nekidan sam pizzajzlila u kućnoj radinosti, isto tako malo šećerka u kvas za bolje dizanje ;D al` na kraju i kap maslinovog, tijesto je ukusnije, a i razvlači se fino, odozgo nabacah sve što se po friđu našlo, svakojaki otpadak, pa i feferončiće, ali to zbog miomirisa, nikako papat, osim ako je čoek baš ljubitelj meksičke vatrokuhinje ;0)
05.10.2011. (19:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Daaaaaaaaaaaa, maslinovo! Ja ga nisam stavil u tijesto, već razmazal preko, no znam ga "staviti i unutra". Valjda godine, ili je do babe? Vrag si ga znal?!
05.10.2011. (19:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma daaaa, još ću im i tijesto za pizzu doma razvlačiti....evo sve trčim pa zapinjem.....to tako počinje - danas razvlačiš tijesto za pizzu, sutra već traže da im svako jutro mjesiš kruh, a za mjesec dana ne bi im odgovaralo cekinovo pile nego bi od tražili domaću koku zaklanu i očerupanu mojim vlastitim rukama.......već čujem sina kako govori "ma aaajdeee mama, ja bi onu što najbrže trči dvorištem", a muž bi, vjerovatno rekao "ne, ne tu, mršava je, daj onu debeljuškastu što se ugnijezdila ispod hortenzije".....
05.10.2011. (19:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Podsjeća na izvrsnu pizzu koju moj otac radi... isto tako s domaćim tijestom, dobije se fenomenalna tekstura. Ne kao ona tanka g**na iz fast foodova :) p.s. gdje su ti masline?
05.10.2011. (20:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
doma treba uvijek imati barem suhog kvasca, brasna i malo maslinovog. i mozes svasta smuckati :)))) pohvalno da to sam radis. moji klinci ne mogu docekati kad ce se razvlaciti tijesto :). a stvarno je brzo gotovo.
05.10.2011. (20:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
obožavam sir, pogotovo na pizzi.. tone sira :)) ja inače nemam volje mjesit tjesto, zapravo nema mi nikaj gore od tog (valjda zato jer neznam kak spada to napraviti...) pa obično naručim đambo po mom guštu :)))
05.10.2011. (20:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
:) i meni je tisto za pizzu već rutina...a što ću kad vole... Međutim, ja osobno volim burek iliti pite, pa je i to na repertoaru. Danas sam ga razvukla priko čitavog razvučenog stola. E na to sam ponosna :))
05.10.2011. (21:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gotovo tijesto za pizzu po pekarama? Koji gotovani ste vi Purgeri.... ;) Pa kao da je problem zamijesiti tijesto za pizzu. Samo mali prijedlog: ne znam čijme si namazao tijesto, vjerovatno onom passatom iz tetrapaka. Toplo preporučujem kupiti konzervu pelata pa izgnječiti, pa staviti na tijesto. Ili barem one sjeckane pomidore u konzervi. Blagodarim.
06.10.2011. (09:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jel se mogu samo pozvati kod tebe na ručak sad kad sam ovdje u zg ha ha jel mogu? a vidi ovog retarda što je dosadan :) ajde ajde još malo pa će kuga preći na drugog
06.10.2011. (11:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
nekidan sam pizzajzlila u kućnoj radinosti, isto tako malo šećerka u kvas za bolje dizanje ;D al` na kraju i kap maslinovog, tijesto je ukusnije, a i razvlači se fino, odozgo nabacah sve što se po friđu našlo, svakojaki otpadak, pa i feferončiće, ali to zbog miomirisa, nikako papat, osim ako je čoek baš ljubitelj meksičke vatrokuhinje ;0)
05.10.2011. (19:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Daaaaaaaaaaaa, maslinovo!
Ja ga nisam stavil u tijesto, već razmazal preko, no
znam ga "staviti i unutra".
Valjda godine, ili je do babe?
Vrag si ga znal?!
05.10.2011. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
ma daaaa, još ću im i tijesto za pizzu doma razvlačiti....evo sve trčim pa zapinjem.....to tako počinje - danas razvlačiš tijesto za pizzu, sutra već traže da im svako jutro mjesiš kruh, a za mjesec dana ne bi im odgovaralo cekinovo pile nego bi od tražili domaću koku zaklanu i očerupanu mojim vlastitim rukama.......već čujem sina kako govori "ma aaajdeee mama, ja bi onu što najbrže trči dvorištem", a muž bi, vjerovatno rekao "ne, ne tu, mršava je, daj onu debeljuškastu što se ugnijezdila ispod hortenzije".....
05.10.2011. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
nema do dobre pice :)
a veliš i Zmaj se smješka, neka, neka treba činit boguugodna djela...
Essen kažeš, essen nego dašta...
05.10.2011. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Podsjeća na izvrsnu pizzu koju moj otac radi... isto tako s domaćim tijestom, dobije se fenomenalna tekstura. Ne kao ona tanka g**na iz fast foodova :)
p.s. gdje su ti masline?
05.10.2011. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
doma treba uvijek imati barem suhog kvasca, brasna i malo maslinovog. i mozes svasta smuckati :)))) pohvalno da to sam radis. moji klinci ne mogu docekati kad ce se razvlaciti tijesto :). a stvarno je brzo gotovo.
05.10.2011. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina.
obožavam sir, pogotovo na pizzi.. tone sira :))
ja inače nemam volje mjesit tjesto, zapravo nema mi nikaj gore od tog (valjda zato jer neznam kak spada to napraviti...) pa obično naručim đambo po mom guštu :)))
05.10.2011. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dejmon
Pizza ko pizza, važno je filozofirati i to lokalno. Tu si majstor, svaka čast.
05.10.2011. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... ma ki je sve to pojil 4 XXXL pice ? ? ? ! ! ma nema do halo pizza i citati na miru bloghaere
05.10.2011. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mikrokozmos
:) i meni je tisto za pizzu već rutina...a što ću kad vole...
Međutim, ja osobno volim burek iliti pite, pa je i to na repertoaru.
Danas sam ga razvukla priko čitavog razvučenog stola. E na to sam ponosna :))
05.10.2011. (21:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Oš pizze, oš kruh, oš kifliće, oš krumpirušu, oš zeljanicu, oš gibanicu, oš burek..ju nejmet ja razmilsim, i kažem, ma oću klinac, eno vam frižider pa nađite šta'šte jest!
05.10.2011. (21:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
A di su nož i pinjur da malo kusnemo cc.:)
05.10.2011. (23:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tko zna,zna tko ne zna dva..
06.10.2011. (07:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Gotovo tijesto za pizzu po pekarama? Koji gotovani ste vi Purgeri.... ;)
Pa kao da je problem zamijesiti tijesto za pizzu. Samo mali prijedlog: ne znam čijme si namazao tijesto, vjerovatno onom passatom iz tetrapaka. Toplo preporučujem kupiti konzervu pelata pa izgnječiti, pa staviti na tijesto. Ili barem one sjeckane pomidore u konzervi. Blagodarim.
06.10.2011. (09:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
jel se mogu samo pozvati kod tebe na ručak sad kad sam ovdje u zg ha ha jel mogu? a vidi ovog retarda što je dosadan :) ajde ajde još malo pa će kuga preći na drugog
06.10.2011. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
može neverine
06.10.2011. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...