Komentari

gladusa.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Eni

    Što znači -starosjedioci općine PAŠMAN!!!
    Da li se u starosjedioce ubrajaju i oni koji trenutno ne žive na otoku, ali bi htjeli obnoviti imanja i sagraditi neki objekat na djedovini i očevini?

    avatar

    06.04.2012. (14:47)    -   -   -   -  

  • Ilir

    Riječ starosjedioci se u gornjem tekstu odnosi na osobe koje imaju prebivalište na otoku dulje od 30 godina, s tim da i oni s 10 godina prebivanja na otoku imaju popuste pri plaćanju komunalnog doprinosa. Logično je da imaju popust jer su plaćali porez lokalnoj zajednici u obliku komunalne naknade, ali sve te naknade su plaćali i vikendaši koji nemaju nikakav popust.
    Na gornji komentar moj odgovor je da niti ja nemam popuste na račun starosjedilaštva niti u Zadru, Hvaru i drugim mjestima iz kojih su mi preci. Nema razloga za davanje popusta, jer za svaki popust netko drugi mora plaćati veću cijenu!

    avatar

    24.04.2012. (00:06)    -   -   -   -  

  • gzp

    Ispravak, komunalni doprinos je u Općini Pašman smanjen sa 150 na 138kn po metru kubnom. Tu najvišu cijenu će plaćati vikendaši koji su i do sad imali najveće poreze, a najmanju cijenu će plaćati stanovnici koji imaju prebivalište na otoku preko 30 godina.

    avatar

    08.11.2012. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...