Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • kadeti

    “Ono što posebno zabrinjava da je u nekim selekcijama pao broj igrača tako da se gotovo nemogu ni skupiti za utakmicu. Pitanje za voditelja škole i trenere!”
    Ovo je citat sa službene stranice našeg kluba.
    Stvarno, što se događa u klubu i kuda sve vodi??? Teško stečeni rezultati i lige u kojima dečki igraju mogli bi na kraju ove sezone završiti velikim padom.
    Stariji pioniri 1, stariji pioniri 2, mlađi pioniri 2 i zagići A1 su uvjerljivo posljednji na tablici, bez naznaka boljeg. Jedine svijetle točke su mlađi pioniri 1 (Vedran), limači A (Jakob) i donekle limači C. Je li stvarno nekome u klubu u interesu da slijedeće sezone igramo u Kašini, Brezovici, Sv. Klari, Čulincu, Blatu (bez uvrede navedenim ekipama) umjesto protiv Dinama, Zagreba, Dragovoljca…Osobno sam sa sinom prošao te terene i znam što pišem. Teško je shvatiti da u našoj utakmici protiv Španskog, gdje imamo šanse za pozitivan rezultat jer igramo protiv svoje generacije, Mihal ne igra za nas nego za generaciju 98. jer njih nema dosta????? Da bi se popunio broj, a poraz je unaprijed upisan, može igrat bilo tko, a ne najbolji (ili među najboljima) igrač naše generacije. Jako teško za shvatit. Koordinacije među trenerima i sa voditeljem škole očito nema, jer da ima ovakve stvari se sigurno nebi događale.
    Ako se ovako nastavi može, na žalost svih nas koji volimo ovaj klub, biti samo još gore i gore.

    avatar

    24.10.2011. (15:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...