat.

  avatar

  23.10.2011. (13:37)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Oh, sad mi je jasno na koga misliš. Ali mi tu ne možemo ništa (osim IP range bana, što je stvar tehničke podrške bloga), emotivne siromahe je nemoguće otjerati :P

  avatar

  23.10.2011. (13:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...