Komentari

sunce878.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • škrpun

    Lijep osvrt i lijepo sjećanje. Nisam primjetio da se "djeca" sa toliko
    ljubavi sjećaju svojih roditelja sa naglaskom na njihov posao kao što si ti upamtila i divila se svome ocu i njgovom zanatu, zato me
    i oduševio tvoj post. Lijep ti pozdrav!:)

    avatar

    10.10.2011. (09:12)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Fra gavune, već san jednom reka tu na blogu od naše drage NN, da san i ja volija svoju mater, ali da nitko nije ka ona svoju, s koliko ju je ljubavi i sjete opisala. I onda shvatin da ona to nosi u sebi. Za majku, za oca, za svog Novigrajca, za svog Juniora, za svoj NOVIGRAD, za svoje blogoplovce, ma ZA SVE. A znaš zašto, kako već rekoh, ona to ima u sebi, ZNA VOLJETI i u svemu pronađe onu lipšu (sunčanu) stranu, jednostavno takva je.
    Lip post o dragoj osobi, jednom pituru s dušom i jednoj piturki koja nam ostavlja, svojim perom, svoju dušu :)))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    10.10.2011. (09:59)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Jako lijep i nostalgičan post; a sigurno da je tako - malanje jest vrsta umjetnosti, ako ga znaš toliko lijepo i dobro kao što je znao Tvoj tata...
    Hvala ti na lijepim riječima kod mene- uvijek valja sanjati i još važnije - živjeti sreću...Ali, vidim, osjećam iz tvojih riječi - da Ti to znaš...
    Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    10.10.2011. (11:08)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Zanimljivo je to tvoje sjećanje na očev posao. Zato što se ja uvijek sjetim strica koji je isto tako bio meštar za taj posao. Znam da sam obožavala gledati dok radi. Činilo mi se čarobnim znati uistinu napraviti nešto svojim rukama.. stolariju i zidanje i pituravanje...
    Baš si me vratila u djetinjstvo :) hvala

    avatar

    10.10.2011. (11:46)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    lijep ti pozdrav prijateljice draga

    avatar

    10.10.2011. (15:10)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...tako lijepo sjećanje...tvoj je otac zaista uživao u tome što radi... i to je umijeće...:)

    avatar

    10.10.2011. (22:00)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ fra gavun
    možda je to zbog toga što djeca obično nemaju priliku u uvid u tu stranu života svojih roditelja, a možda i zato što ljudi rijetko rade ono što vole...u svakom slučaju, hvala ti dragi gavune na lipim ričima i pozdrav:)))

    @ Šmrika
    uh, ti baš znaš usositi čovika:))) kad me tako nakitiš, neznam bi li se smijala ili plakala, a još manje kako da ti odgovorim...kako god okreneš gusto je, jer il ću ispast napuhana ili lažno skromna....a istina je negdje u sredini:))) u svakom slučaju, hvala ti dragi moj, lipi Šmrika na tvojim krasnim ričima.....a LJUBAV je najbolja moguća opcija koju čovik može izabrati, pogotovo ako ima ovoliko iskustva u životu (više ružnih nego lipih)....onda shvati da ništa nije vridno jada i čemera....jer ako ičeg imamo dovoljno, a to je ljubav....samo treba pustiti da srce vodi, uvik je se ima kome dati:)))) a vraća se, stostruko se vraća, ali kome ja to govorim, pa ti to već odavno znaš....jer tvoji te komentari odaju:)))

    @ luki 2
    baš kako si rekla, a sreća....da, najljepše je kad iz snova pređe u zbilju, a biti sretan može samo onaj tko spozna tajnu života, koja leži u malim stvarima....kad one postanu neprocjenjive možeš reći da si naučio biti sretan:)) pozdrav jutarnji, sunčani naravno, objema:)))))

    @ ToxFox
    jako mi je drago da sam oživjela uspomene slične mojima, jer ljepo je prisjetiti se nečeg tako dragog, što spava u nama i povremeno ispliva da nas preplavi sjetom i dragošću, a po tvojim riječima sigurna sam da istinski razumiješ svako zrnce moga sjećanja, jer to se osjeća:))

    @ Andrea
    pozdrav draga i tebi:)))

    @ Dvadeseti veljače
    upravo tako, doista je uživao....ali uživao je on radeći i posao ( trideset godina) dezinatera tkanina, u kojem je također suvereno vladao znanjem i koji ga je odveo u mirovinu, mada je kao tekstilac bio u najmanju ruku podcijenjen, kako od stare, tako i od nove države....jer, ta je grana industrije odavno pala na niske grane, dok napposlijetku nije i otpiljena....ali ne bih time kvarila ona lijepa sjećanja, koja nam ionako uvijek ostanu najdulje u sjećanju i stoga te pozdravljam u ovo, pomalo sunčano jutro:))))

    avatar

    11.10.2011. (07:05)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Nažalost, danas u ovo materijalističko doba tako malo ima majstora koji svoj posao rade s ljubavlju s kojom ga je radio rvoj tata. Danas se sve svelo na komarcijalizaciju i što veću zaradu i profit a umjetnost i ljubav prema poslu su nestali.
    Lijep pozdrav tebi.

    avatar

    11.10.2011. (18:58)    -   -   -   -  

  • hannah

    Generacija naših očeva je generacija pravih majstora u svim
    poslovima. Naša generacija, čast izuzecima, je generacija koja
    nema nikakav zanat u rukama. Za sve popravke, pituranje, moraju
    pozvati nekog. I svaka čast tebi što si se i sama uvatila pinela.
    Bravo draga!!! :)

    avatar

    11.10.2011. (19:11)    -   -   -   -  

  • kamena

    doista lijepo sjećanje, i složila bi se sa našim fra gavunom :)... a i kumi od srca čestitam, sa malim zakašnjenjem :)

    avatar

    11.10.2011. (19:21)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    "čovjek se rađa da bi patio, da bi živio i u tom
    življenju, prolazio, nestajao i prestao biti, a ŽIVE
    sve do trenutka dok postoje oni koji se sjećaju i bilježe
    nježno postojanje u svojoj duši, mislima u svojem dahu
    koji je svakim danom sve bliže onima dolje, a sve dalje
    od iskre iz koje je niknuo taj nježni cvijet postojanja."....


    Napisah ovo u jednoj od svojih priča posvećenih svojim
    roditeljima.......Tvoja sjećanja su živa....ti ih bilježiš,
    ti ih živiš......To sjećanje te ispunjava i tu vibru dobrote širiš
    svuda oko sebe......draga, nema ništa ljepše od penzla i valjka....
    već od prvog pokreta osjeća se ljepota i neizbrisiv trag......
    Pozdrav od srca......[
    B]C.K[/B]

    avatar

    11.10.2011. (22:45)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ kolumna jedne superžene
    točno, a i sve je manje zanata u koje su njihovi majstori utkivali svu svoju ljubav i umijeće....svijet je sve sličniji Modernim vremenima Charlya Chaplina....traka koju slijedimo uspavana srca i duše, dok nas u cijelosti ne proguta.....pozdrav draga moja i ja tebi, sunčani svoj šaljem:))))

    @hannah
    hvala mila moja, mada me nužda na to natjerala, otkrila sam dio nečeg u sebi, dio za kojeg nisam ni slutila da postoji.....je' to naslijeđe ili samo oživljene uspomene....mislim da to nije ni važno, al' da me veseli, veseli me:))))

    @ kamena
    hvala ti kameno moje, zahvaljujem u svoje i u kumino ime:)))

    @ crna kraljica
    sjećam se tih prekrasnih riječi i od sveg srca ih potpisujem, jer prelijepo odražavaju sve ono što osjećamo prema svojim najmilijima.... sjećanja nam nitko oduzeti ne može, kao ni dar na kojem trebamo biti zahvalni onima iz čijeg njedra smo poniklli.....a tvoj dar je uistinu rijedak, dar da od pustih riječi stvoriš skladnu cjelinu i tako usrećiš mnoge ljude, uključivši i moju malenkost:))))) .....a u zadnje vrijeme, jedna vrlo simpatična i draga skupina blogoplovaca, na čelu sa tobom čini da se osjećam poput kraljice u srcu i hvala vam od sveg srca:))))
    tebe, draga moja Kraljice pozdravljam jednim velikim, sunčanim osmjehom:)))))))))))

    avatar

    12.10.2011. (06:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...