Komentari

lonca.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • raketaberavci

    Očito su moji navodi krivo protumačeni. Namjera je bila sasvim drugačija, ali nije mi jasno da kad god vas pohvalim (gotovo svako kolo) nema komentara, već kad je u pitanju nekakva kritika s moje strane onda se diže prašina prema meni. Gospodo, pročitajte još jednom moj post i vidjet će te da u njemu nema zlobe, nema niti trunke bilo čega što bi degradiralo vaše napore. Oduvijek pišem da je ovo zdrav "projekt" jer se financira iz privatnog kapitala, nikako ne iz državnog proračuna kao u drugim sredinama. Žao mi je još jednom što ste krivo protumačili moje riječi,ali unatoč svemu želim Vam sreću i uspjeh u nedjelju... :)

    nemojte zaboraviti da je naziv "City" za Novi Grad stigao od mene i da ste baš po tome danas poznati u cijelog županiji...
    Sportski pozdrav iz Beravaca
    Marko Zvijerac

    avatar

    19.10.2011. (21:43)    -   -   -   -  

  • omladinac

    Analizirali smo još jednom tvoj post..,neznam al nekako nakon svakog čitanja,tvoji citati ostaju jednako uvredljivi!
    Citiram:
    "Ali, ono što je surova realnost da klub nema budućnosti. Ovo će trajati ovu godinu, slijedeću, ma možda i tri do četiri, a onda vjerovatno neće biti ni kluba ni djece na onom igralistu. Ostat će tek puste uspomene na dane kada je nogometni klub iz Novog Grada išao na neku utakmicu u goste i pobijedio."
    -Nemozeš reći za klub da nema budućnosti..,mozda ne u višim ligama..,ali za natjecanje će uvijek biti igraca..,i nećemo izumrt u Novom Gradu..,bit će djece!I valjda ćemo pobijedit pokoju u gostima!Kune bar :)!
    Citiram:
    "ali kad vidim da ono igralište (Panje) izleda kao malo bolje izorana oranica onda sav glamur prve momčadi dobiva jednu veliku mrlju. Naravno da se ništa ne može preko noći, ali tamo se mjesecima ne događa ništa na poboljšanu uvjeta. "
    Ajd dobro Marko nećemo se puno falit na terenu,stvarno je loš..,i preskočit cemo komentar "izorana oranica"..,al nemozeš reć da se nije ništa radilo..,prije mjesec dana se počelo sa izravnavanjem.To se zove..,kriva informacija!
    Citiram:
    "kada su nažalost Jaružani bili tema ismijavanja od strane ne baš nogometno educirane publike u Novom Gradu."
    -Zadnja i najgora uvreda..,publika u Novom Gradu nije nogometno educirana (obrazovana)..,pa šta smo mi..,prvi put ove sezone vidjeli nogometnu utakmicu..,naučili šta je korner,aut,opsajd,..,ili neznam šta si mislio s time!?
    Znamo sve tvoje zauzimanje za Omladinac i promociju imena "CITY",i popularnost tvog bloga koja je doprinjela klubu..,i od početka stvaranja ovog bloga,nije bilo nikakvih sukoba izmedu nas,i tako će nadamo se i ostati..,na diskusijama..,bez direktnih uvreda!

    Pozdrav!

    ADMINISTRATORI

    avatar

    19.10.2011. (22:50)    -   -   -   -  

  • city express

    admine, znamo da su markan i raketa i beravćani prijatelji novog grada i ovih par oštrih strelica neće poremetiti naše odnose, pozdrav svim beravčanima

    avatar

    20.10.2011. (09:33)    -   -   -   -  

  • sloga vrpolje

    da,uistinu u cajkovcima ima juniora koji su fantasticni,ali naglasio bi i da imaju kvalitetnog licenciranog trenera,kojemu je tek 20-tak godina,i za svaku pohvalu je njegov rad i trud,od zagrijavanja do samog zavrsetka utakmice se vidi da ekipa ima smisla,pogotovo je lijepo cut gdje cijela svlacionica skandira: "treneru javi se" topolje i cajkovci se nemoraju bojat za buducnost kluba,ali prvenstveno ni mi,da je mozda vise malo rada sa mladim uzrastima da bi bilo i boljih rezultata,netrebamo gledat samo na seniore,i na tim juniorima je buducnost,treba malo ullagat i u njih, eto topolje i cajkovci ulazu u njihovih rad i pokazali su proslo kolo vrpoljackim vrsnjacima da se isplati i slavili su 5:1 u djecjem derbiju
    promjenit ce se i to u slogi,krenut ce se na nekim ozbiljnijim treniranjem te djece

    avatar

    20.10.2011. (16:42)    -   -   -   -  

  • mladost cajkovci

    Prvo bi se zahvalili susjedima na pohvalama,naravno da se isplati rad, nasi juniori treniraju 3-4 puta tjedno,u pocetnoj fazi natjecanja su trenirali svaki dan,poneki dan i po 2 puta,trener je mlad,zna sta djeca vole radit a sto nitko nevoli,pa zbog toga to i funkcionira,trener juniora je josip šota (za kojeg govorite da je svakaki,ali je decko sasvim ok,kao igrac je isto vrlo zahvalan) u usudio bih se reci da je najbolji trener mladezi u ligi, sastav treninga bi trebali pogledati i pojedini treneri seniora i mislim da bi se posramili kako oni vode seniorske momcadi,imamo juniore koji su godinama u vrhu, ima mnogo kvalitetne djece u svakim selima,smo ih se treba privuc i na zdrav nacin odgajat,istina da bi se novi grad trebo malo i juniorima posvetit,pruzit djeci iz okolnih sela nekakvu zelju za dolaskom i dokazivanjem,jer mozda vec sutra u seniore,mi u juniorima imamo 4-5 igraca koji su u seniorima,neki su standardni a poneki ulaze sa klupe,zelio bih naglasit i odlazak 4-5 igraca seniora,razlog?
    razlog je taj da trener seniora gojko corluka zeli uvoditi juniore u igru koji su zeljni igre i dokazivanja, a rijesit se onih tkzv burgijasa,kojiudu igraju a ustvari neigrajui svaki put kad neko spomene odlazak nekih igraca,dosad je bilo da nas njihovi odlasci nisu oslabili vec pojacali, mi smo normalan klub,mozete govorit da šurujemo sa sudcima ali to ustvari nije istina,okupljamo mlade decke koji mogu a i znaju igrat,ove godine smo slabo poceli i skupili se zbrda zdola,ali naredne godine zelimo nesto napraviti vise,i svecemo napravit da zadzimo ovaj igracki kadar
    sportski pozdrrav iz cajkovaca

    avatar

    20.10.2011. (17:13)    -   -   -   -  

  • REALNOST

    NEMA BODOVA IZ TOPOLJA.

    avatar

    20.10.2011. (21:32)    -   -   -   -  

  • pajdo

    REALNOST, kažeš nema bodova iz topolja pa vi igrate u perkovcima a ne topolju

    avatar

    21.10.2011. (08:29)    -   -   -   -  

  • Šimić

    Što se tiče Juniora čajkovaca ! Prava smo ekipa , jedni smo za druge , izlazimo zajedno i sve to..a što se tiče trenera malte ne par godina je stariji od nas razumijemo se , izađe s nama , proveselimo se i tak , al kad se igra onda se poštiva, mi njega , ona nas !

    avatar

    23.10.2011. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...