Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Dalo bi se zakljuciti da su jako zdravi, jer i ja se sjecam clanka u kojem je pisalo da skoro nitko nije bio na bolovanju za vrijeme mandata, ali opcepoznate su im bolesti zbog kojih su bili odsutni iz Sabora.

    avatar

    20.10.2011. (20:34)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    svaki zakon je pisan točno tako da bi oni koju su ga donijeli u svakom trenutku mogli protumačiti obaveze i prava po dotičnom zakon kak im se digne

    avatar

    20.10.2011. (21:22)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Dobro ti je opažanje i to je ona ruka na srce kad himna svira.

    avatar

    20.10.2011. (21:26)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    draga moja, u životu jedino što se mora je umrijeti. a ni to se ne mora popiješ li radmanov eliksir mladosti. evo ti jednog primjera iz švicarske gdje vrijedi isti zakon. kolegica je na porodijski otišla tek kad je na poslu kolabrirala. po liječničkoj zabrani. međutim, posao je radila od kuće (internet) u čemu je zabrana nije spriječavala. i zamisli, zove me na posao, u rujnu, dva dana prije poroda - tema posao. između ostalog, najavila je da će sa porodiljskog krajem prosinca.toliko o poslu.

    o politici ne bi raspravljao jer jedino što vidim je jedna velika pljuvačnica. tko će dalje pljunuti. umjesto da pogleda samog sebe. počevši od političara pa do njihovih nevještih komentiora.. umjesto da svi prvo pospreme ispred i iza svojih vratiju. jer pljuvanje prvenstveno govori o pljuvaču a ne onom na koga pljuje. i ne donosi ništa dobro.

    ja tako a ti se ljuti koliko hoćeš.
    lijep pozdrav

    avatar

    21.10.2011. (00:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...